Vandaag gesloten

Wil jij graag werken in winkelcentrum Sterrenburg in Dordrecht? Bekijk hier het overzicht van de leukste vacatures van onze winkeliers!

Er zijn ruim 600 medewerkers uit Dordrecht en omgeving werkzaam in winkelcentrum Sterrenburg. Ben jij benieuwd naar de sociale betrokkenheid van Sterrenburg? Lees meer >

Vacature Uw Drogist

2 november 2021

Uw Drogist is opzoek naar een zaterdagkracht!

Wie zoeken zij?

  • Jij bent enthousiast, leergierig & flexibel; 
  • Je bent ouder dan 15 jaar; 
  • Je bent inzetbaar voor minimaal 36 zaterdagen per jaar. 

Wij bieden:

  • Een gezellig en loyaal team;
  • Salaris conform CAO drogisterij branche.

Ben jij dit? Stuur dan een email met jouw gegevens naar info@drogsterrenburg.nl en ze nemen contact met je op! Of bel naar 078-6175210. 

Vacature Jumbo Sushichef

21 oktober 2021

Kom werken als Sushichef bij Jumbo Foodmarkt Dordrecht in winkelcentrum Sterrenburg.

Foodmarkt Dordrecht, daar gebeurt het!

Over ons

Ambachtelijke bakkers, slagers, kaasspecialisten en andere gepassioneerde vakmensen staan hier iedere dag klaar om verse producten en maaltijden te bereiden. Genieten van die gerechten kan in het foodcafé of gewoon thuis! Natuurlijk kunnen de gasten ook terecht voor de dagelijkse boodschappen, want het assortiment is onvoorstelbaar groot. En dat allemaal voor de allerlaagste prijs!

Functie

Als Sushichef haal je energie uit het bereiden en presenteren van heerlijke sushi. Elke dag wordt de sushi vers gemaakt, van het koken van de rijst tot het rollen, snijden en op mooie wijzen presenteren. Dat doe je in de winkel waarbij je meteen contact kunt maken met onze gasten, je bent dan ook gastvrij en servicegericht. Je zorgt ervoor dat iedereen snel, goed en met een glimlach wordt geholpen. Daarbij zorg je natuurlijk voor een schone en opgeruimde werkplek, die voldoet aan alle eisen van hygiëne en veiligheid. We verwachten aardig wat van je, maar je krijgt er veel voor terug. Dat verdien je!

Beschikbaarheid: 32- 40 uur in de week.

 

Interesse? Neem een kijkje op de website https://werkenbij.foodmarktdordrecht.nl/vacaturebeschrijving/fm-sushichef of stuur een mail naar https://werkenbij.foodmarktdordrecht.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/sollicitatie-loopbaan?VcSn=43!

Vacature Lunchroom Delicious Medewerker bediening / assistent bedrijfsleider

19 oktober 2021

Lunchroom Delicious is op zoeken naar een enthousiaste collega om ons team te versterken.

Lunchroom Delicious is per direct op zoek naar een medewerker bediening/ assistent bedrijfsleider die het team voor ongeveer 25 uur per week komt versterken. 

Over Lunchroom Delicious

Lunchroom Delicious is lunchroom met een jong en gezellig team. Wij staan voor kwaliteit, snelheid en gezelligheid.

Wie ben jij?

Als medewerker bediening help je mee met het serveren en/of bereiden van onze heerlijke producten. Horeca ervaring is een pré, maar niet verplicht. 

Solliciteren?

Dit kan tot 10 december. Stuur hiervoor je CV+motivatie naar LunchroomDelicious@hotmail.com

Haarstylist | Hizi Hair

15 oktober 2021

Hizi Hair is op zoek naar een nieuwe haarstylist!

Hizi Hair heeft een passie om mensen mooier te maken. Letterlijk en figuurlijk. Wij willen iedere klant bij ieder bezoek een moment geven waar hij/zij centraal staat en zijn/haar wensen vertaald worden naar mooier haar. Zij zoeken enthousiaste collega’s die onze passie delen! Binnen het team hebben zij een openstaande vacature voor een ervaren allround haarstylist. Ben jij 100% klant en kwaliteitsgericht en communicatief sterk? Ben jij toe aan een nieuwe uitdagingen een leerzame werkomgeving? Solliciteer! En misschien ben jij degene die ons team binnenkort komt versterken.

Interesse?
Kijk voor meer informatie op https://www.hizihair.nl/vacatures/ of stuur je CV en motivatiebrief naar dordrecht@hizihair.nl.