Vandaag geopend 11:00 - 17:30

Winkels

H
Hizi Hair
V
Van Pelt Dames- en Herenkapsalon

Kappers Dordrecht

Bij Hizi Hair en Van Pelt Dames- en Herenkapsalon vertrek je gegarandeerd met een frisse coupe! Beide kappers zijn te vinden in het winkelhart van Dordrecht: winkelcentrum Sterrenburg. Bij zowel Hizi Hair als Van Pelt word je door een van de meest professionele teams geholpen mét een glimlach! Met 55 jaar ervaring in het kappersvak, de kleur- en opleidingsspecialisten en de rustieke schoonheidssalon staat een dagje ontspanning, verzorging en expertise in het vak centraal bij Van Pelt kappers. Hizi Hair wil zo flexibel mogelijk zijn voor haar klanten en dat betekent: binnenlopen wanneer dat jou uitkomt, met of zonder afspraak. Zien we jou straks met een frisse, hippe coupe een van onze kapsalons in Dordrecht verlaten?

Openingstijden kapsalons Dordrecht

Wil je zeker weten dat je terecht kunt bij een van onze kapsalons in Sterrenburg? Bekijk dan op de betreffende winkelpagina's bovenaan deze pagina de openingstijden en contactgegevens. Tot snel!

De gezelligste plek van Dordrecht is winkelcentrum Sterrenburg.
Met meer dan 50 winkels op het gebied van mode, lifestyle, beauty en horeca slaag je hier altijd. Ben je op zoek naar de nieuwste bestseller in de boekwinkel, wil je je je band laten plakken bij de fietsenwinkel of wil je een mooi sieraad uitzoeken bij de juwelier? In winkelcentrum Sterrenburg slaag je altijd! Voor de dagelijkse boodschappen kun je bij Jumbo en Lidl terecht.

Ook voor een snelle snack, verse delicatessen in de versstraat of een heerlijk Chinees diner zit je bij Sterrenburg goed. Kom gezellig langs en geniet van ons aanbod! 

Parkeren is gratis op het parkeerdek van Sterrenburg.