Vandaag gesloten
Click, bel & collect!

Click, bel & collect!

20 december 2021

In verband met de huidige lockdown zijn alle niet-essentiële winkels gesloten tot en met 14 januari. Het winkelcentrum blijft wel geopend evenals de essentiële winkels.  

Click & Collect  

Gelukkig laten de ondernemers zich niet uit het veld slaan! Via onder andere Click & Collect is het mogelijk om je bestelling op te halen of te laten bezorgen. Ook kunnen bestellingen vaak telefonisch doorgegeven worden. Kijk goed welke mogelijkheden de ondernemers aanbieden en jij hebt niet alleen jouw inkopen op tijd in huis maar je steunt ook de lokale helden van Sterrenburg! 🤗  

Hoe kan ik bestellen bij de ondernemers?* 

Zeeman: Je kan je bestelling plaatsen via de site www.zeeman.com of telefonisch via 088-0070219. Je kunt ze ook een berichtje sturen op Instagram

Mooi Parfumerie Sterrenburg: Bestellen kan telefonisch op 078-6175210 of per mail naar parfumeriesterrenburg@outlook.com. Houd onze socials in de gaten voor de laatste informatie. 

Van Pelt Kappers: Wij blijven tijdens deze periode telefonisch voor u bereikbaar (met uitzondering van de Feestdagen) onder het voor u bekende telefoonnummer. U kunt bij ons terecht voor het bestellen en afhalen van uw persoonlijke kleurpakket/uitgroeiset maar ook voor uw producten voor haarverzorging, haarstyling en uw schoonheidsproducten. Ook hebben wij mooie cadeausets en natuurlijk cadeaubonnen. Tot de Kerst kunt u voor het bestellen en afhalen terecht op uw vertrouwde filiaal van Van Pelt Kappers, na de Kerst kan dit alleen nog op ons filiaal in Dubbeldam. (Rechte Zandweg 2). Bezorging producten via de webshop (betaling via Ideal).

Moster Juweliers: Interesse in een mooi sieraad of het perfecte horloge? U kunt het bij ons bestellen! Bel ons op: 078-6175751 (9.00-17.00) of mail ons: dordrecht@mostert-juweliers.nl. Kijk voor het aanbod op onze website en op onze Instagram.

Bakker Korteweg: Je kunt online bestellen via www.bakkerkorteweg.nl en de bestelling ophalen of thuis laten bezorgen. Langskomen in de winkel kan ook! 

Burger Me: Burger Me is open voor Click & Collect. Bestel het via de website en haal het af, óf laat het bezorgen! Al het lekkers is ook te bestellen via www.thuisbezorgd.nl

Intertoys: Je kunt online bestellen via de website en telefonisch. 

Piet Lap Mode: Piet Lap Mode doet aan Click & Collect en thuisbezorging. Van maandag t/m zaterdag is er altijd iemand in de winkel aanwezig voor al uw vragen van 10.00 tot 15.30 en het afhalen van bestellingen. Als afhalen niet mogelijk is binnen deze tijd kijken ze graag naar een andere oplossing. 

Bruna: Je kunt bij Bruna via de website een bestelling halen en dit in de winkel afhalen. Ook kun je je bestelling doorgeven via 078-6549721 of bruna0792@brunawinkel.nl

Lunchroom Delicious: Je kan je bestelling op 1e of 2e kerstdag laten bezorgen aan huis, of op 24 december afhalen in de winkel. Plaats je bestelling eenvoudig door te mailen naar lunchroomdelicious@hotmai.com of door te bellen naar 078-6474939.    

Nelson: Call & Collect: bel de winkel met jouw wens en de schoenen worden gereserveerd! Je kan de bestelling in de winkel afhalen! 

Shoeby: Bij Shoeby is de PAS-TAS beschikbaar. Je kunt ze bellen of via Instagram of Facebook bereiken. Ze maken een leuke tas voor je klaar, zodat jij thuis lekker op je gemak kan passen. 

Yes Yes Fashion: Via de Facebook pagina en window-shopping kan je de collectie bewonderen. Je kan ze bereiken via Facebook messenger of telefonisch op 010-5112456. 

 

Zo blijven we samen gezond! #samensterk

 

*Wij doen ons uiterste best om deze lijst zo actueel mogelijk te houden met nieuwe initiatieven en diensten van onze ondernemers. 

Samen gezond - samen sterk

Samen gezond - samen sterk

12 november 2021

Beste bezoeker, 

In Sterrenburg doen we er alles aan om jouw bezoek aan ons winkelcentrum zo veilig mogelijk te maken. In lijn met het meest recente advies van het RIVM en de huidige maatregelen hebben wij samen met onze winkeliers en horeca daarvoor de nodige maatregelen getroffen. De maatregelen die van toepassing zijn op jouw bezoek aan ons winkelcentrum zetten wij hier op een rijtje. Voor een volledige lijst van de corona-maatregelen verwijzen wij je graag naar de website van RIVM. 

Maatregelen in de winkels en horeca

  • Kom zoveel mogelijk tijdens de rustige uren

Onderstaand schema toont de maximale openingstijden van winkels in het centrum. De openingstijden van individuele winkels kunnen hiervan afwijken. 

  • Aangepaste openingstijden

Vanaf zaterdag 13 november sluiten alle niet essentiële winkels en alle horecagelegenheden uiterlijk om 19:00h.

Supermarkten hanteren de gebruikelijke openingstijden.

  • Draag een mondkapje

Landelijk is het verplicht om in gesloten publieke ruimtes een mondkapje te dragen, zoals een winkel, horecazaak en winkelpassage. In het winkelcentrum vind je een automaat met o.a. mondkapjes en desinfectiegel. Ook verkopen diverse winkels mondkapjes.

 

 

Zo blijven we samen gezond
#samensterk

Kies je moment

Kies je moment

12 november 2021

Beste bezoeker, 

Wij van Sterrenburg doen er alles aan om jouw bezoek aan ons winkelcentrum zo veilig mogelijk te maken. Één van de genomen maatregelen is druktespreiding in ons winkelcentrum. Wanneer niet iedereen tegelijk zijn/haar boodschappen en benodigdheden komt halen, dan zijn we beter in staat de voorgeschreven 1.5m maatregel te hanteren. 

Om jou hierbij te helpen hebben wij de piek- en de daluren voor Sterrenburg in kaart gebracht. Raadpleeg het onderstaande schema om jouw bezoek aan Sterrenburg slim te plannen.

Bedankt voor je medewerking!
#samensterk

Piek- en daluren op Sterrenburg
Onderstaand schema toont de maximale openingstijden van winkels in het centrum. De openingstijden van individuele winkels kunnen hiervan afwijken. Supermarkten hanteren meestal de ruimste openingstijden. Kijk voor de openingstijden van individuele winkels op de betreffende winkelpagina.

STER_SCHEMA_LOS_20uur.png

 

Het schema is gebaseerd op een sterk versimpeld druktebeeld per dag. De donker paarse kleur (druk) geeft een ander druktebeeld weer doordeweeks dan op zaterdag, daarom nog onderstaande ter verduidelijking.

Leuk als je dan komt:

Op dinsdag en (koop)zondag is het rustig in winkelcentrum Sterrenburg. Op woensdag, donderdag en vrijdag is het rustig tot gemiddeld qua bezoekersaantal in ons winkelcentrum. We nodigen je dan ook van harte uit om juist op deze dagen langs te komen.

Mocht je onderstaande momenten kunnen vermijden waarderen wij dat zeer:

Onze bezoekerspiek is op zaterdag tussen 11 en 16 uur. Probeer op deze tijden alleen de noodzakelijke boodschappen te doen.

Lees hier over alle maatregelen in Sterrenburg en bij de winkeliers