Vandaag geopend 09:00 - 18:00

Nieuws: Fietsenstalling bijna klaar!

11 september 2019

Het duurde even, maar de fietsenstalling bij Winkelcentrum Sterrenburg is dan eindelijk bijna klaar! In week 42 en week 43 wordt de laatste hand gelegd aan de fietsenstalling. De opstelplaatsen voor de winkelwagens worden dan ook aangepast. Daarmee zal enige hinder rondom de fietsenstalling ook verleden tijd zijn.

Samen met de fietsenbond heeft de architect gekeken naar het ontwerp van de stalling. Hierbij is gekeken naar ruimte, veiligheid, diefstalgevoeligheid en andere belangrijke zaken. Zo hangen er bij de drie fietsenstallingen beveiligingscamera's die alles in de gaten houden. Mochten er in de toekomst werkzaamheden verricht gaan worden, dan zullen eventuele klachten meegemomen worden. 

Bij winkelcentrum Sterrenburg kun je de fiets parkeren bij de Planetenlaan (nabij Kruidvat), nabij Multivlaai en aan de Galileilaan (nabij Lotus).

Sterrenburg Fietst
Kom je altijd op de fiets naar Sterrenburg? Op zaterdag 28 september vindt ‘Sterrenburg Fietst’ plaats. Tijdens dit evenement valt er van alles te zien en te beleven rondom het thema fietsen. Kom naar winkelcentrum Sterrenburg en ervaar het zelf. Vanaf 12:00 uur kun je meedoen met Het Grote Fietswiel spel, waarbij je leuke fietsgerelateerde prijzen kunt winnen, maar ook kans maakt op een fiets!

APK Fietskeuringsstation
Naast de spelshow zal de Bike Store een APK Fietskeuringsstation plaatsen. Kom langs met je fiets en laat hem keuren op verlichting, remmen, banden en bel. Zo kun je veilig de winter in met jouw goedgekeurde fiets. Je vind het APK Fietskeuringsstation in de buurt van de Lidl.