Vandaag geopend 09:00 - 18:00

Winkels

Lunchen in Dordrecht

Appelgebak met slagroom, een gezond broodje met een salade on the side of gewoon een heerlijke cappuccino bij Lunchroom Delicious? Of denk jij bij lunchen aan uitstekende bediening of overheerlijke gerechten voor een goedkope prijs? Dan valt Eethuis Bizz misschien meer in je straatje. In het winkelhart van Dordrecht is ook Eetcafé de Ster te vinden; de ultieme smaakmaker. Kom snel en proef al het lekkers in Sterrenburg! 

Snackbar Dordrecht

Afhalen of genieten in de ongedwongen sfeer van onze cafetaria? Bij Family Sterrenburg geniet je van de lekkerste snacks en verse frites. Maar zij hebben ook uitgebreidere maaltijden zoals een hete kip- of saté schotel, een heerlijke kop koffie met luxe broodjes, bourgondische tosti’s of excellente uitsmijters. Kortom alles wat je zoekt voor een lekkere lunch of snel tussendoortje vind je in Sterrenburg! 

Openingstijden lunchrooms Dordrecht

Voor de openingstijden van het eetcafé, de lunchrooms en de snackbar van Sterrenburg klik je op de betreffende winkelpagina's bovenaan deze pagina. Daar vind je ook direct de locaties en contactgegevens zoals telefoonnummers. Eetsmakelijk!

De gezelligste plek van Dordrecht is winkelcentrum Sterrenburg.
Met meer dan 50 winkels op het gebied van mode, lifestyle, beauty en horeca slaag je hier altijd. Ben je op zoek naar de nieuwste bestseller in de boekwinkel, je kleding laten herstellen bij de kleermaker of wil je een mooi sieraad uitzoeken bij de juwelier? In winkelcentrum Sterrenburg slaag je altijd! Voor de dagelijkse boodschappen kun je bij Jumbo en Lidl terecht.

Ook voor een snelle snack, verse delicatessen in de versstraat of een heerlijk Chinees diner zit je bij Sterrenburg goed. Kom gezellig langs en geniet van ons aanbod! 

Parkeren is gratis op het parkeerdek van Sterrenburg.