Vandaag gesloten

Winkels

B

Bakkerij Korteweg

M
Multivlaai

Bakkers Dordrecht

In het winkelhart van Dordrecht vind je Bakkerij Korteweg. Een ambachtelijke bakkerij met overheerlijke cakegebakjes vol met romige slagroom, moorkoppen gegarneerd met crème van chocolade en vruchtengebak met vers fruit. Daarbij bakken zij iedere ochtend met zorg en passie de lekkerste verse broden! Op zoek naar taarten? Dan kun je terecht bij Multivlaai. Aardbeien omhuld met chocolade, Oreo Cookies, Nutella en alles wat je kunt bedenken kun je samenstellen en bestellen bij Multivlaai in Sterrenburg! Bij Multivlaai ben jijzelf de bedenker van jouw Multivlaai-creatie. Kom snel langs, proef en ervaar het zelf.

Openingstijden van de bakkers in Dordrecht

Ben je benieuwd wanneer je terecht kunt bij de bakkers van winkelcentrum Sterrenburg in Dordrecht? Bekijk dan de betreffende winkelpagina's hierboven en bekijk de openingstijden en contactgegevens. Graag tot ziens bij onze bakkers! 

De gezelligste plek van Dordrecht is winkelcentrum Sterrenburg.
Met meer dan 50 winkels op het gebied van mode, lifestyle, beauty en horeca slaag je hier altijd. Ben je op zoek naar de nieuwste bestseller in de boekwinkel, wil je je je band laten plakken bij de fietsenwinkel of wil je een mooi sieraad uitzoeken bij de juwelier? In winkelcentrum Sterrenburg slaag je altijd! Voor de dagelijkse boodschappen kun je bij Jumbo en Lidl terecht.

Ook voor een snelle snack, verse delicatessen in de versstraat of een heerlijk Chinees diner zit je bij Sterrenburg goed. Kom gezellig langs en geniet van ons aanbod! 

Parkeren is gratis op het parkeerdek van Sterrenburg.