Vandaag geopend 09:00 - 18:00

Thuisvakantie Weken

De zomervakantie wordt dit jaar anders dan anders. Daarom komt winkelcentrum Sterrenburg met de Thuisvakantie Weken. Maar hé, zo’n staycation is helemaal niet zo erg als het lijkt. De komende weken geven we je inspiratie en genoeg redenen voor een heerlijke thuisvakantie.

Met deze BBQ tips zit je zeker gebakken

Met deze BBQ tips zit je zeker gebakken

28 juli 2020

Het is volop zomer, het zonnetje schijnt… Denk jij wat wij denken? Tijd voor een BBQ! Dus nodig jouw ‘’vakantievrienden’’ oftewel je familie, vrienden of buren uit voor een smakelijke, zomerse maaltijd direct van de grill. En alle benodigdheden? Die haal je natuurlijk bij winkelcentrum Sterrenburg. Aan tafel!

Welke barbecue past bij jou?
Zit er een grillmaster in je? Dan word je ongetwijfeld blij van het uitzoeken van de juiste barbecue. Zo is de wegwerp barbecue van Action meteen klaar voor gebruik. Ideaal voor in het park of een spontane BBQ! Toch op zoek naar een permanent model voor in de tuin? Dan zit je bij Blokker goed met een luxer model op wieltjes.

Tafeltje-dek-je
Wat kan het toch een afknapper zijn als je een prachtig gegaard stukje vlees geserveerd wordt op een wit, plastic bord met bestek dat bij het aansnijden al afbreekt. Tijd om de standaard tafelsetting om te gooien! Bij HEMA heb je de leukste serviessets of wegwerpbordjes met gaaf dessin waarbij je meteen een tropisch gevoel krijgt. Wil je helemaal uitpakken? Bij Big Bazar hebben ze vrolijke tafellopers, zomerse ijsblokjesvormen en leuke limonadekannen.

Specialiteiten haal je bij el centro comercial Sterrenburg
Dit jaar hoef jij niet in de Carrefour rond te dwalen voor jouw boodschappen, maar haal je alle specialiteiten bij de ondernemers van Sterrenburg. Wie denkt aan BBQ denkt waarschijnlijk gelijk aan een sappig stukkie vlees. Laat Slagerij Gelderblom nou net het beste vlees van Dordrecht hebben. Worstjes, burgers, maar ook voor luxer vlees ben je hier aan het goede adres met een lamskoteletje. Barbecueën alleen voor vleeseters? Bij Koelewijn visspecialiteiten haal je verse vis voor een verrukkelijk vispakketje. Bresser groenteman staat klaar voor de veganisten onder ons met eindeloze, verantwoorde variaties om te roosteren. Om je vingers bij af te likken, een smokey aubergine van de grill!

Op een Nederlandse barbecue mogen stokbrood met kruidenboter en lekkere salades natuurlijk niet ontbreken Eet jezelf binnen het eerste half uur helemaal vol met une baguette van Bakkerij Korteweg en schep je bord vol met een verse rundvleessalade van Van Pelt Delicatessen.

Proost!
Proost met je familie, vrienden of buren op een succesvolle barbecue met een goede wijn of (speciaal)bier van één van onze supermarkten zoals Jumbo of Lidl. Nog zin in een toetje? Dan kan MultiVlaai zorgen voor een heerlijk stukje taart of één van de vele likeuren van Gall & Gall. Wij raden de Limoncello aan waarbij je met een nipje jezelf onmiddellijk begeeft in Bella Italia!


Pssst… Wist je dat wij een keramische egg BBQ weggeven tijdens de Thuisvakantie Weken? Je ontvangt van 7 juli t/m 23 augustus bij elke aankoop van € 10,- of meer in de winkel een wincode waarmee je fantastische zomerse prijzen wint. Zo maken wij bij winkelcentrum Sterrenburg de thuisvakantie bijzonder! Smakelijk!

 

Thuisvakantie Weken

Thuisvakantie Weken

3 juli 2020

De zomervakantie wordt dit jaar anders dan anders. Daarom komt winkelcentrum Sterrenburg met de Thuisvakantie Weken. Maar hé, zo’n staycation is helemaal niet zo erg als het lijkt. De komende weken geven we je inspiratie en genoeg redenen voor een heerlijke thuisvakantie. Weten waar in Sterrenburg je de magische ingrediënten kunt verkrijgen voor dé perfecte thuisvakantie? Wij geven je onze beste tips!

Shop & win zomerse prijzen
Nog leuker; van 7 juli t/m 23 augustus ontvang je bij elke aankoop van € 10,- of meer in de winkel een wincode waarmee je fantastische zomerse prijzen wint. Er is altijd prijs!

  • Bij elke aankoop vanaf €10,- ontvang je een gelukskaartje met unieke wincode. Ga naar www.sterrenburg.nl/thuisvakantie en vul jouw wincode in (actie start 7 juli)
  • Draai aan het rad en check direct jouw prijs!
  • Haal met de bevestigingsmail jouw prijs op bij de desbetreffende winkel.
  • De Thuisvakantie Weken lopen van dinsdag 7 juli t/m zondag 23 augustus.

Beleef vakantiegevoel
Tijdens de Thuisvakantie Weken doen onze ondernemers er werkelijk álles aan om het vakantiegevoel in winkelcentrum Sterrenburg te beleven. Bestel jij ‘deux baguettes’ bij de lokale bakker of ‘dos cervezas’ op het terras? Dat wordt een heerlijke zomer in Nederland!

Kom je ook gezellig langs in winkelcentrum Sterrenburg?

Video

* De volgende winkel is uitgesloten van deelname: Hans Anders