Blog: Tips voor thuisblijvers

27 juni 2019
Blog: Tips voor thuisblijvers

Vakantiekriebels! Heb jij al plannen deze zomer? Voor de vakantiegangers maar zeker ook voor de thuisblijvers is er van alles te beleven. Kom al je vakantieinkopen doen bij Winkelcentrum Sterrenburg. Benieuwd naar de tips van Trudy?

Trudy is klaar voor de zomer

Trudy blijft deze zomer lekker thuis. Ze heeft vele verre reizen gemaakt maar is nu toe aan een ontspannende zomer thuis. Ook thuis is er namelijk genoeg te beleven. Lekker naar buiten, de tuin in en gezellig eten met familie en vrienden. Trudy bereidt zich graag goed voor op de vakantieperiode. Hoog tijd dus om een dagje te gaan winkelen!

Ultieme ontspanning

Jippie, vakantie! Dat betekent dat je eindelijk tijd hebt om dat goede boek te lezen of van de zon te genieten in de tuin of op het balkon. De favoriete boekenwinkel van Trudy is Bruna Sterrenburg, waar ze altijd slaagt voor een lekker zomers tijdschrift of boek waarbij ze weg kan dromen. Hema is een waar paradijs als het gaat om het gezellig aankleden van je tuin. Trudy shopt er allerlei leuke accessoires om haar tuin mee aan te kleden. Zo kan ze supergezellige etentjes geven in de achtertuin! Wil het weer even niet meewerken? Dan gaat Trudy graag naar Chinees Japans Restaurant Lotus!

Lekker naar buiten

Bezig bijtje Trudy gaat met dit zomerse weer graag buiten zwemmen bij het Wantijbad om lekker fit te blijven. Het liefst vroeg in de ochtend als het nog niet zo warm is. Daarom gaat ze langs bij Zeeman om een badpak en zwembril te shoppen. Voor haar kleinkinderen neemt ze bij Intertoys een super soaker en ander leuk waterspeelgoed mee. Daarmee gaat ze de kids verrassen als ze een dagje mee gaan zwemmen. Een andere hobby is wandelen met haar man. Een bezoekje aan Nelson Schoenen levert haar goede, nieuwe schoenen. Klaar voor de zomersport!

Eten met familie en vrienden

Niets zo gezellig als genieten van lekker eten met je familie en vrienden, toch? Trudy kookt graag en krijgt regelmatig mensen over de vloer voor een gezellig etentje. In de zomer steekt haar man graag de barbecue aan en zorgt Trudy voor heerlijke hapjes, salades en smeersels. De boodschappen doet ze bij Lidl, waar ze onder andere het barbecuevlees, ingrediĆ«nten voor een frisse salade en zomerse drankjes haalt. Bij Bonne Fleur haalt ze een mooie kleurrijke bos bloemen die de eettafel compleet maken. Tot slot trakteert ze zichzelf op een prachtige armband van Mostert Juweliers. Die mag gezien worden!