Vandaag geopend 09:00 - 18:00

50 jaar Sterrenburg

28 september 2023 - 28 september 2023

50 jaar Sterrenburg: vier het jubileum met ons! 

Dit jaar markeert een bijzondere mijlpaal voor Sterrenburg, want we vieren ons 50-jarig jubileum! 🎉 We nodigen jou van harte uit om dit bijzondere moment met ons te delen. In de maanden oktober, november en december hebben we een spannend programma gepland, te beginnen met een spectaculaire jubileumopening op 3 oktober. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten. 

Een reusachtige 50-meter lange taart! 

Wie jarig is, trakteert! 🎂 Op dinsdag 3 oktober ben je vanaf 8.30 uur van harte welkom om een stukje te proeven van een onvergetelijke zoete traktatie. Tijdens de jubileumopening kun je als bezoeker namelijk genieten van een 50-meter lange taart, met liefde gemaakt door Bakker Korteweg. 

Foto-expositie: terug in de tijd   

Op de dag van het jubileumfeest, 3 oktober, vindt ook de opening plaats van een bijzondere foto-expositie. 📸 Hier kun je historische foto's en krantenknipsels bewonderen die het verhaal vertellen vanSterrenburg. Neem een trip down memory lane en ontdek hoe ons centrum is gegroeid en veranderd. 

Sterrenburg-Cartoon-puzzel  

Voor degenen die van een uitdaging houden, is er nog een speciale traktatie op 3 oktober. Die dag presenteren we een speciaal ontworpen Sterrenburg-cartoon-puzzel! 🧩 Deze unieke puzzel van 1000 stukjes is verkrijgbaar bij tien verschillende winkels in Sterrenburg voor slechts € 12,49.   

Scholen versieren Sterrenburgbomen 

Na de feestelijke aftrap op 3 oktober gaat het jubileumfeest verder met een creatieve twist. Elf basisscholen in de wijk Sterrenburg nemen deel aan een speciaal project. Elke school ontvangt een kartonnen boom die de kinderen mogen versieren met als thema: Sterrenburg 50 jaar. 

Vanaf 7 november worden de prachtig versierde bomen, met liefde gemaakt door de basisschoolkinderen, op diverse locaties in Sterrenburg tentoongesteld. Je kunt als bezoeker van het centrum de bomen bewonderen én beoordelen voor de publieksprijs. Maar dat is nog niet alles! Er komt ook een vakjury die de elf bomen zal beoordelen op creativiteit en originaliteit. Welke school zal de felbegeerde hoofdprijs voor de beste Sterrenburgboom winnen? Bovendien ontvangen alle deelnemende scholen een mooie geldprijs. Stem jouw favoriete boom naar de overwinning op www.sterrenburg.nl/scholenactie

Big Shopper event 

Vier ook in december samen met ons het 50jarig jubileum in Sterrenburg. Op 2 en 9 december worden er in Sterrenburg duizenden speciale jubileum-Big Shoppers uitgedeeld. Bezoek je op 16 december Sterrenburg en heb je de Big Shopper bij je? Dan maak je kans op 1 van de 50 goedgevulde Big Shoppers met een inhoud van maar liefst € 50,-. 

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in Sterrenburg om samen met ons dit jubileum te vieren. Tot dan! 🎈