Vandaag geopend 09:00 - 18:00

Event: Kerst in Sterrenburg

14 december 2019 - 23 december 2019

It’s the most wonderful time of the year! Kerstmis staat voor de deur en dat vieren we in winkelcentrum Sterrenburg. Op 14, 21, 22, én 23 december zijn er feestelijke activiteiten in ons winkelcentrum. Vier jij kerst met ons mee?

Zaterdag 14 december | Wij pinnen voor u

Mr. Pin of te wel presentator Jeroen van den Berg reist met zijn winkelcentrum actie – Wij Pinnen voor U het hele land door. Hij overvalt niets vermoedende mensen die net op het punt staan hun aankoop af te rekenen. Op zaterdag 14 december zal Mr. Pin van de winkelcentrumactie – Wij Pinnen Voor U naar Winkelcentrum Sterrenburg komen.

Van alle geluksvogels wordt een mooi filmpje gemaakt. Deze wordt geplaatst op de Facebookpagina van winkelcentrum Sterrenburg. Zodat iedereen kan genieten van deze mooie momenten. 

We nodigen je dan ook van harte uit om op zaterdag 14 december tussen 12.00 en 16.00 uur naar winkelcentrum Sterrenburg te komen. Wie weet ben jij één van de geluksvogels en pint Mr. Pin jouw aankoop.

Zaterdag 21 december | Meet & greet Kerstman 

Ho, ho, ho, hoooo! Op zaterdag 21 december kun je vanaf 12.00 uur terecht voor een meet & greet met de Kerstman. Kom hem een handje schudden of neem een toffe selfie. Zien we je dan?

Zondag 22 december | Wandelende kerstboom

Ooit wel eens een wandelende kerstboom gezien? Nee? Kom dan op zondag 22 december naar het winkelcentrum. Dan kun je het hilarische wandelende kerstboompje zelf ontmoeten. Vergeet hier geen foto van te maken, want zoiets zul je niet snel nog eens zien. 

Zaterdag 21 & zondag 22 december | Kerstkoor 

Geniet tijdens het shoppen van het kerstkoor. Op zowel zaterdag als zondag is het koor aanwezig en geniet je van een muzikale intermezzo tijdens het kopen van je kerstinkopen. Gezellig toch? 

Maandag 23 december | Kerst DJ

Doe onder het genot van toffe kersthits jouw laatste inkopen voor de kerst. Op maandag 23 december zal de kerst DJ voor de lekkerste kerst hits zorgen, zodat je compleet in kerstsfeer jouw laatste inkopen kunt doen. Daarnaast zijn er kerstvrouwtjes aanwezig die lekkernijen uitdelen.

Kortom shoppen in de gezellige kerstsfeer doe je in winkelcentrum Sterrenburg!