Vandaag geopend 09:00 - 18:00

Blog: Tijd voor de liefde!

31 januari 2020

Of je nou wel, misschien of geen valentijnsdate hebt: cadeautjes kopen is altijd een goed idee. Winkelcentrum Sterrenburg is de perfecte locatie voor je valentijnsinkopen en we geven dan ook graag wat cadeautips om je op weg te helpen. Geen zorgen: als je met Valentijnsdag lekker alleen bent, dan koop je toch gewoon een cadeautje voor jezelf?

Door de maag

Dat liefde door de maag gaat, weten we natuurlijk als geen ander. De ultieme zoetekauw wordt dan ook het liefst verrast met een rijkgevulde snoepzak van Jamin of roze valentijnsgebak van de HEMA. Wil je een heel leger aan dates verrassen, omdat je Valentijnsdag met je beste vrienden spendeert, haal dan een extra grote slagroomtaart bij MultiVlaai.

Groot hart

Heb je een eerste date op Valentijnsdag en wil je niet met lege handen aankomen, maar ook niet te veel geld uitgeven? Bij Sterrenburg vind je de beste budget-winkels voor kleine presentjes. Action ligt vol met valentijnscadeau’s zoals neprozen, ballonnen in de vorm van een hart en geurkaarsjes. Niet zoet genoeg? Bij Big Bazar shop je een knuffelbeer mét hart van maar liefst 100 cm groot. Dat is nog eens een goede binnenkomer.

Persoonlijk

Ken je elkaar al iets langer, dan kies je waarschijnlijk een persoonlijk cadeau uit om je lief mee te verrassen. Haal daarom het favoriete boek van je partner bij Bruna, een mooie zonnebril bij Hans Anders en Specsavers of zijn/ haar lievelingsgeurtje bij Parfumerie Mooi. Hou je het liever bescheiden? Bonne Fleur verkoopt de mooiste bloemen en boeketten, perfect samengesteld voor de dag van de liefde.

Eigenliefde

Even terugkomend op de singles onder ons: Valentijnsdag is het perfecte excuus om jezelf eens flink in de watten te leggen. Loop binnen bij Van Pelt Kappers of Hizi Hair voor een nieuwe coupe, laat je schoenen oplappen bij Schoenmakerij Corren en koop een mooie armband bij Mostert Juweliers Dordrecht. Een betere Valentijn kun jij jezelf niet toewensen!