Vandaag geopend 09:00 - 18:00

Nieuws: Mijlpaal in zicht voor De Zilveren Naald

14 januari 2020

Nieuw jaar, nieuwe (maar ook vertrouwde) klanten! Binnenkort is het bij De Zilveren Naald in winkelcentrum Sterrenburg reden voor een feestje. Klant nummer 20.000 is in aantocht. Daarom heeft het team van het reparatie-atelier een geweldige verrassing in petto.

Vakwerk en service
Ondernemer Selami Soykök vertelt: “De eerste klant van De Zilveren Naald werd verwelkomd op 16 juli 2016. Dit kan ik me nog goed herinneren!’ Inmiddels is De Zilveren Naald een gevestigde naam in Sterrenburg. Je kunt in het atelier op de eerste etage van ons winkelcentrum terecht voor kleine en grote kledingreparaties maar ook voor het stomen van kleding. Het team van De Zilveren Naald staat dagelijks voor je klaar en is altijd in voor een gezellig praatje.

De 20.000e klant

Goed nieuws voor bezoekers van De Zilveren Naald in Sterrenburg. Jij maakt kans op een hele mooie verrassing namens het atelier wanneer je als 20.000e klant binnenstapt. Nog ongeveer 250 klanten te gaan en de teller bereikt dit bijzondere aantal. Ondernemer Selami Soykök: “Een mooi begin van het nieuwe jaar, daarom willen we iets extra’s doen voor onze gewaardeerde klanten!”.

Kom langs!

Winkelcentrum Sterrenburg in Dordrecht staat voor diversiteit in aanbod en service. Of je nu een nieuwe outfit of juist kledingreparatieservice nodig hebt. We zijn trots op ons winkelaanbod en de verschillende services, waaronder gratis parkeren, gratis toiletten, pick-up points en gezellige zitplekken. Zien we je snel?