Kerst in Sterrenburg

15 december 2018 23 december 2018
Kerst in Sterrenburg

It’s the most wonderful time of the year! Kerstmis staat voor de deur en dat vieren we in winkelcentrum Sterrenburg. Op 15, 16, 22, 23 én 30 december zijn er feestelijke activiteiten in ons winkelcentrum. Vier jij kerst met ons mee?

Speuren met de kerstman

Ho, ho, ho! Op 15, 16, 22 en 23 december is de Pin Kerstman aanwezig in Sterrenburg! Hij heeft alleen wel een probleem. De kerstman is zijn gouden envelop verloren en vraagt jullie om hem mee te helpen met zoeken! Aan de hand van fotohints kun je met je speurtocht beginnen. Ben jij de gelukkige vinder van de gouden envelop? Dan ga jij diezelfde dag nog voor €150,- shoppen in ons winkelcentrum mét de Kerstman.

Aan boord

Op zaterdag 22 december rijdt er een bijzondere kersttrein door het centrum. In de trein zitten echte Kerstelfen die het hele ritje mee zullen rijden. Wil jij wel een ritje meerijden in deze trein? Je kunt centraal in het centrum opstappen bij de Jumbo. We zien je graag aan boord!

Jingle bells

Het jaar moet natuurlijk ook goed afgesloten worden. Dat doen we in Sterrenburg, want op zondag 30 december is er een muzikale activiteit in het winkelcentrum. Het muzikale koor Angoh treedt die dag op. Vier je de feestdagen met ons mee?

*Alle activiteiten zullen plaatsvinden van 12:00 tot 17:00 uur

Deel dit bericht:

Heb jij gouden tips voor Sterrenburg?
Geef je mening via deze link >>