Blog: Tips voor dagjes uit

27 juni 2019
Blog: Tips voor dagjes uit

Hoera, de vakantie staat weer voor de deur! Heb jij al leuke plannen gemaakt? Misschien ga je wel op vakantie, pak je lekker je rust of ga je wat dagjes uit. Wat je ook gaat doen, bij Winkelcentrum Sterrenburg kun je terecht voor de leukste gadgets voor de zomervakantie. Lees snel de tips van Sara!

Sara is klaar voor de zomer

Sara weet in ieder geval al wat ze gaat doen! Dit jaar gaat ze met haar familie genieten van gezellige dagjes uit. Sara wil graag naar een pretpark, een hapje eten in het park, een bezoekje brengen aan Stadsboerderij Weizigt, een waterpistolengevecht houden in de speeltuin en een dagje naar het zwembad. Sara heeft er ontzettend veel zin in. Maar wat heb je nu allemaal nodig voor de ultieme dag uit? Sara en haar familie hebben de leukste tips op een rijtje gezet.

Picknicken in het park 

Relaxen in het park op een fijn kleed met heerlijke hapjes en drankjes, is een van de favoriete uitjes van Sara. Er komen vast nog veel meer zomerse dagen aan, dus tijd om die picknickuitrusting alvast bij elkaar te shoppen. Van handig ingepakte gezonde snacks tot wegwerpbordjes en bestek: bij Jumbo vind je alles wat je nodig hebt voor een gezellige dag picknicken. De picknickmand- of tas kun je shoppen bij Hema.

Dagje aan het water 

Van zwierige tunieken van Shoeby Fashion tot hippe slippers voor aan het zwembad van Nelson. Met deze leuke items kom jij op je best voor de dag tijdens gezellige dagjes weg. Sara’s favoriete gadgets vindt ze bij Intertoys. Van een snorkelmasker tot aan een kleine waterbal en waterspelletjes. Hier hebben ze alles voor een actief dagje aan het water!

Op ontdekkingstocht door het pretpark

Als nummer 1 uitje staat bij Sara een bezoek aan de Efteling. Dat wordt weer genieten met de hele familie. In de handige bewaardoosjes van Kruidvat neemt het gezin van Sara lekkere gezonde snacks mee en blijven ze gehydrateerd met een verkoelende beker van Action

Je shopt de leukste items voor een dagje uit bij Winkelcentrum Sterrenburg. Van al het shoppen heb je inmiddels vast honger gekregen. Sluit je shopdag af met een verfrissend ijsje van Jamin!