Vandaag geopend 09:00 - 17:00

Event: Sterrenburg Fietst

28 september 2019 - 28 september 2019

Op zaterdag 28 september vindt ‘Sterrenburg Fietst’ plaats in Winkelcentrum Sterrenburg. Dit evenement staat helemaal in het teken van fietsen. Want fietsen is hartstikke gezond, zowel voor jou als voor het milieu. Tijdens dit evenement valt er van alles te zien en te beleven rondom het thema fietsen. Kom naar winkelcentrum Sterrenburg en ervaar het zelf.

Win een fiets!

Vanaf 12:00 uur kun je meedoen met Het Grote Fietswiel spel. Deelnemen aan het spel kan op vertoon van een geldige kassabon van die dag van één van de ondernemers uit het winkelcentrum.

Het Rad van Het Grote Fietswiel is onderverdeeld in diverse vakken die een icoon bevatten waarmee een fietsgerelateerde prijs te winnen valt. Iedereen die meedoet aan het spel wint een prijs! Komt een kandidaat terecht op het vakje - Kans op een Fiets - dan krijgt deze kandidaat een nummer. Tijdens de laatste ronde wordt de winnaar van de hoofdprijs getrokken uit alle nummers. Deze winnaar wint een prachtige fiets!

APK Fietskeuringsstation

Naast de spelshow zal Bike Store een APK Fietskeuringsstation plaatsen. Kom langs met je fiets en laat hem keuren op verlichting, remmen, banden en bel. Zo kun je veilig de winter in met jouw goedgekeurde fiets. Je vind het APK Fietskeuringsstation in de buurt van de Lidl.

Het is dus zeker de moeite waard om op zaterdag 28 september een bezoek te brengen aan winkelcentrum Sterrenburg en vergeet niet je fiets mee te nemen. Wel te verstaan aan de hand, want fietsen in het winkelcentrum mag natuurlijk niet!