Kerst vieren in Sterrenburg

23 december 2017 24 december 2017
Kerst vieren in Sterrenburg

De kerstdagen zijn voor veel mensen misschien wel de gezelligste dagen van het jaar. Natuurlijk zal ook winkelcentrum Sterrenburg bijdragen aan die unieke sfeer. Er komen prachtige kersbomen en een kersthuisje te staan in het centrum en op de vrijdag, zaterdag en zondag voor de kerst is er sfeervolle livemuziek.

Activiteiten

Op vrijdagmiddag 22 december worden de oren verwend door een pianist die kerstklassiekers ten gehore brengt.

Op zaterdag 23 december is er in de middag een optreden van zanger-gitarist Jeroen. Het winkelcentrum is geopend tot 22:00 uur, zodat jij genoeg tijd hebt voor al je kerstinkopen! Geniet ondertussen van pianomuziek tijdens deze extra koopavond!

Op zondag 24 december kun je shoppen van 09:00 tot 17:00 uur! In de voormiddag geniet je van pianoklanken en zanger-gitarist Jeroen sluit de middag af.

In het weekend worden de bezoekers ook verwend met typische kerst lekkernijen, zoals gluhwijn, warme chocolademelk en kerstkransjes, die vanuit het kersthuisje worden uitgedeeld.

Kortom, meer dan genoeg redenen om op vrijdag, zaterdag of zondag kerstinkopen te komen doen in winkelcentrum Sterrenburg!

Heb jij gouden tips voor Sterrenburg?
Geef je mening via deze link >>