Vandaag geopend 09:00 - 17:00

Blog: Verlanglijstjes inspiratie voor ieder budget!

2 december 2019

All I want for Christmas is you! Maar daar is je december verlanglijstje nog niet mee gevuld. Gelukkig kunnen wij jou daarmee helpen. De keuze is reuze en dat maakt het extra moeilijk! Helemaal wanneer een vast bedrag is afgesproken. Daarom hebben wij diverse cadeautjes bij elkaar gezocht. Dus wil jij weten wat jij dit jaar aan je geliefde moet vragen? Lees dan nog even door…

Cadeautjes tot 10 euro

Wanneer je de kerstboom weer aan het aftuigen bent, kan je huis ineens wat leeg aanvoelen. Daarom zijn gezellige spulletjes voor thuis perfect voor op je lijstje. Maak alles extra knus met rustieke kaarsen van Hema. Extra groen doet ook wonderen. Wij vinden die plantenbol met waxlaagje van Big Bazaar erg leuk! Toch liever iets om je garderobe een boost mee te geven? Een kleurrijke riem of een riem met glitters geeft je outfit net even dat extraatje. The Stone heeft genoeg statement ceinturen voor elke gelegenheid. Maak het geheel af met extra bling, Shoeby heeft daar de perfecte sieraden voor.

Diverse rustieke kaarsen –  HEMA – vanaf €0,99
Diverse sieraden voor hem en haar - Shoeby –  Vanaf €5,99
Plantenbol met waxlaag – Big Bazaar – Vanaf €5,99
Verschillende statement ceinturen- The Stone – Vanaf €7,99

Cadeautjes tot 20 euro

De decembermaand zit vol met gezelligheid, maar brengt ook de nodige stress met zich mee. Daarom is het plannen van een momentje voor jezelf ook heel belangrijk! Het boeket van Bonne Fleur maakt heel je huis gezellig en de chocoladeletter die erbij zit is natuurlijk een welkome bonus. Vervolgens neem je lekker plaats op de bank onder een warme plaid van Blokker.  Wanneer je dan moet opstaan trek je die lekker zachte en comfy pantoffels aan, die ze bij Nelson verkopen. Wat ook lekker ontspannend kan zijn, is een (h)eerlijke vegan gezicht crème van Holland & Barrett.

Vegan gezicht crème – Holland & Barrett – €16,59
Boeket inclusief Chocoladeletter – Bonne Fleur - vanaf €19,95
Pantoffels – Nelson – Vanaf €19,99
Diverse plaids – Blokker – Vanaf €19,99

Cadeautjes vanaf 20 euro

Ben je een echte keukenprinses en hou je van een lekkere, gezonde maaltijd? Dan is Jamie Oliver’s nieuwste boek VEG echt iets voor jou! Met de simpele en verrukkelijke maaltijden ben je zo die extra decemberkilo’s kwijt. Belangrijk, want je wil natuurlijk het best ogen op al die nieuwjaarsborrels. Parfumerie Mooi helpt jou ook nog een extra handje, zij organiseren namelijk beauty workshops. Schuif tot slot nog wat mooie ringen van Mostert Juwelier om je vinger en niemand kan zijn ogen nog van je afhouden. Leuk al die feestjes, maar wanneer je thuiskomt draait het puur en alleen om comfort. Uit die strakke jurk en verruil hem voor je nieuwe badjas van Hema.

Beauty workshop - Parfumerie Mooi – €25,00
Badjas – HEMA27,50
Diverse ringen – Mostert Juwelier – vanaf 29,95
Jamie Oliver VEG – Bruna29,99

Heb je toch nog wat ruimte over op je lijstje? Je mag natuurlijk altijd even een rondje Sterrenburg komen doen. Wij hebben genoeg leuke winkels en medewerkers die jou kunnen helpen aan de perfecte cadeaus!