Haal meer uit je Pinkstertijd!

10 juni 2019
Haal meer uit je Pinkstertijd!

Wat iedereen zo fijn vindt aan Pinksteren? De extra vrije weekenddag natuurlijk! Nu heb je meer tijd om te besteden aan je gezin, vrienden, familie, tuin of huisdieren. Dit valt perfect te combineren met een bezoek aan Sterrenburg, waar je alle ingrediƫnten vindt voor een geslaagde dag.

Voor iedereen

Bij Sterrenburg kun je uitgebreid shoppen bij winkels als Euromode, Smit Mode en Shoeby Fashion. Laat je in de watten leggen bij de kapsalons van Hizi Hair of Van Pelt Kappers en ga voor een nieuw geurtje bij Drogisterij Parfumerie Sterrenburg. Heb je trek gekregen van al het rondlopen, passen en proberen? Strijk dan neer bij Multivlaai voor een lekkere koffie of geniet van een lunch bij de Eetcafe De Ster.

Aangepaste openingstijden

Ben je klaar voor een gezellig dagje uit bij Sterrenburg? Mooi! Goed om te weten dat er tijdens Pinksteren aangepaste openingstijden zijn. Op Eerste Pinksterdag is het winkelcentrum gesloten. Tweede Pinksterdag is Sterrenburg geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Let op: de winkels hanteren eigen openingstijden.

Tot dan!

Deel dit bericht: