Vandaag geopend 09:00 - 17:00

Vacature Jumbo Sushichef

21 oktober 2021

Kom werken als Sushichef bij Jumbo Foodmarkt Dordrecht in winkelcentrum Sterrenburg.

Foodmarkt Dordrecht, daar gebeurt het!

Over ons

Ambachtelijke bakkers, slagers, kaasspecialisten en andere gepassioneerde vakmensen staan hier iedere dag klaar om verse producten en maaltijden te bereiden. Genieten van die gerechten kan in het foodcafé of gewoon thuis! Natuurlijk kunnen de gasten ook terecht voor de dagelijkse boodschappen, want het assortiment is onvoorstelbaar groot. En dat allemaal voor de allerlaagste prijs!

Functie

Als Sushichef haal je energie uit het bereiden en presenteren van heerlijke sushi. Elke dag wordt de sushi vers gemaakt, van het koken van de rijst tot het rollen, snijden en op mooie wijzen presenteren. Dat doe je in de winkel waarbij je meteen contact kunt maken met onze gasten, je bent dan ook gastvrij en servicegericht. Je zorgt ervoor dat iedereen snel, goed en met een glimlach wordt geholpen. Daarbij zorg je natuurlijk voor een schone en opgeruimde werkplek, die voldoet aan alle eisen van hygiëne en veiligheid. We verwachten aardig wat van je, maar je krijgt er veel voor terug. Dat verdien je!

Beschikbaarheid: 32- 40 uur in de week.

 

Interesse? Neem een kijkje op de website https://werkenbij.foodmarktdordrecht.nl/vacaturebeschrijving/fm-sushichef of stuur een mail naar https://werkenbij.foodmarktdordrecht.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/sollicitatie-loopbaan?VcSn=43!