Vandaag geopend 12:00 - 17:00

Sterrenburg Fietst

30 september 2018

Op koopzondag 30 september van 12:00 tot 17:00 uur is het tijd voor Sterrenburg Fietst! Tijdens dit leuke fietsevenement zijn er verschillende fietsactiviteiten in het winkelcentrum. Zet jij 30 september in je agenda?

Fietsevenement 

Fietsen is hartstikke leuk en natuurlijk ook gezond! Tijdens koopzondag op 30 september kun je tijdens Sterrenburg Fietst genieten van een gave show met BMX stunts, de locatie: bij Hans Anders. Ook zijn er verschillende andere fietsacts te bewonderen in het winkelcentrum. Bezoekers kunnen op het plein bij Jumbo deelnemen aan een slow biking wedstrijd! Hier gaat het er juist om zo langzaam mogelijk een parcours te fietsen. Ben jij ook benieuwd of een e-bike iets voor jou is? Bike Store verzorgt een e-bike opstapplaats en geeft informatie en advies over e-bikes! De e-bike opstapplaats vind je boven bij de ING.

Koopzondag

Op zondag 30 september is het weer koopzondag! De winkels zijn geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Kom jij gezellig shoppen en lekker een hapje eten en wat drinken? Bekijk hier welke winkels er allemaal geopend zijn.

Bekijk hieronder de actievoorwaarden van Sterrenburg Fietst:

Actievoorwaarden Sterrenburg Fietst