Ma-Topia: Moederdag vier je in Sterrenburg

28 april 2018 12 mei 2018
Ma-Topia: Moederdag vier je in Sterrenburg

Op zaterdag 12 mei van 11:30 tot 16:30 uur is het tijd voor Ma-Topia in winkelcentrum Sterrenburg! Moederdag is dé perfecte dag om je (schoon)moeder te laten weten hoeveel zij voor je betekent en haar natuurlijk lekker in de watten te leggen. Hoe kun je jouw (schoon)moeder beter verrassen dan met een massage of schoonheidsbehandeling?

Hoe kun je meedoen?

Je kunt vanaf zaterdag 28 april t/m 9 mei online deelnemen aan de actie. Laat via Facebook weten (onder het winactie bericht) waarom jouw (schoon)moeder de Ma-Topia prijs verdient. Houd onze Facebookpagina dus goed in de gaten! Op 10 mei worden de winnaars bekendgemaakt. Tijdens het event op 12 mei kun je ook nog de liefste moeder nomineren en maak je kans op een verwenbon! De winnaar van de verwenbon wordt op maandag 14 mei bekendgemaakt.

Moeders beleven de perfecte dag in Ma-Topia

Op Moederdag in Sterrenburg staat er van 11:30 tot 16:30 uur een doorzichtige, bolvormige tent in het winkelcentrum. In deze Ma-Topia genieten de gelukkige winnaressen die hebben gewonnen van een massage en/of een uitgebreide schoonheidsbehandeling.

Deze dag stellen wij bezoekers in het winkelcentrum ook de vraag: 'Wat is voor jouw (schoon)moeder de ultieme Ma-Topia?' Onder deze deelnemers maakt iemand kans op een prijs voor zijn of haar moeder! Doe jij mee?

Bekijk hieronder de actievoorwaarden van Ma-Topia:

Heb jij gouden tips voor Sterrenburg?
Geef je mening via deze link >>