Vandaag geopend 09:00 - 17:30

Ondernemersacties in beeld

24 maart 2020

Nu restaurants, cafés en winkels de deuren sluiten als maatregel tegen verspreiding van het coronavirus, denk jij misschien niet meer (culinair) te kunnen genieten met minimale inspanning. Geen nood! Deze ondernemers in winkelcentrum Sterrenburg hebben goede initiatieven opgezet om zo toch nog positiviteit te verspreiden in deze roerige tijd. Kun jij ze mooi een (contactloos) handje helpen, want we doen het samen! #supportyourlocals

Eetcafe De Ster

Eindelijk kunnen we weer smullen van het eten van De Ster! Zij zijn geopend voor afhaal van 16.00 tot 20.00. Een bestelling plaatsen doe je via 078-6172805 of 06-53459546. Smullen! 

De Zilveren Naald

De Zilveren Naald steekt de handen uit de mouwen! Zij produceren nu wasbare mondkapjes van 100% katoen. Voor 1 stuk betaal je €6 en 2 stuks voor €10. Ziekenhuizen, zorginstellingen en verpleeghuizen kunnen contact opnemen voor een speciale prijs. Wat een mooi initiatief! 

Kippie

Het meest veelzijdige stukje vlees.. Kip! Bij Kippie hebben ze leuke acties opgezet zodat jij thuis nog steeds aan de hoognodige proteïnes komt. Je krijgt er zelfs een gratis Kippie koeltas bij voor vervoer nadat je het hebt afgehaald. Even opwarmen en aan tafel!

Lunchroom Delicious

Ondanks dat het restaurant is gesloten, kun je nog steeds terecht bij Lunchroom Delicious voor je dagelijkse dosis cafeïne of wat anders lekkers. Zij hebben namelijk take-away koffie, gebak en broodjes klaar staan om opgehaald te worden. Daarnaast hebben zij ook een bezorgdienst. Zie hier de bestellijst. Zo wordt thuiswerken nog leuk!

Shoeby

Dat we thuis zitten betekent niet dat stijl volledig uit de ban is. Daarom hebben ze bij Shoeby all eyes on you! Je kunt bij ze terecht voor een privé shop afspraak of ze hangen jouw favoriete items al klaar zodat je drukte kan vermijden.

Gelderblom Slagerij en Partyservice

Hou hun Facebookpagina goed in de gaten, want Gelderblom Slagerij en Partyservice zitten zeker niet stil! Zij zetten constant leuke acties op zoals weerstandpakketten zodat jij thuis nog steeds van iedere dag een feestje kan maken.

Bizz Eethuis

Een kapsalon, broodje döner of overheerlijke pizza.. Loopt het kwijl je al in de mond? Snel op naar Bizz Eethuis dan! Daar staan zij te wachten met een glimlach en heel wat lekkers om afgehaald te worden. 

Van Pelt Delicatessen

Maak het thuiswerken wat gezelliger en smakelijker met Van Pelt Delicatessen. Zin in een blokje kaas? Of wil je tijdens de video vrijdagmiddagborrel een lekker nootje op tafel met een goede wijn? Neem dan eens een kijkje op hun webshop: http://www.vanpeltdelicatessen.nl/

Bakkerij Korteweg

Vers brood… Wie wil nou niet z’n dag zo beginnen? Gelukkig kan het nog steeds! Bakkerij Korteweg bezorgt namelijk de lekkerste broodjes nu aan huis. Neem voor meer info een kijkje op de webshop: https://www.bakkerkorteweg-shop.nl

Koelewijn’s visspecialiteiten

Het eten van vis heeft veel gezondheidsvoordelen door stoffen die erin zitten. Ze raden het niet voor niks aan om minstens één keer per week vis te eten. En los van dat is het ook nog eens ontzettend lekker. Kom daarom je visje afhalen bij Koelewijn’s visspecialiteiten!

Family Cafetaria Snacks

Geen zin om te koken vanavond? En zin in een snack of iets uit de friteuse? Dat kan nog steeds! Family Cafetaria is geopend voor afhaal! Zo hoef jij het gele goud oftewel patat niet te missen. Want jezelf een beetje verwennen mag in deze tijd wel.