Vandaag geopend 09:00 - 18:00

Event: Black Friday Shopping Night

29 november 2019 - 29 november 2019

Op vrijdag 29 november is het weer Black Friday! In Sterrenburg winkel je tijdens de Black Friday Shopping Night tot maar liefst 23:00 uur! Natuurlijk profiteer je van hoge kortingen en speciale acties van de winkeliers. Ook is er entertainment en een spectaculair optreden van Vinchenzo.

Opening Black Friday 

Om 13:00 uur zal Black Friday officieel geopend worden door niemand minder dan ons koninklijk paar (look-a-likes). Daarnaast is er tevens gelegenheid om op de foto te gaan met koning Willem-Alexander en koningin Maxima. 

Shoppen en Winnen 

Shop jij tijdens Black Friday in winkelcentrum Sterrenburg? Vergeet dan vooral je kassabon niet! Op het versplein wordt namelijk de Spelshow 'Shoppen en Winnen' gespeeld. Op vertoon van je kassabon ontvang je een uniek lotnummer. Binnen 20 minuten na de uitgifte van de lotnummers vindt de trekking plaats. Naast alle kortingen maak je tevens kans op mooie prijzen.

Black Friday Globe

Op Black Friday komt er een levensgrote versie van de ouderwetse sneeuwbol naar winkelcentrum Sterrenburg. Ga op de foto in de Black Friday Globe en neem de uitgeprinte versie meteen mee naar huis. Daarnaast maak je ook nog eens kans op €50,- shoptegoed! Hoe? De foto's komen op de Facebookgina te staan en diegene met de meeste likes wint. Jij doet toch ook mee? 

Entertainment

Vanaf 19:00 uur zullen diverse dansgroepen optreden in het winkelcentrum. Je kunt een waar dansspektakel verwachten met diverse dansstijlen en muziekstijlen. De dansgroepen komen allemaal uit de regio en bestaan uit verschillende leeftijden. 

Afsluiting met Vinchenzo

De 20-jarige Vinchenzo heeft sinds zijn deelname aan ‘The Voice Of Holland’, waar hij derde werd,  zeker niet stilgezeten. In 2017 scoorde Vinchenzo al twee hits met ‘Steady Love’ en ‘Daily’. En dit jaar bleek hij niet alleen zangtalent te hebben, maar ook aardige dansskills te bezitten. Door zijn deelname aan 'Dance Dance Dance' weet deze populaire zanger hoge ogen te gooien bij het jonge publiek. Op vrijdag 29 november brengt hij een bezoekje aan winkelcentrum Sterrenburg. Hij zal om 22.00 uur Black Friday knallend afsluiten. Dit mag je zeker niet missen!

Maak kans op een meet & greet

Vanaf dinsdag 19 november maak je kans op een meet & greet met Vinchenzo! Wil jij meedoen aan deze winactie? Houd dan goed onze Facebookpagina in de gaten. 

Kom op vrijdag 29 november naar Black Friday in winkelcentrum Sterrenburg! Let op je brievenbus voor de strippenkaart vol met aanbiedingen van de winkeliers en vergeet deze niet mee te nemen.