Vandaag geopend 09:00 - 17:00

Blog: De Onderdelenwinkel neemt afscheid

6 februari 2020

Het is zover: na 35 jaar hard werk gaat Frans Veuger van De Onderdelenwinkel in winkelcentrum Sterrenburg genieten van zijn welverdiende pensioen. Frans heeft jaren zijn zaak met veel plezier gerund en een trouwe klantenkring weten op te bouwen.

Ondernemerschap

Frans Veuger is ondernemer in hart en nieren. Hij heeft verschillende winkelpanden in Sterrenburg betrokken. Hier begon hij met een fotografiespeciaalzaak, wat later overging in een music store met cd’s en dvd’s. Toen hier door het digitale tijdperk minder vraag naar kwam, heeft hij De Onderdelenwinkel geopend. Toen Action zich vestigde in winkelcentrum Sterrenburg, is de winkel verhuisd naar het huidige winkelpand naast Eetcafé de Ster.

Speciaalzaak

De Onderdelenwinkel is een van de weinige speciaalzaken op dit gebied die in tijden van grote ketens is overgebleven. De winkel heeft een uitgebreide keuze van producten en biedt een grote kennis van zaken. Frans heeft jarenlang genoten van alle klanten die langskwamen. Dit contact is dan ook wat hij het meeste gaat missen. Frans: “De jaren zijn voorbij gevlogen maar waren prachtig. Ik wil graag mijn collega’s en klanten bedanken voor de fijne tijd en samenwerking. Hopelijk zien we elkaar nog eens!”

Wil je Frans nog even gedag zeggen? De Onderdelenwinkel is nog tot en met half maart geopend. Tot die tijd kunnen klanten nog producten kopen en van de vertrouwde service genieten.