Pak Je Koffer Weken

20 mei 2019 8 juni 2019
Pak Je Koffer Weken

Wil jij ook fantastische vakantieprijzen winnen tijdens het winkelen? Van maandag 20 mei tot en met zondag 8 juni 2019 staat er een enorme vakantiekoffer in het winkelcentrum. Lees snel verder over deze spetterende actie!

Maak kans op mooie prijzen

Bij besteding van tenminste €10,- in winkelcentrum Sterrenburg ontvang je een flyer. Vul je unieke flyercode in op www.sterrenburg.nl/pakjekofferwekenactiecode of tijdens het shoppen via de informatiezuil naast de reuze koffer in het winkelcentrum. Je ziet gelijk of je prijs hebt! De flyer deponeer je in de grote koffer om kans te maken op de prachtige hoofdprijs: een vakantiecheque t.w.v. €1.500,-!

Selfiespot

But first, let me take a selfie. Maak een leuke selfie op de selfiespot bij de reuze koffer en deel deze op de Facebookpagina. Zo maak je ook nog eens kans op een goedgevulde vakantiekoffer!

Ik ga op vakantie en ik neem mee

In deze periode profiteer je op de zaterdagen van zogenaamde last calls. Dit zijn leuke aanbiedingen van de winkeliers die worden omgeroepen in het winkelcentrum. Op zaterdag 25 mei en zaterdag 8 juni kom je stewardessen tegen in Sterrenburg. Zo waan jij je al helemaal in de vakantiesferen. Laat die vakantie maar komen!

Klik op de link hieronder om de actievoorwaarden te bekijken.

Deel dit bericht: