Vandaag geopend 09:00 - 18:00

Wie zijn de liefste moeders van Dordrecht?

4 mei 2019 - 11 mei 2019

Winkelcentrum Sterrenburg is op zoek naar de liefste moeders van Dordrecht. Zet jouw moeder in het zonnetje door op zaterdag 4 mei een kaartje in te vullen bij de stand in het winkelcentrum.

Mama je bent de liefste!

Eigenlijk zeggen we het niet vaak genoeg, maar af en toe kunnen onze moeders wel een complimentje gebruiken. Moederdag is hét ideale moment hiervoor! Winkelcentum Sterrenburg geeft jou nu de mogelijkheid om je moeder, je schoonmoeder, je oppasmoeder en/of de moeder van je moeder extra in het zonnetje te zetten. 

Maak kans op een Moederdagtaart

Op zaterdag 4 mei staat er een stand in het winkelcentrum. Vul hier tussen 12.00 en 16.00 uur een kaartje in waarom jouw moeder het verdient om verwend te worden met één van de 50 Moederdagtaarten. Alle gelukkige winnaars worden gebeld en mogen op zaterdag 11 mei de taart tussen 14.00 en 15.00 uur komen ophalen in Sterrenburg. De heerlijke taarten worden mede mogelijk gemaakt door Multivlaai en Bakkerij Korteweg.

Online winactie 

Naast de kaartjes die je in kunt leveren in het winkelcentrum komt er een online winactie. Houd de Facebookpagina goed in de gaten!