Blog: Alles voor papa

16 juni 2019
Blog: Alles voor papa

Er zijn vaders in alle soorten en maten: de stoere man, de sportieve man of de zorgzame man. Op Vaderdag krijgen al deze lieve mannen een klein podium, om ze te bedanken voor hun ‘heldendaden’. Want: wie leerde jou fietsen, wie stond er altijd langs de zijlijn bij weer en wind en wie kwam je altijd braaf ophalen na een avond stappen? Juist ja: papa! We helpen je alvast op weg met een mooie lijst aan cadeautjes die je aan iedere soort vader kunt schenken.

Door de maag

Ze zeggen ook wel: liefde gaat door de maag. Dat advies mag je zeker ter harte nemen als het om je vader gaat. Wat dacht je van lekker vers vlees van Slagerij Gelderblom, als cadeau voor op de barbecue. Dit ongewone cadeau biedt je gelijk de gelegenheid om een familiebarbecue te plannen. Leuk voor iedereen! Je kunt je vader ook verrassen met de lekkere delicatessen van Van Pelt of een kakelvers ontbijtje maken met de broodjes van Bakkerij Korteweg. Neem je hem liever mee op pad? Bij Lunchroom Delicious kun je neerstrijken voor een heerlijke lunch.

Goed gekleed

Iedere vader verdient het om op Vaderdag in een splinternieuwe outfit rond te lopen. Piet Lap Mode is er speciaal voor de vader. Wat dacht je van een nieuwe trui, blazer of overhemd? Combineer dit met en Ecco herenschoen van Nelson Schoenen en de outfit is compleet. Bij Shoeby Fashion vind je allerlei leuke, kleurrijke t-shirts voor iedere soort vader. Bijvoorbeeld een felblauw exemplaar van Refill of een groen-gestreepte t-shirt van hetzelfde merk. Wedden dat hij hier blij van wordt?

Handige spullen

Tsja, vaders zijn nou eenmaal vaak van de handige spulletjes: snelle stofzuigers, slimme ledverlichting of een draadloze telefoonoplader. De vader die van koken houdt zou wel een Philips foodprocessor van Blokker kunnen gebruiken, waarmee hij ingrediënten in een handomdraai prepareert. Is je vader toe aan een smartwatch? Deze vind je bij Mostert Juweliers. Een ding is zeker: met deze handige cadeautjes is je vader weer helemaal up to date!

Deel dit bericht: