Vandaag geopend 09:00 - 18:00

Winkels

Juwelier Dordrecht

Op zoek naar een nieuw sieraad voor de verjaardag van je vriend of vriendin? Of heeft je vader of moeder een mooi cadeau verdiend? Misschien wil je jezelf wel verwennen na al dat harde werk? Bij Mostert Juwelier Dordrecht ben je aan het juiste adres de mooiste collectie en het beste advies! Wil je een nieuw horloge, ring, armband, ketting, set oorbellen, relatiering of ligt er misschien wel een trouwring in het verschiet? Voor elke gelegenheid en prijs heeft deze juwelier uit Dordrecht het perfecte juweel. Een prachtig sieraad in bezit, maar beschadigd of gebroken? Samen met de beste goudsmeden en horlogemakers uit Dordrecht wordt jouw dierbare bezit deskundig gerepareerd!

Sieraden voor geld

Bij We Buy Gold kun je overcomplete, beschadigde of uit de mode geraakte en gedragen goud omruilen voor contant geld! Hoe het werkt? 

Stap 1: Breng het gouden sieraad naar We Buy Gold in winkelcentrum Sterrenburg
Stap 2: De adviseurs testen het item en doen een aanbod
Stap 3: We Buy Gold betaalt je direct contant uit

LET OP: Legitimatie is verplicht. Vergeet je identiteitsbewijs (ID), paspoort of rijbewijs niet mee te nemen.

Accessoires en bijoux

Ook bij Hema vind je hippe accessoires en bijoux. Hier heb je horloges en sieraden, maar ook sjaals, handschoenen, mutsen, tassen, portemonnees, schoenen, sloffen en riemen. Niet gevonden waar je naar zocht? Probeer Shoeby Fashion! Samen met het ruime aanbod aan armbanden, kettingen en oorbellen, kun je je zoektocht naar het perfecte accessoire bij Shoeby in Sterrenburg voortzetten.

Openingstijden voor de mooiste juwelen

Ben jij aangenaam verrast over wat het winkelcentrum Sterrenburg jou allemaal te bieden heeft? Wacht dan niet langer en koop, ruil of geef een mooi sieraad cadeau. Bekijk de openingstijden, locaties en telefoonnummers van de betreffende juwelen- en sieradenwinkels op deze pagina. 

De gezelligste plek van Dordrecht is winkelcentrum Sterrenburg.
Met meer dan 50 winkels op het gebied van mode, lifestyle, beauty en horeca slaag je hier altijd. Ben je op zoek naar de nieuwste bestseller in de boekwinkel, je kleding laten herstellen bij de kleermaker of wil je een mooi sieraad uitzoeken bij de juwelier? In winkelcentrum Sterrenburg slaag je altijd! Voor de dagelijkse boodschappen kun je bij Jumbo en Lidl terecht.

Ook voor een snelle snack, verse delicatessen in de versstraat of een heerlijk Chinees diner zit je bij Sterrenburg goed. Kom gezellig langs en geniet van ons aanbod! 

Parkeren is gratis op het parkeerdek van Sterrenburg.