Vandaag geopend 09:00 - 20:00

Winkels

Ruim vers-aanbod bij Sterrenburg

Bij winkelcentrum Sterrenburg in Dordrecht slaag je voor de heerlijkste vers bereide producten. Bij onze versspecialisten kun je terecht voor een breed scala aan dagelijks vers om de heerlijkste gerechten zelf te bereiden of om kant-en-klaar mee naar huis te nemen. Van malse vleeswaren, ambachtelijke broden of verse kibbeling; bij Sterrenburg ben jij aan het juiste adres.

Slager Dordrecht

Slagerij Gelderblom; de versspecialist in slagerij, catering en partyservice! Bij de vleeshouwer in het winkelcentrum Sterrenburg wordt er gestreefd naar perfectie. De gepassioneerde slagers geven je de maximale aandacht die je verdient en leveren alleen de lekkerste, malste en verste vleeswaren. Vlees voor op de barbecue, verwerkt in een maaltijd, voor een pannetje tijdens het gourmetten of tijdens het picknicken; het wordt nergens met zo veel liefde bereid als in het winkelhart van Dordrecht.

Bakkers Dordrecht

Ben je gek op verse en ambachtelijke broden? Bij Bakkerij Korteweg zijn zij gespecialiseerd in overheerlijke cakegebakjes, moorkoppen en vruchtengebak met vers fruit. Ook bakken dagelijks de heerlijkste vers broden en broodjes speciaal voor jou! Ben je opzoek naar speciale taarten? Dan kun je terecht bij Multivlaai. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is vers verkrijgbaar bij Multivlaai in Sterrenburg! Daarbij kun je ook zelf een taart volledig naar wens ontwerpen! Bijvoorbeeld voor de 1ste verjaardag van je zoon of dochter. Kom snel langs en maak kennis de bakkers van Sterrenburg.

Visboer Dordrecht

Het team van Koelewijn’s Visspecialiteiten staat zes dagen per week klaar om jou te verwennen met versbereide vis. De lekkerste visschotels, visgerechten en salades, gecombineerd met overheerlijke recepten. Gegrilde langoustines gegarneerd met mierikswortelroom, gepaneerde reepjes tongfilet op Indische wijze en Italiaanse mosselsoep met pestosaus en basilicum zijn iedere maand onderdeel van de beste recepten. Ben jij klaar voor zo’n smaakexplosie? Dan zien wij jou snel!

De gezelligste plek van Dordrecht is winkelcentrum Sterrenburg.
Met meer dan 50 winkels op het gebied van mode, lifestyle, beauty en horeca slaag je hier altijd. Ben je op zoek naar de nieuwste bestseller in de boekwinkel, je kleding laten herstellen bij de kleermaker of wil je een mooi sieraad uitzoeken bij de juwelier? In winkelcentrum Sterrenburg slaag je altijd! Voor de dagelijkse boodschappen kun je bij Jumbo en Lidl terecht.

Ook voor een snelle snack, verse delicatessen in de versstraat of een heerlijk Chinees diner zit je bij Sterrenburg goed. Kom gezellig langs en geniet van ons aanbod! 

Parkeren is gratis op het parkeerdek van Sterrenburg.