Black Friday Shopping Night

23 november 2018
Black Friday Shopping Night

Op vrijdag 23 november is het weer Black Friday! In Sterrenburg winkel je tijdens de Black Friday Shopping Night tot maar liefst 23:00 uur! Natuurlijk profiteer je van hoge kortingen en speciale acties van de winkeliers. Ook is er volop entertainment met een DJ en leuke optredens! Ben jij erbij?

Shopplezier, leuke acties en optredens

Tijdens de Black Friday Shopping Night kun je tot in de late uurtjes shoppen en profiteer je van leuke kortingen in de winkels! Tijdens dit unieke late-night shopping event vol acties, entertainment en acts word je feestelijk ontvangen en verrast in Sterrenburg.

Op twee locaties kun je genieten van leuke optreden! Op het plein bij Jumbo zijn lokale dansacts en het optreden van Brace. Op het plein bij Lidl treden lokale singer-songwriters op, waaronder een optreden van lokale held Mark Bogert. Een DJ maakt het feestje compleet! Jij komt toch ook naar de Black Friday Shopping Night?

Spetterend optreden Brace

Tijdens deze gezellige Shopping Night kan je genieten van een optreden van Brace! Van 21:30 tot 22:00 uur zal hij zijn hits ten gehore brengen op het plein bij Jumbo. Dat mag je zeker niet missen!

De leukste winkelacties

Black Friday is hét moment om te profiteren van hoge kortingen en speciale acties. Deze deals zijn alleen op Black Friday geldig.

Bekijk hieronder alvast de teasermovie!

Deel dit bericht:

Heb jij gouden tips voor Sterrenburg?
Geef je mening via deze link >>