Vandaag geopend 09:00 - 18:00

Event: Maak Valentijnsdag bijzonder!

14 februari 2020

Op vrijdag 14 februari is het wereldwijd Valentijnsdag. De Dag van de Liefde is dan ook een uitgelezen kans om jouw valentijn te verrassen met een bijzonder cadeau. In winkelcentrum Sterrenburg kun je uiteraard terecht voor inspiratie en mooie cadeaus. Daarnaast is er speciaal voor alle cupido’s een leuke actie!

Centraal in het winkelcentrum wordt er een speciale valentijn kraam geplaatst. Bij deze stand kun je een valentijnscadeau, gekocht bij een winkelier in winkelcentrum Sterrenburg, op een heel bijzondere manier laten verpakken. Jouw cadeau wordt namelijk in een ballon geplaatst. Hoe gaaf is het om zo’n cadeau weg te geven aan jouw Valentijn! Informeer bij de stand of jouw cadeau geschikt is voor de ballon. Zoals je kunt begrijpen is een leuk cactusje niet geheel geschikt, maar een zachte teddybeer of trui kunnen er prima in geplaatst worden.

Vrijdag 14 februari | Inpakken maar


Wil jij jouw valentijn verrassen met een bijzonder cadeautje? Kom dan vrijdag 14 februari naar winkelcentrum Sterrenburg voor een leuk cadeau en een top verpakking! Tussen 14:00 en 18:00 uur kun je de stand vinden in het winkelcentrum en worden er cadeaus verpakt.

We zien je dan!