Vandaag geopend 09:00 - 18:00

Thuisvakantie Weken

3 juli 2020

De zomervakantie wordt dit jaar anders dan anders. Daarom komt winkelcentrum Sterrenburg met de Thuisvakantie Weken. Maar hé, zo’n staycation is helemaal niet zo erg als het lijkt. De komende weken geven we je inspiratie en genoeg redenen voor een heerlijke thuisvakantie. Weten waar in Sterrenburg je de magische ingrediënten kunt verkrijgen voor dé perfecte thuisvakantie? Wij geven je onze beste tips!

Shop & win zomerse prijzen
Nog leuker; van 7 juli t/m 23 augustus ontvang je bij elke aankoop van € 10,- of meer in de winkel een wincode waarmee je fantastische zomerse prijzen wint. Er is altijd prijs!

  • Bij elke aankoop vanaf €10,- ontvang je een gelukskaartje met unieke wincode. Ga naar www.sterrenburg.nl/thuisvakantie en vul jouw wincode in (actie start 7 juli)
  • Draai aan het rad en check direct jouw prijs!
  • Haal met de bevestigingsmail jouw prijs op bij de desbetreffende winkel.
  • De Thuisvakantie Weken lopen van dinsdag 7 juli t/m zondag 23 augustus.

Beleef vakantiegevoel
Tijdens de Thuisvakantie Weken doen onze ondernemers er werkelijk álles aan om het vakantiegevoel in winkelcentrum Sterrenburg te beleven. Bestel jij ‘deux baguettes’ bij de lokale bakker of ‘dos cervezas’ op het terras? Dat wordt een heerlijke zomer in Nederland!

Kom je ook gezellig langs in winkelcentrum Sterrenburg?

* De volgende winkel is uitgesloten van deelname: Hans Anders