Liefde gaat door de maag

14 februari 2019
Liefde gaat door de maag

Wil je jouw Valentijn op een ├ęcht originele manier verrassen? Trakteer hem of haar dan op een heerlijke lunch of etentje in Sterrenburg. Wij geven je de beste tips om jouw Valentijn te veroveren!

Onze smakelijke tips

Van Pelt Delicatessen verkoopt niet alleen foodspecialiteiten, je kunt er ook gezellig neerstrijken voor een lunch of koffiedate! Neem jouw lief hier mee naartoe en je gooit zeker hoge ogen.

Ook bij Lunchroom Delicious kun je terecht voor de lekkerste koffiespecialiteiten, een zoet gebakje of sfeervolle lunch. Wedden dat jouw Valentijn dit niet kan weerstaan!

Neem je jouw geliefde liever uiteten? Bij Restaurant Lotus geniet je van Chinees en Japans dineren in een intieme sfeer. Perfect voor een romantisch diner voor twee.

Gaan jullie kids ook mee? Dan is Eethuis Family een goed idee. Je kunt hier genieten van de lekkerste snacks en patat, maar ook van een uitgebreide lunch. Bovendien is er een speciale kindermenukaart!

Natuurlijk zijn er in Sterrenburg nog andere leuke horecagelegenheden waar je de liefde kunt vieren. Bekijk hier het complete aanbod!

Deel dit bericht: