Vandaag geopend 12:00 - 17:00

Event: Sinterklaasfeest in Sterrenburg

23 november 2019 - 4 december 2019

Op zaterdag 16 november varen de boten ‘Spanje & de Pepernoot’ weer de haven van Dordrecht binnen en zijnSint & Piet weer in ons land. Uiteraard komt hij ook op bezoek in winkelcentrum Sterrenburg, daarnaast zijn er diverse leuke activiteiten. Jullie komen toch ook langs?

Zaterdag 16 november | Kleurwedstrijd 

Vanaf vandaag worden er door alle winkeliers sinterklaaskleurplaten uitgedeeld. Met deze kleurplaat kun je meedoen aan de kleurwedstrijd en mooie prijzen winnen. Heb je hem ingekleurd dan kun je hem inleveren in de speciale kleurplaten schoorsteen welke voor het Sinterklaasdecor in het Winkelcentrum staat op het plein bij de Lidl.

Klik hier om de kleurplaat te downloaden. 

Zaterdag 23 november | Op de foto met Sinterklaas

Zaterdag 23 november kun je tussen 12.00 en 16.00 uur op de foto met Sinterklaas. Door een professionele fotograaf worden de mooiste foto’s gemaakt. De foto wordt direct voor je uitgeprint en mag je mee naar huis nemen. 

Woensdag 27 november | Mega kleurplaat

In het winkelcentrum wordt een mega kleurplaat neergezet. Kom vandaag, tussen 13.00 en 17.00 uur, samen met je vriendjes en vriendinnetjes de mega kleurplaat inkleuren. 

Zaterdag 30 november | Meet & Greet Sint & Pieten

Vandaag vindt er tussen 12.00 en 16.00 uur een meet & greet plaats met Sinterklaas en zijn Pieten. Je kunt ze een dikke knuffel geven, een box of high five. Of neem een gave selfie met Sint en de Pieten. Jij komt toch ook?
Bovendien speelt de Pietenband er tussen 12.30 en 15.30 uur vrolijk op los met de leukste sinterklaasliedjes.

Zaterdag 30 november | Prijsuitreiking kleurwedstrijd 

Aan het einde van de middag vindt de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd plaats. Kom naar het winkelcentrum en misschien ben jij de winnaar!

Woensdag 4 december | Kidsworkshop

Op woensdag 4 december kunnen de kids tussen 13.00 en 17.00 uur gezellig komen knutselen. Tijdens deze workshop kun je je eigen Pieten baret maken. Uiteraard mag je deze na afloop mee naar huis nemen, zodat je hem tijdens pakjesavond kunt dragen als echte hulp Piet.

 Zien we je ook op één of meerdere Sinterklaasdagen in Winkelcentrum Sterrenburg?