Vandaag geopend 09:00 - 18:00
Mondkapje verplicht in winkelcentrum Sterrenburg

Mondkapje verplicht in winkelcentrum Sterrenburg

1 december 2020

In winkelcentrum Sterrenburg doen we er alles aan om jouw bezoek aan ons winkelcentrum zo veilig mogelijk te maken. In lijn met het advies van het RIVM hebben wij samen met onze winkeliers daarvoor de nodige maatregelen getroffen. Vanaf 1 december 2020 is het daarom verplicht om een niet-medisch mondkapje te dragen in het winkelcentrum. Dit is verplicht in zowel winkels als winkelpassages. De mondkapjesplicht geldt voor iedereen vanaf 13 jaar en ouder.

Hoe draag je het mondkapje veilig?

 • Was je handen voordat je het mondkapje opzet
 • Raak alleen het elastiek aan
 • Zorg dat je neus, kin en mond bedekt zijn
 • Geen mondkapje? Koop er dan één bij de automaat bij de entree van het parkeerdek naast The Bike store. Deze is te vinden naast de pasfotokiosk en De Buren pakketmuur.

Andere bekende verkooppunten zijn:

 • De Zilveren Naald
 • Holland & Barrett
 • Drogisterij Sterrenburg
 • The Stone
 • Zeeman
 • Jumbo

Zo blijven we samen gezond!

Lees meer
Samen gezond - samen sterk

Samen gezond - samen sterk

1 december 2020

Beste bezoeker, 

In winkelcentrum Sterrenburg doen we er alles aan om jouw bezoek aan ons winkelcentrum zo veilig mogelijk te maken. Gezien de stijging van het aantal COVID-19 besmettingen heeft de overheid nieuwe en verscherpte landelijke maatregelen aangekondigd. In lijn met dit advies en de nieuwe maatregelen hebben wij samen met onze winkeliers daarvoor de nodige maatregelen getroffen. Onderstaand vind je de maatregelen die gelden in de openbare gebieden van het winkelcentrum alsook de regels die specifiek toegepast worden in de winkels en horecagelegenheden zelf.

Maatregelen in de openbare gebieden van Sterrenburg

 • Geef jezelf en anderen de ruimte 

Houd 1,5 meter afstand van andere bezoekers en winkelmedewerkers.

 • Wees verstandig 

Stel je bezoek uit als je verkouden bent of griepklachten hebt.

 • Mondkapjes verplicht in publieke binnenruimtes

Landelijk is het verplicht om vanaf 13 jaar in publieke binnenruimtes een mondkapje te dragen, zoals in een bibliotheek of winkel. In het winkelcentrum vind je een automaat met o.a. mondkapjes en desinfectiegel. Bij een winkelbezoek aan Sterrenburg kun je eenvoudig beschermingsproducten verkrijgen.

 

 • Het doel reinigt de middelen

We maken jouw winkelcentrum nog vaker schoon en op verschillende plekken staan hand desinfectie zuilen

 • Kies je moment 

Als niet iedereen tegelijk komt, is het makkelijker om afstand houden. Wij hebben voor jou de piek- en de daluren in kaart gebracht zodat jij het beste moment kunt kiezen voor jouw bezoek. Kies hier jouw moment

Naast de algemene maatregelen in de openbare gebieden van het winkelcentrum hanteren de winkeliers, daar waar van toepassing, de onderstaande regels met betrekking tot jouw en onze veiligheid.

Maatregelen in de winkels 

 • Er zijn nooit meer dan een maximum aantal toegestane klanten tegelijk aanwezig in de winkel

Zo kan iedereen 1,5 meter afstand houden van elkaar. Onze medewerkers zorgen ervoor dat het aanvullen van producten zoveel mogelijk buiten openingstijden of in afgesloten gangpaden gebeurt om de 1,5 meter-regel te naleven.

 • Alle medewerkers zijn scherp op hygiëne

Alle medewerkers gebruiken desinfecterende gel en letten extra goed op hun persoonlijke hygiëne.

 • Kun jij contactloos en met pin betalen?

Geen contant geld maakt het makkelijker om contact te vermijden.

 • Rekenen we ook op jou

Stel je bezoek uit als je verkouden bent of griepklachten hebt, houd 1,5 meter afstand en hoest/nies in je ellenboog.

 • Contactberoepen

Mensen met een contactberoep vragen hun klanten zich te registreren, net als in de horeca nu al gebeurt.

 • Winkels gaan uiterlijk om 20:00 uur dicht

Er zijn geen koopavonden. Alleen supermarkten of winkels met levensmiddelen mogen langer open blijven.

 • Mondkapjes advies in de winkels

Sommige winkels hanteren een mondkapjesplicht, dit is te zien aan de sticker met daarop “Mondkapjes verplicht”. De stickers vind je op de puien van de winkels.

Maatregelen in de horeca 

Vanaf 14 oktober 22:00 uur zijn alle cafés en restaurants gesloten. Afhaalrestaurants mogen open blijven. Gelukkig komt de horeca van winkelcentrum Sterrenburg naar je toe! Bekijk hier welke restaurants open zijn voor afhaal en bezorging.

Zo blijven we samen gezond
#samensterk

video ondernemers

 

Lees meer
Hoor wie shopt daar kind'ren?

Hoor wie shopt daar kind'ren?

27 november 2020

Hoor wie shopt daar kind’ren?

Ben jij dit jaar verantwoordelijk voor het vullen van de jute zak tijdens het heerlijke avondje? Dan hop, hop, hop! Zet je paardje (of auto) maar in galop en shop slim tijdens rustige uren in Winkelcentrum Sterrenburg, want dat is dé plek waar je jouw complete verlanglijstje af kunt strepen. Benieuwd naar het meest actuele dalurenoverzicht? Bekijk die dan hier.

Wie zoet is krijgt lekkers

Pepernoten, schuimpjes, taaitaai poppetjes… noem het maar op: strooigoed blijft een zeer geliefde hoofdrolspeler op pakjesavond. En de win-win situatie voor papa’s en mama’s? Je koopt het heel makkelijk in één zak bij een van onze ondernemers zoals Kruidvat of Jamin. Ben jij een echte pepernootpiet? Pepernoten zijn gemakkelijk te maken met behulp van de bakspullen van Blokker en ingrediënten van Jumbo. Dat wordt smullen!

Verlanglijstjes afstrepen

Ieder kind heeft natuurlijk al (weken van tevoren) zijn/haar verlanglijstje zorgvuldig samengesteld. Sinterklaas ziet er dit jaar wellicht anders uit, dan andere jaren. Maar dit hoeft natuurlijk niet te betekenen dat de jute zak ook minder goed gevuld is. Door middel van een verlanglijstje kan je namelijk gerichter en dus veiliger shoppen dan ooit! Stap bij Intertoys binnen voor alle speelgoedwensen: van de nieuwste LEGO tot aan L.O.L. Surprise en games voor op de Nintendo Switch. Ben jij een fan van houten speelgoed? In dat geval tippen wij HEMA. Succes gegarandeerd!

Fashionable de feestdagen door

Dat pakjesavond alleen voor kinderen is, is een gedachte die ver in Spanje moet blijven. Voor volwassenen is het namelijk net zo leuk! Trakteer je partner bijvoorbeeld op een zachte trui van Piet Lap of een heerlijk geurtje van parfumerie Mooi. Is jouw vriendin dol op alles wat glimt en blinkt? Bij Mostert Juwelier hebben ze prachtige oorbellen die ze mooi voor je kunnen inpakken. 

SURPRISE!

Zit jij ieder jaar met je handen in het haar over wat je nu weer moet knutselen met surprise? Met een beetje hulp van Action en Big Bazar zet jij zo een kunstwerk op tafel. Nog op zoek naar een presentje wat binnen budget is voor jouw surprise of dobbelfestijn? Maak het jezelf gemakkelijk met een goed boek van Bruna of een cadeaubon van jouw favoriete horecaondernemer.

 Zien we jou en jouw (stalen) ros snel in winkelcentrum Sterrenburg op de rustige uren? Een fijne Sinterklaas gewenst!

Lees meer
Druktemeter: Kies je moment

Druktemeter: Kies je moment

26 november 2020

Beste bezoeker, 

Wij van het winkelcentrum Sterrenburg doen er alles aan om jouw bezoek aan ons winkelcentrum zo veilig mogelijk te maken. Één van de genomen maatregelen is druktespreiding in ons winkelcentrum. Wanneer niet iedereen tegelijk zijn/haar boodschappen en benodigdheden komt halen, dan zijn we beter in staat de voorgeschreven 1.5m maatregel te hanteren. 

Om jou hierbij te helpen hebben wij de piek- en de daluren voor winkelcentrum Sterrenburg in kaart gebracht. Raadpleeg het onderstaande schema om jouw bezoek aan Sterrenburg slim te plannen.

Bedankt voor je medewerking!
#samensterk


Piek- en daluren in Sterrenburg
Onderstaand schema toont de maximale openingstijden van winkels in het centrum. De openingstijden van individuele winkels kunnen hiervan afwijken. Supermarkten hanteren meestal de ruimste openingstijden. Kijk voor de openingstijden van individuele winkels op de betreffende winkelpagina.

*Klik op de afbeelding voor een grotere weergave 

Het schema is gebaseerd op een sterk versimpeld druktebeeld per dag. De donker paarse kleur (druk) geeft een ander druktebeeld weer doordeweeks dan op zaterdag, daarom nog onderstaande ter verduidelijking.

Leuk als je dan komt:

Op dinsdag en (koop)zondag is het rustig in winkelcentrum Sterrenburg. Op woensdag, donderdag en vrijdag is het rustig tot gemiddeld qua bezoekersaantal in ons winkelcentrum. We nodigen je dan ook van harte uit om juist op deze dagen langs te komen.

Mocht je onderstaande momenten kunnen vermijden waarderen wij dat zeer:

Onze bezoekerspiek is op zaterdag tussen 11 en 16 uur. Probeer op deze tijden alleen de noodzakelijke boodschappen te doen.

Lees hier over alle maatregelen in Sterrenburg en bij de winkeliers 

Lees meer
Black Friday acties in de winkels

Black Friday acties in de winkels

19 november 2020

Ook dit jaar hebben onze ondernemers hoge kortingen en te gekke extra’s voor jou in petto. Wij hebben hieronder alles voor je op een rij gezet. Wel zo handig toch?

Kortingsacties ondernemers

Piet Lap Herenmode 
27 november t/m 30 november 
Elk tweede artikel voor de helft van de prijs.  

Parfumerie Mooi Sterrenburg 
Shop met 25% korting op bijna ons gehele assortiment & profiteer van nog veel meer mooie aanbiedingen.  

Uw Drogist Sterrenburg 
20% korting op ons gehele assortiment* 
* M.u.v. Eyelove, geneesmiddelen, cadeaubonnen. Alleen op voorradige artikelen. Geen korting over korting. 

Yes Yes Fashion 
23 november t/m 30 november 
Profiteer van 10% korting op de gehele collectie.  

Mostert Juweliers  
Alleen op 27 november 
Diverse kortingen op geselecteerde Black Friday items.  

Hans Anders 
20 november t/m 29 november 
Hoge kortingen op complete brillenzonnebrillen en lenzen. 

Hema 
23 november t/m 29 november 
Van maandag 23 november tot en met donderdag 26 november is er elke dag een unieke dagdeal. Van vrijdag 27 november tot en met zondag 29 november word je verrast met hoge kortingen. 

Intertoys 
21 november t/m 30 november 
De beste acties en meest voordelige aanbiedingen op speelgoed en games. Voor alle acties geldt: OP=OP 

Shoeby  
22 november t/m 30 november 
Shop de nieuwste dames, heren & kids collectie met 20% korting.  

Kruidvat  
23 november t/m 29 november 
Een week lang voordeel met elke dag nieuwe deals en aanbiedingen vanaf 03.00 uur.   

The Stone 
13 november t/m 29 november 
Shop nu met 21% korting op bijna de gehele collectie! Scoor jouw favoriete merken zoals Geisha, Colourful Rebel, OnlyVero Moda en nog veel méér! 

Lees meer
Sterrenburg komt naar je toe!

Sterrenburg komt naar je toe!

16 oktober 2020

Blijf genieten van je favoriete eten en drinken van je lokale horecaondernemer!

Landelijk geldt dat alle cafés en restaurants in ieder geval de komende 4 weken dicht moeten. De horecaondernemers in winkelcentrum Sterrenburg blijven jou graag bedienen met hun producten en diensten, ook in deze lastige tijd dat een bezoek aan de horeca eventjes niet kan. In de lijst hieronder vind je de horecagelegenheden die open zijn voor afhaal en/of bezorging*.

*wij doen ons uiterste best om deze lijst zo actueel mogelijk te houden met nieuwe initiatieven en diensten van onze horecaondernemers.

Eetcafe De Ster

Eindelijk kunnen we weer smullen van het eten van De Ster! Zij zijn geopend voor afhaal van maandag t/m zaterdag van 15.00 tot 20.00. Een bestelling plaatsen doe je via 078-6172805 of 06-53459546. Smullen! 

Kippie

Het meest veelzijdige stukje vlees.. Kip! Bij Kippie hebben ze leuke acties opgezet zodat jij thuis nog steeds aan de hoognodige proteïnes komt. Even opwarmen en aan tafel! Zij zijn geopend volgens normale openingstijden en je kan hier heerlijk afhalen. 

Lunchroom Delicious

Ondanks dat het restaurant is gesloten, kun je nog steeds terecht bij Lunchroom Delicious op de normale openingstijden voor je dagelijkse dosis cafeïne of wat anders lekkers. Zij hebben namelijk take-away koffie, gebak en broodjes klaar staan om opgehaald te worden. Daarnaast hebben zij ook een bezorgdienst of kan je voor het weekend luxe ontbijtjes bestellen. Een bestelling plaatsen kan via 078 647 4939. Zo wordt thuiswerken nog leuk!

Bizz Eethuis

Een kapsalon, broodje döner of overheerlijke pizza.. Loopt het kwijl je al in de mond? Snel op naar Bizz Eethuis dan! Daar staan zij te wachten met een glimlach en heel wat lekkers om afgehaald te worden. Bestellen kan via 078-6451688 en ze zijn geopend volgens normale openingstijden.

Van Pelt Delicatessen

Maak het thuiswerken wat gezelliger en smakelijker met Van Pelt Delicatessen. Zin in een blokje kaas? Of wil je tijdens de video vrijdagmiddagborrel een lekker nootje op tafel met een goede wijn? Neem dan eens een kijkje op hun webshop: http://www.vanpeltdelicatessen.nl/

Family Cafetaria Snacks

Geen zin om te koken vanavond? En zin in een snack of iets uit de friteuse? Dat kan nog steeds! Family Cafetaria is geopend voor afhaal! Zo hoef jij het gele goud oftewel patat niet te missen. Want jezelf een beetje verwennen mag in deze tijd wel. Zij zijn geopend op de normale openingstijden en bestellen voor afhaal kan via 078-6170670.

Chinees, Japans, Indisch restaurant Lotus

Kan je niet naar Azië dan komt Azië naar jou toe! Haal de lekkerste Chinese, Japanse en Indische gerechten bij restaurant Lotus. Bestellen kan iedere dag via 078-6171612 zodat jij jouw bestelling kan komen afhalen tussen 16:00 en 20:30. 

De verswinkeliers slaan de handen ineen!

Kun je niet naar ons, dan komt Sterrenburg naar jou! De ondernemers in Sterrenburg brengen kosteloos* hun producten naar je toe. Kloppen we binnenkort bij jou thuis aan?

Hoe werkt het?
 • Plaats je bestelling bij een deelnemende winkel of stuur een mail met één of meerdere bestellingen naar info@vanpeltdelicatessen.nl;
 • Vragen? Bel: 078-6182641;
 • Betaling kan aan de deur door contactloos te pinnen;
 • Bestelling voor 12:00? Dan bezorgen de volgende dag tussen 10:00 en 18:00 alles bij jou thuis;
 • De bezorgingsdienst geldt niet op tabak- of loterij-artikelen.
 • Ook bezorgen zij niet op zondag.
Deelnemende winkels
Bakkerij Korteweg | MultiVlaai Sterrenburg | Lunchroom Delicious | Koelewijn's Visspecialiteiten | Kippie Dordrecht Grill en Maaltijdenwinkel | Van Pelt Delicatessen Dordrecht | Gelderblom Slagerij & Partyservice Dordrecht | Bruna Sterrenburg | MOOI Parfumerie | Uw Drogist Sterrenburg
 
*Bij besteding vanaf 50 euro bezorgen we gratis, anders zijn de kosten 5 euro.
Lees meer
Verruimde openingstijden voor druktespreiding

Verruimde openingstijden voor druktespreiding

7 oktober 2020

Boodschappenuur voor ouderen & kwetsbaren

Vanaf 9 oktober kunnen ouderen en kwetsbaren rustig boodschappen doen in de supermarkt (maandag t/m zaterdag) en de verswinkels (alleen op vrijdag en zaterdag) tijdens speciale uren.

Verruimde openingstijden


Bij het deurbeleid moet discriminatie en discussie over privacy worden voorkomen. Daarom is het belangrijk om mensen toe te laten die aangeven dat zij een oudere zijn of tot een kwetsbare groep behoren. 

Lees meer
Back to school

Back to school

21 augustus 2020

BACK TO SCHOOL? DAT LESJE KUN JE LEREN!

Na een heerlijke zomervakantie mogen we weer. De eerste schooldag na de vakantie blijft spannend. Zowel voor de leerlingen, als hun ouders en docenten. Hoe ga jij het nieuwe schooljaar vol goede moed van start? Dat lesje heb je zo geleerd. Voor een optimale voorbereiding slaag je in winkelcentrum Sterrenburg altijd! We delen onze beste lessen voor tijdens een eerste schooldag en misschien wel voor de rest van het leven. Want jong geleerd…

LES 1 | 7:00 Start de dag met een powerontbijt

Het belangrijkste maal van de dag, dat is het ontbijt. Wanneer je deze overslaat, heb je veel minder energie voor het fietsen naar school of een intensieve wiskundeles. Ontbijten is dus niet alleen goed voor je, je kunt ook nog eens experimenteren met verschillende lekkere recepten. Vers brood van Bakkerij Korteweg is natuurlijk altijd genieten, maar een smoothie gemaakt van vers fruit van Bresser Groenteman of een van onze supermarkten zoals Jumbo of Lidl zorgen er ook voor dat jij het eerste lesuur geen knorrende buik hebt.

LES 2 | 8:30 Tijd voor het eerste lesuur

Tingelingeling, de schoolbel gaat, waar kom jij… Natuurlijk ben je deze eerste schooldag gewoon op tijd! Mocht je toch wat moeite hebben met ontwaken, dan kun je bij Blokker in Sterrenburg een toffe én betrouwbare smartwatch shoppen. Ook voor een old school wekker kun je bij ons terecht bij Action. Uit onderzoek blijkt snoozen bovendien niet gezond: jouw slaap wordt onderbroken waardoor je juist vermoeider wakker wordt. Dus hup uit bed, onder de douche en aan het ontbijt!

LES 3 | 11:20 Tussenuur-vermaak

Een voordeel van de middelbare school: de vrije uren! Aan het begin van het schooljaar heb je misschien nog niet al je schoolmaterialen in the pocket. Dan kun je het tussenuur mooi gebruiken om op jacht te gaan naar jouw nieuwe tools. Een agenda, pennen, schriften en een flitsende backpack van Bruna of Intertoys om alles in te vervoeren. Want wat is een klusjesman zonder hamer, een kok zonder messen en wat ben jij zonder de perfecte schoolspullen? Juist, topprestaties vragen om passend gereedschap. Wie weet valt jouw oog nog op een leuke outfit van The Stone of een paar stappers van Nelson. Zie je er goed uit, dan voel jij je ook een stuk beter. Klinkt logisch toch.

LES 4 | 13:00 Eindelijk pauze

Naar dit moment heb je uitgekeken. Eindelijk voluit kletsen met je vriend(inn)en en hét moment om te shinen in de aula met jouw gloednieuwe lunchbox, saladeshaker en waterfles van HEMA. Af en toe mag je jezelf natuurlijk ook trakteren op iets lekkers. Onze tip: ga in de pauze vooral naar buiten om een frisse neus te halen. Al is het maar even, de buitenlucht doet goed en zorgt ervoor dat je hersenen er weer tegen kunnen! Met een beetje geluk is het een mooie nazomerdag en geniet je van nog wat zonnestralen.

LES 5 | 15:05 Nu al nablijven?

Nablijven, veel middelbare school studenten maken het een keer (of iets vaker) mee. 😉 Wellicht heb je nog wat lessen te leren, maar als je moet nablijven kun je er natuurlijk maar beter het beste van maken. Hopelijk heb je een lekkere snack van Jamin en een fijn boek in je tas. Gebruik dit moment om nog even te studeren voor die toets of alvast je huiswerk voor de volgende dag te maken. Geen idee waar het mis ging? Vraag hier dan eens naar bij de desbetreffende docent. Communicatie is en blijft de oplossing!

LES 6 | 17:00 Jij hebt veel in huis(werk)

Wie slim wil zijn, zal toch echt zijn huiswerk moeten maken. En huiswerk maken is een feestje! Naast een supertof schrift met kleurrijke pennen om je huiswerk te maken en een studieproof-outfit mist er nog één ding om studeren écht feestelijk te maken, namelijk: de slingers! En die moet je toch echt zelf ophangen. Is de concentratie even zoek? Dan doet een noise cancelling headphone wonderen. Nu dat uurtje voorbij is gevlogen, heb je nog genoeg tijd om in winkelcentrum Sterrenburg te shoppen en te chillen met jouw vrienden.

Wij wensen je een fijn schooljaar toe!

Lees meer
Met deze BBQ tips zit je zeker gebakken

Met deze BBQ tips zit je zeker gebakken

28 juli 2020

Het is volop zomer, het zonnetje schijnt… Denk jij wat wij denken? Tijd voor een BBQ! Dus nodig jouw ‘’vakantievrienden’’ oftewel je familie, vrienden of buren uit voor een smakelijke, zomerse maaltijd direct van de grill. En alle benodigdheden? Die haal je natuurlijk bij winkelcentrum Sterrenburg. Aan tafel!

Welke barbecue past bij jou?
Zit er een grillmaster in je? Dan word je ongetwijfeld blij van het uitzoeken van de juiste barbecue. Zo is de wegwerp barbecue van Action meteen klaar voor gebruik. Ideaal voor in het park of een spontane BBQ! Toch op zoek naar een permanent model voor in de tuin? Dan zit je bij Blokker goed met een luxer model op wieltjes.

Tafeltje-dek-je
Wat kan het toch een afknapper zijn als je een prachtig gegaard stukje vlees geserveerd wordt op een wit, plastic bord met bestek dat bij het aansnijden al afbreekt. Tijd om de standaard tafelsetting om te gooien! Bij HEMA heb je de leukste serviessets of wegwerpbordjes met gaaf dessin waarbij je meteen een tropisch gevoel krijgt. Wil je helemaal uitpakken? Bij Big Bazar hebben ze vrolijke tafellopers, zomerse ijsblokjesvormen en leuke limonadekannen.

Specialiteiten haal je bij el centro comercial Sterrenburg
Dit jaar hoef jij niet in de Carrefour rond te dwalen voor jouw boodschappen, maar haal je alle specialiteiten bij de ondernemers van Sterrenburg. Wie denkt aan BBQ denkt waarschijnlijk gelijk aan een sappig stukkie vlees. Laat Slagerij Gelderblom nou net het beste vlees van Dordrecht hebben. Worstjes, burgers, maar ook voor luxer vlees ben je hier aan het goede adres met een lamskoteletje. Barbecueën alleen voor vleeseters? Bij Koelewijn visspecialiteiten haal je verse vis voor een verrukkelijk vispakketje. Bresser groenteman staat klaar voor de veganisten onder ons met eindeloze, verantwoorde variaties om te roosteren. Om je vingers bij af te likken, een smokey aubergine van de grill!

Op een Nederlandse barbecue mogen stokbrood met kruidenboter en lekkere salades natuurlijk niet ontbreken Eet jezelf binnen het eerste half uur helemaal vol met une baguette van Bakkerij Korteweg en schep je bord vol met een verse rundvleessalade van Van Pelt Delicatessen.

Proost!
Proost met je familie, vrienden of buren op een succesvolle barbecue met een goede wijn of (speciaal)bier van één van onze supermarkten zoals Jumbo of Lidl. Nog zin in een toetje? Dan kan MultiVlaai zorgen voor een heerlijk stukje taart of één van de vele likeuren van Gall & Gall. Wij raden de Limoncello aan waarbij je met een nipje jezelf onmiddellijk begeeft in Bella Italia!


Pssst… Wist je dat wij een keramische egg BBQ weggeven tijdens de Thuisvakantie Weken? Je ontvangt van 7 juli t/m 23 augustus bij elke aankoop van € 10,- of meer in de winkel een wincode waarmee je fantastische zomerse prijzen wint. Zo maken wij bij winkelcentrum Sterrenburg de thuisvakantie bijzonder! Smakelijk!

 

Lees meer
Winkeliers Winkelcentrum Sterrenburg bezorgen thuis!

Winkeliers Winkelcentrum Sterrenburg bezorgen thuis!

30 maart 2020

Support your locals! De winkeliers van Winkelcentrum Sterrenburg hebben de “handen in één geslagen” om ook in deze periode jou te voorzien van hun bekende kwaliteitsproducten. Jouw versproducten, maaltijden en verzorgingsproducten worden kosteloos thuisbezorgd wanneer je een bestelling plaatst bij de aangesloten winkeliers. Zo kan jij dus nog steeds heerlijk smullen van de meest verse producten. Bon appetit! 

Hoe werkt het?

 • Je plaatst een bestelling bij één of meerder aangesloten winkeliers of door een mail te sturen naar info@vanpeltdelicatessen.nl. Bij vragen zijn zij telefonisch bereikbaar op 078-6182641.
 • Al vroeg op de dag trek gekregen? Mooi! Want als jij jouw bestelling vóór 13:00 doorgeeft wordt deze op dezelfde dag tussen 16:00u en 19:00u bij je thuisbezorgd. Hierbij geldt dat ouderen en zorgmedewerkers voorrang hebben.
 • Deze service is gratis! Je betaald dus geen bezorgkosten als je in Dordrecht woont. Buiten Dordrecht bestellen? Dan geldt er een minimum besteedbedrag van €25,-.
 • De bezorging zal contactloos verlopen. Je kunt aan de deur dus ook contactloos betalen met de pin.

Bij wie kan je bestellen?

 

Lees meer
Winkelcentrum Sterrenburg komt naar je toe!

Winkelcentrum Sterrenburg komt naar je toe!

24 maart 2020

Ben je niet in de gelegenheid om naar het winkelcentrum te komen? Wij komen graag naar jou!

De ondernemers in winkelcentrum Sterrenburg blijven jou graag bedienen met hun producten en diensten, ook in een tijd dat een bezoek aan het winkelcentrum niet vanzelfsprekend is. Veel van onze winkels hanteren een webshop waar je 24/7 terecht kunt voor je lievelingsproducten. Zo hoef je ook nu je favoriete product niet te missen! In de lijst hieronder vind je per winkel de webshop en/of de plek waar je kunt bestellen*

*wij doen ons uiterste best om deze lijst zo actueel mogelijk te houden met nieuwe initiatieven en diensten van onze ondernemers.
 

Bij de volgende ondernemers kun je (ook) terecht via de webshop:

 

Lees meer
Update over Covid-19 (corona) en winkelcentrum Sterrenburg

Update over Covid-19 (corona) en winkelcentrum Sterrenburg

23 maart 2020

Update 19 mei 2020: Let op, dit betreft een verouderd nieuwsbericht. Voor de actuele openingstijden ga naar de openingstijden. Voor de actuele maatregelen in ons winkelcentrum bezoek deze pagina.

Beste bezoekers,

Wij doen er alles aan om de veiligheid in ons winkelcentrum te waarborgen en daarom volgen wij het beleid vanuit het RIVM dat op 23 maart is aangescherpt. Om ervoor te zorgen dat je jouw essentiële dagelijkse boodschappen in ons centrum kunt blijven doen, vragen we je aandacht voor de aangepaste maatregelen:

 • Wanneer je je niet goed voelt, hoest of verkouden bent, blijf dan thuis. 
 • Houd altijd anderhalve meter afstand van anderen en volg ook de maatregelen op die winkels nemen om ervoor te zorgen dat mensen deze afstand kunnen houden.
 • Bij groepen van drie of meer mensen die geen anderhalve meter afstand van elkaar houden, zullen wij handhaving inzetten. Gezinnen en mensen die in het zelfde huis wonen, zijn hiervan uitgezonderd.
 • Alle horeca, kappers en schoonheidsspecialisten zijn gesloten. Openingstijden van de overige winkels zijn onder dit bericht te vinden.
 • De pleinen en zitjes zijn gesloten.
 • Geplande evenementen zullen niet meer plaatsvinden tot 1 juni.
 • De frequentie van schoonmaak in het centrum is verhoogd. Zo worden de liftknoppen, roltrapleuningen en overige contactpunten een aantal malen per dag extra schoongemaakt met desinfecterend middel.
 • Vanaf zondag 3 mei gaat het winkelcentrum iedere zondag open van 12:00 tot 17:00. Dit doen we om bezoekers zoveel mogelijk kans te geven om gespreid over de week boodschappen te kunnen doen. Dit zorgt er ook voor dat we zo min mogelijk piekmomenten qua drukte krijgen waarbij de 1,5m afstand in gedrang komt.

Bij voorbaat dank voor jullie begrip, samen staan we sterk!

In de tussentijd blijven wij de ontwikkelingen en communicatie vanuit de overheid en het RIVM volgen. Eventuele updates op dit bericht worden toegevoegd aan dit artikel.

Openingstijden*

Momenteel hanteren diverse winkels verschillende openingstijden. Onderstaand vind je per winkel de juiste openingstijden.

 • Action | reguliere openingstijden, do tot 21.00
 • Bibliotheek A tot Z | gesloten
 • Big Bazar | 10.00 tot 18.00 (maandag 11.00 tot 18.00)
 • Bike Store Dordrecht | reguliere openingstijden (geen koopavond)
 • Eethuis Bizz | alleen geopend voor afhalen (10.00 - 21.00 en zondag 12.00 - 18.00)
 • Blokker | ma t/m za 09.30-17.30
 • Groenteman Bresser | reguliere openingstijden, do tot 21.00
 • Bruna | reguliere openingstijden, do tot 21.00
 • Corren Schoenmakerij | ma t/m za 11.00-17.00
 • Eetcafé De Ster | 16.00-20.00 (open voor afhaal)
 • Lunchroom Delicious | alleen geopend voor afhalen (9.00 - 16.00)
 • Dio Drogisterij Sterrenburg | reguliere openingstijden, do tot 20.00
 • Euromode | ma 11.00-17.00, di t/m za 09.00-17.00, zo gesloten
 • EyeWish | ma t/m vr 09.00-18.00, za 09.00-17.00
 • Cafetaria Family | alleen geopend voor afhalen en bezorging (16.00 - 20.00)
 • Gall & Gall | ma 11.00-18.00, di-wo 10.00-18.00, do 10.00-20.00, vr-za 09.00-19.00, zo gesloten
 • Slagerij Gelderblom | reguliere openingstijden, do tot 20.00
 • Hans Anders | di t/m vr 09.00-18.00, za 09.00-17.30
 • HEMA | ma t/m vr 09.00 - 18.00, za 09.00-17.30, zo gesloten
 • HiziHair | ma 10.00-18.00, di-wo-vr 09.00-18.00, do 09.00-21.00, za 08.30-17.00, laatste zo v/d maand 12.00-17.00
 • Holland & Barrett | ma t/m za 10.00 - 17.00, (laatste zondag vd maand 12.00 - 17.00)
 • Intertoys | ma 11.00-18.00, di t/m za 09.00 - 18.00, za 9.00-17.00 (laatste zondag vd maand 12.00-16.00)
 • Jamin | 10.00 - 17.00 (maandag 12.00 - 17.00, zondag gesloten)
 • Jumbo | reguliere openingstijden
 • Kippie | reguliere openingstijden
 • Koelewijn Visspecialiteiten | ma 10.00-18.00, di t/m do 08.30-18.00, vr 8.00-18.00, za 08.00-17.00, zo gesloten
 • Bakkerij Korteweg | reguliere openingstijden
 • Kruidvat | reguliere openingstijden, do tot 20.00
 • LIDL | reguliere openingstijden
 • Lotus Chinees Restaurant | afhaal dagelijks geopend 16.00-20.30
 • Mooi Parfumerie Sterrenburg | geen koopavond
 • Mostert Juweliers | 9.00 - 17.00 (maandag 11.00 - 17.00)
 • Multivlaai | ma-di 08.15-16.00, wo t/m za 8.15-17.00
 • Nelson | ma 11.00-17.00, di t/m za 10.00-17.00, zo gesloten
 • Piet Lap | ma 11.00 - 17.30, di t/m vr 09.30-17.30, za 09.30-17.00
 • Shoeby Fashion | ma t/m vr 09.00 - 18.00, za 09.00-17.00, laatste zondag v/d maand 12.00-17.00
 • Smit Mode | ma 13.00-17.00, di t/m za 10.00 - 17.00, zo gesloten
 • Specsavers | Dagelijks 10.00 - 17.00, do tot 18.00
 • The Stone | reguliere openingstijden, op koopavond tot 20.00
 • Van Pelt Delicatessen | winkel is geopend en afhalen mogelijk
 • Van Pelt Kappers | geopend, alleen op afspraak
 • We Buy Gold | 09:00 - 18:00
 • Yes Yes Fashion | ma t/m za 11.00 - 17.00, do tot 20:00
 • Zeeman | ma t/m vr 09.00 - 18.00, za 09.00-17.30
 • De Zilveren Naald | reguliere openingstijden, do tot 20.00

* Voor een actueel overzicht van de openingstijden verwijzen we je graag naar de winkelpagina van desbetreffende winkel.

Lees meer
Nieuws: Bonne Fleur tijdelijk gesloten

Nieuws: Bonne Fleur tijdelijk gesloten

27 februari 2020

In verband met de verbouwing van winkelcentrum Sterrenburg sluit Bloemisterij Bonne Fleur tijdelijk de deuren. In het najaar zal de winkel naar een nieuwe locatie verhuizen. 

Per 1 maart sluit Bonne Fleur tijdelijk de deuren. Dit om ruimte te maken voor de vernieuwingen die in winkelcentrum Sterrenburg gaan plaatsvinden. In het najaar van 2020 opent de winkel de deuren op een andere locatie in het winkelcentrum: de nieuwbouwlocatie naast Jumbo. Ook in het nieuwe pand kun je straks terecht voor de mooiste boeketten, fleurige inspiratie en groene styling. Uiteraard blijven de cadeaubonnen onbeperkt geldig.

Na de verhuizing staat het gezellig Bonne Fleur team weer voor je klaar en ben je van harte welkom! 

Lees meer
Blog: De Onderdelenwinkel neemt afscheid

Blog: De Onderdelenwinkel neemt afscheid

6 februari 2020

Het is zover: na 35 jaar hard werk gaat Frans Veuger van De Onderdelenwinkel in winkelcentrum Sterrenburg genieten van zijn welverdiende pensioen. Frans heeft jaren zijn zaak met veel plezier gerund en een trouwe klantenkring weten op te bouwen.

Ondernemerschap

Frans Veuger is ondernemer in hart en nieren. Hij heeft verschillende winkelpanden in Sterrenburg betrokken. Hier begon hij met een fotografiespeciaalzaak, wat later overging in een music store met cd’s en dvd’s. Toen hier door het digitale tijdperk minder vraag naar kwam, heeft hij De Onderdelenwinkel geopend. Toen Action zich vestigde in winkelcentrum Sterrenburg, is de winkel verhuisd naar het huidige winkelpand naast Eetcafé de Ster.

Speciaalzaak

De Onderdelenwinkel is een van de weinige speciaalzaken op dit gebied die in tijden van grote ketens is overgebleven. De winkel heeft een uitgebreide keuze van producten en biedt een grote kennis van zaken. Frans heeft jarenlang genoten van alle klanten die langskwamen. Dit contact is dan ook wat hij het meeste gaat missen. Frans: “De jaren zijn voorbij gevlogen maar waren prachtig. Ik wil graag mijn collega’s en klanten bedanken voor de fijne tijd en samenwerking. Hopelijk zien we elkaar nog eens!”

Wil je Frans nog even gedag zeggen? De Onderdelenwinkel is nog tot en met half maart geopend. Tot die tijd kunnen klanten nog producten kopen en van de vertrouwde service genieten.

Lees meer
Blog: Tijd voor de liefde!

Blog: Tijd voor de liefde!

31 januari 2020

Of je nou wel, misschien of geen valentijnsdate hebt: cadeautjes kopen is altijd een goed idee. Winkelcentrum Sterrenburg is de perfecte locatie voor je valentijnsinkopen en we geven dan ook graag wat cadeautips om je op weg te helpen. Geen zorgen: als je met Valentijnsdag lekker alleen bent, dan koop je toch gewoon een cadeautje voor jezelf?

Door de maag

Dat liefde door de maag gaat, weten we natuurlijk als geen ander. De ultieme zoetekauw wordt dan ook het liefst verrast met een rijkgevulde snoepzak van Jamin of roze valentijnsgebak van de HEMA. Wil je een heel leger aan dates verrassen, omdat je Valentijnsdag met je beste vrienden spendeert, haal dan een extra grote slagroomtaart bij MultiVlaai.

Groot hart

Heb je een eerste date op Valentijnsdag en wil je niet met lege handen aankomen, maar ook niet te veel geld uitgeven? Bij Sterrenburg vind je de beste budget-winkels voor kleine presentjes. Action ligt vol met valentijnscadeau’s zoals neprozen, ballonnen in de vorm van een hart en geurkaarsjes. Niet zoet genoeg? Bij Big Bazar shop je een knuffelbeer mét hart van maar liefst 100 cm groot. Dat is nog eens een goede binnenkomer.

Persoonlijk

Ken je elkaar al iets langer, dan kies je waarschijnlijk een persoonlijk cadeau uit om je lief mee te verrassen. Haal daarom het favoriete boek van je partner bij Bruna, een mooie zonnebril bij Hans Anders en Specsavers of zijn/ haar lievelingsgeurtje bij Parfumerie Mooi. Hou je het liever bescheiden? Bonne Fleur verkoopt de mooiste bloemen en boeketten, perfect samengesteld voor de dag van de liefde.

Eigenliefde

Even terugkomend op de singles onder ons: Valentijnsdag is het perfecte excuus om jezelf eens flink in de watten te leggen. Loop binnen bij Van Pelt Kappers of Hizi Hair voor een nieuwe coupe, laat je schoenen oplappen bij Schoenmakerij Corren en koop een mooie armband bij Mostert Juweliers Dordrecht. Een betere Valentijn kun jij jezelf niet toewensen!

Lees meer
Nieuws: Mijlpaal in zicht voor De Zilveren Naald

Nieuws: Mijlpaal in zicht voor De Zilveren Naald

14 januari 2020

Nieuw jaar, nieuwe (maar ook vertrouwde) klanten! Binnenkort is het bij De Zilveren Naald in winkelcentrum Sterrenburg reden voor een feestje. Klant nummer 20.000 is in aantocht. Daarom heeft het team van het reparatie-atelier een geweldige verrassing in petto.

Vakwerk en service
Ondernemer Selami Soykök vertelt: “De eerste klant van De Zilveren Naald werd verwelkomd op 16 juli 2016. Dit kan ik me nog goed herinneren!’ Inmiddels is De Zilveren Naald een gevestigde naam in Sterrenburg. Je kunt in het atelier op de eerste etage van ons winkelcentrum terecht voor kleine en grote kledingreparaties maar ook voor het stomen van kleding. Het team van De Zilveren Naald staat dagelijks voor je klaar en is altijd in voor een gezellig praatje.

De 20.000e klant

Goed nieuws voor bezoekers van De Zilveren Naald in Sterrenburg. Jij maakt kans op een hele mooie verrassing namens het atelier wanneer je als 20.000e klant binnenstapt. Nog ongeveer 250 klanten te gaan en de teller bereikt dit bijzondere aantal. Ondernemer Selami Soykök: “Een mooi begin van het nieuwe jaar, daarom willen we iets extra’s doen voor onze gewaardeerde klanten!”.

Kom langs!

Winkelcentrum Sterrenburg in Dordrecht staat voor diversiteit in aanbod en service. Of je nu een nieuwe outfit of juist kledingreparatieservice nodig hebt. We zijn trots op ons winkelaanbod en de verschillende services, waaronder gratis parkeren, gratis toiletten, pick-up points en gezellige zitplekken. Zien we je snel?

Lees meer
Blog: Verlanglijstjes inspiratie voor ieder budget!

Blog: Verlanglijstjes inspiratie voor ieder budget!

2 december 2019

All I want for Christmas is you! Maar daar is je december verlanglijstje nog niet mee gevuld. Gelukkig kunnen wij jou daarmee helpen. De keuze is reuze en dat maakt het extra moeilijk! Helemaal wanneer een vast bedrag is afgesproken. Daarom hebben wij diverse cadeautjes bij elkaar gezocht. Dus wil jij weten wat jij dit jaar aan je geliefde moet vragen? Lees dan nog even door…

Cadeautjes tot 10 euro

Wanneer je de kerstboom weer aan het aftuigen bent, kan je huis ineens wat leeg aanvoelen. Daarom zijn gezellige spulletjes voor thuis perfect voor op je lijstje. Maak alles extra knus met rustieke kaarsen van Hema. Extra groen doet ook wonderen. Wij vinden die plantenbol met waxlaagje van Big Bazaar erg leuk! Toch liever iets om je garderobe een boost mee te geven? Een kleurrijke riem of een riem met glitters geeft je outfit net even dat extraatje. The Stone heeft genoeg statement ceinturen voor elke gelegenheid. Maak het geheel af met extra bling, Shoeby heeft daar de perfecte sieraden voor.

Diverse rustieke kaarsen –  HEMA – vanaf €0,99
Diverse sieraden voor hem en haar - Shoeby –  Vanaf €5,99
Plantenbol met waxlaag – Big Bazaar – Vanaf €5,99
Verschillende statement ceinturen- The Stone – Vanaf €7,99

Cadeautjes tot 20 euro

De decembermaand zit vol met gezelligheid, maar brengt ook de nodige stress met zich mee. Daarom is het plannen van een momentje voor jezelf ook heel belangrijk! Het boeket van Bonne Fleur maakt heel je huis gezellig en de chocoladeletter die erbij zit is natuurlijk een welkome bonus. Vervolgens neem je lekker plaats op de bank onder een warme plaid van Blokker.  Wanneer je dan moet opstaan trek je die lekker zachte en comfy pantoffels aan, die ze bij Nelson verkopen. Wat ook lekker ontspannend kan zijn, is een (h)eerlijke vegan gezicht crème van Holland & Barrett.

Vegan gezicht crème – Holland & Barrett – €16,59
Boeket inclusief Chocoladeletter – Bonne Fleur - vanaf €19,95
Pantoffels – Nelson – Vanaf €19,99
Diverse plaids – Blokker – Vanaf €19,99

Cadeautjes vanaf 20 euro

Ben je een echte keukenprinses en hou je van een lekkere, gezonde maaltijd? Dan is Jamie Oliver’s nieuwste boek VEG echt iets voor jou! Met de simpele en verrukkelijke maaltijden ben je zo die extra decemberkilo’s kwijt. Belangrijk, want je wil natuurlijk het best ogen op al die nieuwjaarsborrels. Parfumerie Mooi helpt jou ook nog een extra handje, zij organiseren namelijk beauty workshops. Schuif tot slot nog wat mooie ringen van Mostert Juwelier om je vinger en niemand kan zijn ogen nog van je afhouden. Leuk al die feestjes, maar wanneer je thuiskomt draait het puur en alleen om comfort. Uit die strakke jurk en verruil hem voor je nieuwe badjas van Hema.

Beauty workshop - Parfumerie Mooi – €25,00
Badjas – HEMA27,50
Diverse ringen – Mostert Juwelier – vanaf 29,95
Jamie Oliver VEG – Bruna29,99

Heb je toch nog wat ruimte over op je lijstje? Je mag natuurlijk altijd even een rondje Sterrenburg komen doen. Wij hebben genoeg leuke winkels en medewerkers die jou kunnen helpen aan de perfecte cadeaus!

Lees meer
Nieuws: Burgerinitiatief De Tuin van Sterrenburg

Nieuws: Burgerinitiatief De Tuin van Sterrenburg

11 oktober 2019

Kom naar buiten en ontmoet elkaar in De Tuin van Sterrenburg! Dit burgerinitiatief wordt gesteund door Stichting e-wheels, Jumbo Sterrenburg, Trivire Woningcorporatie, Gemeente Dordrecht, Stichting het Spectrum, Bewonersvereniging Sterrenburg en Winkelcentrum Sterrenburg.

Burgerinitiatief

De afgelopen tijd zijn er tijdens dit prachtige project al vele ideeën verwezelijkt. Nieuwe activiteiten in het Sterrenburgpark, (kleinschalige) horeca bij de nieuwe natuurlijke, waterrijke speelplek in het park, een openbaar toilet voor wandelaars en sportievelingen, maar ook ‘Sterrenburg doet samen’, een buurtcoöperatie van Sterrenburg en het Leerwerkbedrijf ‘Sterrenburg werkt’.

Bijeenkomst Sterrenburgpark

Op dinsdag 5 november is er eind van de middag in het Cultureel Centrum weer een bijeenkomst over het Sterrenburgpark. Iedereen die de afgelopen twee jaar heeft meegedacht en meegewerkt, is daar voor uitgenodigd. Overigens zijn alle Sterrenburgers welkom! Je leest er hier alles over.

Videoimpressie Tuin van Sterrenburg

Benieuwd naar een impressie van de Tuin van Sterrenburg? Bekijk hieronder dan de video van het burgerinitiatief!

Lees meer
Blog: Fun facts over fietsen en meer

Blog: Fun facts over fietsen en meer

20 september 2019

Zaterdag 28 september vindt ‘Sterrenburg Fietst’ plaats in winkelcentrum Sterrenburg. Tijdens dit evenement draait alles om het thema fietsen. Wij delen de leukste weetjes over fietsen en fietsroutes in Dordrecht. Lees snel verder!

5 weetjes over fietsen

Er wordt veel gefietst in ons land. Vaak is dit ook de snelste manier om van A naar B te gaan. Fietsen is niet alleen beter voor het milieu maar ook voor je gezondheid. Wij hebben de leukste fietsfeitjes verzameld!

 • Lengte fietspaden
  Nederland is een echt fietsland. Jong en oud fietst overal heen. Wist jij dat de totale lengte van fietspaden in Nederland 35.000 km is? Er valt dus nog genoeg te fietsen in ons landje.
 • Tweehonderd jaar oud
  De eerste fiets met trappers werd in 1865 gemaakt. Maar eigenlijk is de fiets geboren in 1817, zonder trappers. Dit is dus al meer dan tweehonderd jaar geleden! Ondertussen heeft de fiets verschillende veranderingen ondergaa. Ook nu is de fiets nog volop in ontwikkeling, denk maar aan de populaire elektrische fiets.
 • 18 miljoen fietsen
  In Nederland tellen we ruim 18 miljoen fietsen. Dit betekent dus dat er meer fietsen zijn dan Nederlandse inwoners!
 • Lekker snacken
  Wist je dat je binnen een half uur fietsen een kroket verbrandt? Als je met 20 kilometer per uur fietst, verbrand je 8 calorieën per uur. Tel hier je gewicht bij op en bereken hoeveel calorieën je daadwerkelijk per uur verbrandt. Een persoon van 60 kilo verbrandt gemiddeld 480 calorieën per uur. Dit is meer dan genoeg voor het verbranden van een kroket.
 • 2,9 kilometer per dag
  De fiets wordt ook vaak gebruikt voor korte afstanden. Snel naar de supermarkt, bij iemand op visite, naar school of het werk. Het gemiddelde aantal kilometers dat een Nederlander per dag fietst, ligt op 2,9 kilometer.

Fietsroutes in Dordrecht

De stad Dordrecht heeft veel te bieden voor de fietsliefhebber. Er zijn meer dan 900 rijksmonumenten en twee beschermde stadsgezichten. Het is dan ook een aanrader om te beginnen met fietsen in het oude centrum. Dordrecht heeft 73 verschillende fietsroutes, die je hier kunt vinden. Je geniet van de afwisseling van de historische stad en het polderlandschap. Ook kun je picknicken op een van de prachtige natuurplekjes langs de route. Tip: stap tijdens de fietstocht af voor een bezoekje aan winkelcentrum Sterrenburg voor een welverdiende koffiepauze en wie weet scoor je nog iets leuks in de winkels.

Veel fietsplezier en tot snel in winkelcentrum Sterrenburg!

Lees meer
Blog: Schoolspullen voor leuke prijsjes

Blog: Schoolspullen voor leuke prijsjes

26 augustus 2019

Inmiddels kun je met onze checklist op pad om het nieuwe schooljaar voorbereid te starten. Omdat de vakantie al genoeg heeft gekost, hebben we hieronder leuke prijsjes voor schoolspullen verzameld. Op deze manier wordt shoppen in winkelcentrum Sterrenburg nog leuker!

Onder € 1,-

Met het nieuwe schooljaar in zicht, wil je samen met jouw zoon of dochter natuurlijk alles in huis halen om de start vlekkeloos te laten verlopen. Ben je klaar voor de leukste prijsjes? Bij Action kun je voor minder dan € 1,- terecht voor diverse varianten kaftpapier, A5 schriften en zelfs een hippe schoolagenda. Scoor bij Blokker etiketten, een gum met grip en een geodriehoek. Houden jouw kids van knutselen? Dan shop je bij HEMA washi tape, een goude schaar en een set van 4 schattige highlighters. Je kunt natuurlijk nooit genoeg notitieblokken hebben. Die tik je voor een fijn prijsje op de kop bij Big Bazar.

Onder € 5,-

Maak van iedere lunch een feestje en koop bij Blokker een bamboe lunchbox of snackbox met een leuke print voor een zachte prijs. Woordenboeken nodig? Bij Big Bazar shop je de Van Dale variant voor nog geen € 5,-. Daarnaast krijg je hier 20% korting op alle rugzakken. Lekker blijven plakken doe je bij Bruna, hier hebben ze namelijk een leuke actie van het merk Pritt. Koop een plakstift en krijg er één gratis of koop een pakje posterbuddies met 50% meer inhoud.

Onder € 10,-

Reken er maar op dat je met hoge korting bij Big Bazar een rekenmachine kunt scoren. De Casio rekenmachine is maar liefst 30% goedkoper dan in andere winkels. Is jouw zoon of dochter fan van Lil’ Kleine, dan heeft HEMA hele leuke exclusieve schoolspullen. Voor het nieuwe sportseizoen kun je onder de 10 euro terecht bij Zeeman. Hier hebben ze schattige balletpakjes, stoere shorts voor jongens en Fortnite gymtassen. Iedere dag een fietstocht voor de boeg? Zorg dan dat jouw kids goed voorbereid op pad gaan met de leukste accessoires van Bike Store Dordrecht. Snelbinders, een hippe fietsbel, een waterafstotende zadelhoes en vrolijke bloemen om je fiets op te fleuren.  

Onder â‚¬ 15,-

HEMA geeft met je klantenpas maar liefst 20% korting op superhandige items voor de fiets. Shop hier een fietskrat, ringslot of een bagagedragerkussen. Speciaal bij Bruna is er een luxury line schoolspullen. Ook kun je hier terecht voor agenda’s van hippe merken en tv-programma’s. Gaan jouw kinderen op de fiets naar school? Dan is een goed regenpak essentieel! Bij Zeeman scoor je deze voor minder dan € 15,-.

Kom jij ook je slag slaan met deze leuke koopjes?

Lees meer
Blog: 5x leuke zomertips voor Dordrecht

Blog: 5x leuke zomertips voor Dordrecht

27 juni 2019

In Dordrecht staat je een warm onthaal te wachten. De stad doet er namelijk alles aan om het levendig te houden. Zo mengen bewoners en toeristen zich tijdens evenementen, vind je er gezellige hotspots om te eten en drinken én kom je ook cultureel gezien niets te kort. Deze zomer bezoek jij Dordrecht en wel hierom:

Shoppen en lunchen in Winkelcentrum Sterrenburg

Het visitekaartje van Dordrecht is Winkelcentrum Sterrenburg. Met zoveel winkels onder één dak, ben je hier aan het juiste adres voor werkelijk waar alles. Of je nu een picknickmand wilt vullen met de meest heerlijke hapjes voor een picknick in het park of je op zoek bent naar een zomerse outfit: slagen doe je hier zeker. Gaan er ook mensen mee die niet zo van winkelen houden? Geen probleem, hen parkeer je bij een van de leukste lunchgelegenheden in het winkelcentrum. Lunchroom Delicious en eetcafé De Ster zijn echte aanraders.

Dansen en zingen tijdens Big Rivers 2019

Tijdens Big Rivers 2019 verandert Dordrecht in een festivalstad. Van vrijdag 12 juli t/m zondag 14 juli zijn er optredens van bands op verschillende binnen- en buitenpodia door de hele stad. Waar je je ook bevindt, je wordt verrast met livemuziek. Genres als soul, funk, rock, jazz en latin passeren de revue, en daarvoor heb je dansschoenen nodig. Waar je die vindt? Bij Winkelcentrum Sterrenburg natuurlijk.  

Bekijk Dordrecht vanuit een ander perspectief

Natuurpark De Biesbosch is een van de redenen om Dordrecht een bezoek te brengen. Een gedeelte van dit natuurgebied is namelijk neergestreken in ‘Dordt’. Huur een bootje op een zomerse dag of bewandel de natuurpaden. De Biesbosch is letterlijk en figuurlijk altijd in beweging.

Kunst bekijken in het Dordrechts Museum

Het Dordrechts Museum is een van de oudste musea van Nederland. De 19e eeuwse meesters zijn hier goed vertegenwoordigd, maar ze schromen ook niet om de hedendaagse kunst een plekje te geven. Een mooie mix van historische en moderne kunst dus. Vorig jaar gingen ruim 100.000 bezoekers je al voor. Zij bezochten het museum, nu jij nog.   

Heerlijk vertoeven op het terras

Op iedere hoek van de straat vind je een leuk stekje om te eten of drinken. En dat doen we in de zomer het liefst buiten. Deze zomer is de stad Dordrecht jouw favoriet. Goed om te weten is dat er naast bovengenoemde activiteiten nog veel meer leuks te beleven is in het mooie ‘Dordt’. De kans is groot dat je, terwijl je ronddwaalt door de stad, stuit op nieuwe bezienswaardigheden en attracties. Is dat het geval? Dan zit er maar één ding op: elke zomer terugkeren naar het stralende Dordrecht.

Lees meer

Afgelopen events van Sterrenburg

Event: Maak Valentijnsdag bijzonder!

Event: Maak Valentijnsdag bijzonder!

14 februari 2020

Op vrijdag 14 februari is het wereldwijd Valentijnsdag. De Dag van de Liefde is dan ook een uitgelezen kans om jouw valentijn te verrassen met een bijzonder cadeau. In winkelcentrum Sterrenburg kun je uiteraard terecht voor inspiratie en mooie cadeaus. Daarnaast is er speciaal voor alle cupido’s een leuke actie!

Centraal in het winkelcentrum wordt er een speciale valentijn kraam geplaatst. Bij deze stand kun je een valentijnscadeau, gekocht bij een winkelier in winkelcentrum Sterrenburg, op een heel bijzondere manier laten verpakken. Jouw cadeau wordt namelijk in een ballon geplaatst. Hoe gaaf is het om zo’n cadeau weg te geven aan jouw Valentijn! Informeer bij de stand of jouw cadeau geschikt is voor de ballon. Zoals je kunt begrijpen is een leuk cactusje niet geheel geschikt, maar een zachte teddybeer of trui kunnen er prima in geplaatst worden.

Vrijdag 14 februari | Inpakken maar


Wil jij jouw valentijn verrassen met een bijzonder cadeautje? Kom dan vrijdag 14 februari naar winkelcentrum Sterrenburg voor een leuk cadeau en een top verpakking! Tussen 14:00 en 18:00 uur kun je de stand vinden in het winkelcentrum en worden er cadeaus verpakt.

We zien je dan!

Lees meer
Event: Kerst in Sterrenburg

Event: Kerst in Sterrenburg

14 december 2019 - 23 december 2019

It’s the most wonderful time of the year! Kerstmis staat voor de deur en dat vieren we in winkelcentrum Sterrenburg. Op 14, 21, 22, én 23 december zijn er feestelijke activiteiten in ons winkelcentrum. Vier jij kerst met ons mee?

Zaterdag 14 december | Wij pinnen voor u

Mr. Pin of te wel presentator Jeroen van den Berg reist met zijn winkelcentrum actie – Wij Pinnen voor U het hele land door. Hij overvalt niets vermoedende mensen die net op het punt staan hun aankoop af te rekenen. Op zaterdag 14 december zal Mr. Pin van de winkelcentrumactie – Wij Pinnen Voor U naar Winkelcentrum Sterrenburg komen.

Van alle geluksvogels wordt een mooi filmpje gemaakt. Deze wordt geplaatst op de Facebookpagina van winkelcentrum Sterrenburg. Zodat iedereen kan genieten van deze mooie momenten. 

We nodigen je dan ook van harte uit om op zaterdag 14 december tussen 12.00 en 16.00 uur naar winkelcentrum Sterrenburg te komen. Wie weet ben jij één van de geluksvogels en pint Mr. Pin jouw aankoop.

Zaterdag 21 december | Meet & greet Kerstman 

Ho, ho, ho, hoooo! Op zaterdag 21 december kun je vanaf 12.00 uur terecht voor een meet & greet met de Kerstman. Kom hem een handje schudden of neem een toffe selfie. Zien we je dan?

Zondag 22 december | Wandelende kerstboom

Ooit wel eens een wandelende kerstboom gezien? Nee? Kom dan op zondag 22 december naar het winkelcentrum. Dan kun je het hilarische wandelende kerstboompje zelf ontmoeten. Vergeet hier geen foto van te maken, want zoiets zul je niet snel nog eens zien. 

Zaterdag 21 & zondag 22 december | Kerstkoor 

Geniet tijdens het shoppen van het kerstkoor. Op zowel zaterdag als zondag is het koor aanwezig en geniet je van een muzikale intermezzo tijdens het kopen van je kerstinkopen. Gezellig toch? 

Maandag 23 december | Kerst DJ

Doe onder het genot van toffe kersthits jouw laatste inkopen voor de kerst. Op maandag 23 december zal de kerst DJ voor de lekkerste kerst hits zorgen, zodat je compleet in kerstsfeer jouw laatste inkopen kunt doen. Daarnaast zijn er kerstvrouwtjes aanwezig die lekkernijen uitdelen.

Kortom shoppen in de gezellige kerstsfeer doe je in winkelcentrum Sterrenburg! 

 

Lees meer
Event: Sinterklaasfeest in Sterrenburg

Event: Sinterklaasfeest in Sterrenburg

23 november 2019 - 4 december 2019

Op zaterdag 16 november varen de boten ‘Spanje & de Pepernoot’ weer de haven van Dordrecht binnen en zijnSint & Piet weer in ons land. Uiteraard komt hij ook op bezoek in winkelcentrum Sterrenburg, daarnaast zijn er diverse leuke activiteiten. Jullie komen toch ook langs?

Zaterdag 16 november | Kleurwedstrijd 

Vanaf vandaag worden er door alle winkeliers sinterklaaskleurplaten uitgedeeld. Met deze kleurplaat kun je meedoen aan de kleurwedstrijd en mooie prijzen winnen. Heb je hem ingekleurd dan kun je hem inleveren in de speciale kleurplaten schoorsteen welke voor het Sinterklaasdecor in het Winkelcentrum staat op het plein bij de Lidl.

Klik hier om de kleurplaat te downloaden. 

Zaterdag 23 november | Op de foto met Sinterklaas

Zaterdag 23 november kun je tussen 12.00 en 16.00 uur op de foto met Sinterklaas. Door een professionele fotograaf worden de mooiste foto’s gemaakt. De foto wordt direct voor je uitgeprint en mag je mee naar huis nemen. 

Woensdag 27 november | Mega kleurplaat

In het winkelcentrum wordt een mega kleurplaat neergezet. Kom vandaag, tussen 13.00 en 17.00 uur, samen met je vriendjes en vriendinnetjes de mega kleurplaat inkleuren. 

Zaterdag 30 november | Meet & Greet Sint & Pieten

Vandaag vindt er tussen 12.00 en 16.00 uur een meet & greet plaats met Sinterklaas en zijn Pieten. Je kunt ze een dikke knuffel geven, een box of high five. Of neem een gave selfie met Sint en de Pieten. Jij komt toch ook?
Bovendien speelt de Pietenband er tussen 12.30 en 15.30 uur vrolijk op los met de leukste sinterklaasliedjes.

Zaterdag 30 november | Prijsuitreiking kleurwedstrijd 

Aan het einde van de middag vindt de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd plaats. Kom naar het winkelcentrum en misschien ben jij de winnaar!

Woensdag 4 december | Kidsworkshop

Op woensdag 4 december kunnen de kids tussen 13.00 en 17.00 uur gezellig komen knutselen. Tijdens deze workshop kun je je eigen Pieten baret maken. Uiteraard mag je deze na afloop mee naar huis nemen, zodat je hem tijdens pakjesavond kunt dragen als echte hulp Piet.

 Zien we je ook op één of meerdere Sinterklaasdagen in Winkelcentrum Sterrenburg?

Lees meer
Event: Black Friday Shopping Night

Event: Black Friday Shopping Night

29 november 2019

Op vrijdag 29 november is het weer Black Friday! In Sterrenburg winkel je tijdens de Black Friday Shopping Night tot maar liefst 23:00 uur! Natuurlijk profiteer je van hoge kortingen en speciale acties van de winkeliers. Ook is er entertainment en een spectaculair optreden van Vinchenzo.

Opening Black Friday 

Om 13:00 uur zal Black Friday officieel geopend worden door niemand minder dan ons koninklijk paar (look-a-likes). Daarnaast is er tevens gelegenheid om op de foto te gaan met koning Willem-Alexander en koningin Maxima. 

Shoppen en Winnen 

Shop jij tijdens Black Friday in winkelcentrum Sterrenburg? Vergeet dan vooral je kassabon niet! Op het versplein wordt namelijk de Spelshow 'Shoppen en Winnen' gespeeld. Op vertoon van je kassabon ontvang je een uniek lotnummer. Binnen 20 minuten na de uitgifte van de lotnummers vindt de trekking plaats. Naast alle kortingen maak je tevens kans op mooie prijzen.

Black Friday Globe

Op Black Friday komt er een levensgrote versie van de ouderwetse sneeuwbol naar winkelcentrum Sterrenburg. Ga op de foto in de Black Friday Globe en neem de uitgeprinte versie meteen mee naar huis. Daarnaast maak je ook nog eens kans op €50,- shoptegoed! Hoe? De foto's komen op de Facebookgina te staan en diegene met de meeste likes wint. Jij doet toch ook mee? 

Entertainment

Vanaf 19:00 uur zullen diverse dansgroepen optreden in het winkelcentrum. Je kunt een waar dansspektakel verwachten met diverse dansstijlen en muziekstijlen. De dansgroepen komen allemaal uit de regio en bestaan uit verschillende leeftijden. 

Afsluiting met Vinchenzo

De 20-jarige Vinchenzo heeft sinds zijn deelname aan ‘The Voice Of Holland’, waar hij derde werd,  zeker niet stilgezeten. In 2017 scoorde Vinchenzo al twee hits met ‘Steady Love’ en ‘Daily’. En dit jaar bleek hij niet alleen zangtalent te hebben, maar ook aardige dansskills te bezitten. Door zijn deelname aan 'Dance Dance Dance' weet deze populaire zanger hoge ogen te gooien bij het jonge publiek. Op vrijdag 29 november brengt hij een bezoekje aan winkelcentrum Sterrenburg. Hij zal om 22.00 uur Black Friday knallend afsluiten. Dit mag je zeker niet missen!

Maak kans op een meet & greet

Vanaf dinsdag 19 november maak je kans op een meet & greet met Vinchenzo! Wil jij meedoen aan deze winactie? Houd dan goed onze Facebookpagina in de gaten. 

Kom op vrijdag 29 november naar Black Friday in winkelcentrum Sterrenburg! Let op je brievenbus voor de strippenkaart vol met aanbiedingen van de winkeliers en vergeet deze niet mee te nemen. 

Lees meer
Event: Ontmoet jouw helden in de herfstvakantie

Event: Ontmoet jouw helden in de herfstvakantie

19 oktober 2019 - 26 oktober 2019

Tijdens de herfstvakantie kunnen kinderen in winkelcentrum Sterrenburg hun grootste televisiehelden ontmoeten. De characters van StoryZoo en PJ Masks komen namelijk op visite voor een meet & greet! Neem je fotocamera mee, ga op de foto en kom knuffelen met deze levensgrote poppen.

Zaterdag 19 oktober | StoryZoo

Zaterdag 19 oktober kun je tussen 13.00 en 15.30 uur op de foto met Toby, Pepper en Bax van StoryZoo. De razend populaire characters zijn te zien in een animatieserie op RTL Telekids, waarmee kinderen spelenderwijs Engels kunnen leren spreken.

Zaterdag 26 oktober | PJ Masks

Zaterdag 26 oktober kun je tussen 13.00 en 15.30 uur PJ Masks vinden in het winkelcentrum.  Connor, Amaya en Greg van PJ Masks komen langs voor een meet & greet. Een knuffel, foto, box of high five, PJ Masks is overal voor in. PJ Masks is dagelijks te zien op Disney XD. Deze superhelden zijn enorm populair onder de kleinste winkelcentrumbezoekers.

Zet jij deze data ook snel in je agenda?

Lees meer
Event: Sterrenburg Fietst

Event: Sterrenburg Fietst

28 september 2019

Op zaterdag 28 september vindt ‘Sterrenburg Fietst’ plaats in Winkelcentrum Sterrenburg. Dit evenement staat helemaal in het teken van fietsen. Want fietsen is hartstikke gezond, zowel voor jou als voor het milieu. Tijdens dit evenement valt er van alles te zien en te beleven rondom het thema fietsen. Kom naar winkelcentrum Sterrenburg en ervaar het zelf.

Win een fiets!

Vanaf 12:00 uur kun je meedoen met Het Grote Fietswiel spel. Deelnemen aan het spel kan op vertoon van een geldige kassabon van die dag van één van de ondernemers uit het winkelcentrum.

Het Rad van Het Grote Fietswiel is onderverdeeld in diverse vakken die een icoon bevatten waarmee een fietsgerelateerde prijs te winnen valt. Iedereen die meedoet aan het spel wint een prijs! Komt een kandidaat terecht op het vakje - Kans op een Fiets - dan krijgt deze kandidaat een nummer. Tijdens de laatste ronde wordt de winnaar van de hoofdprijs getrokken uit alle nummers. Deze winnaar wint een prachtige fiets!

APK Fietskeuringsstation

Naast de spelshow zal Bike Store een APK Fietskeuringsstation plaatsen. Kom langs met je fiets en laat hem keuren op verlichting, remmen, banden en bel. Zo kun je veilig de winter in met jouw goedgekeurde fiets. Je vind het APK Fietskeuringsstation in de buurt van de Lidl.

Het is dus zeker de moeite waard om op zaterdag 28 september een bezoek te brengen aan winkelcentrum Sterrenburg en vergeet niet je fiets mee te nemen. Wel te verstaan aan de hand, want fietsen in het winkelcentrum mag natuurlijk niet!

Lees meer

Sterrenburg Fietst

30 september 2018

Op koopzondag 30 september van 12:00 tot 17:00 uur is het tijd voor Sterrenburg Fietst! Tijdens dit leuke fietsevenement zijn er verschillende fietsactiviteiten in het winkelcentrum. Zet jij 30 september in je agenda?

Fietsevenement 

Fietsen is hartstikke leuk en natuurlijk ook gezond! Tijdens koopzondag op 30 september kun je tijdens Sterrenburg Fietst genieten van een gave show met BMX stunts, de locatie: bij Hans Anders. Ook zijn er verschillende andere fietsacts te bewonderen in het winkelcentrum. Bezoekers kunnen op het plein bij Jumbo deelnemen aan een slow biking wedstrijd! Hier gaat het er juist om zo langzaam mogelijk een parcours te fietsen. Ben jij ook benieuwd of een e-bike iets voor jou is? Bike Store verzorgt een e-bike opstapplaats en geeft informatie en advies over e-bikes! De e-bike opstapplaats vind je boven bij de ING.

Koopzondag

Op zondag 30 september is het weer koopzondag! De winkels zijn geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Kom jij gezellig shoppen en lekker een hapje eten en wat drinken? Bekijk hier welke winkels er allemaal geopend zijn.

Bekijk hieronder de actievoorwaarden van Sterrenburg Fietst:

Lees meer

In winkelcentrum Sterrenburg in Dordrecht is altijd iets leuks te doen.
Met veel aandacht verzorgen wij de leukste en gezelligste events! Denk aan sfeervolle kerstacties, het jaarlijkse bezoek van Sinterklaas aan ons winkelcentrum of events rondom Vader- en Moederdag en Valentijnsdag. Ook aan de allerkleinsten wordt gedacht met leuke knutselmiddagen of een kinderboerderij met écht dieren Wij zorgen er altijd voor dat jij én je familie een geslaagde dag hebben in Sterrenburg!

Tenslotte houden wij je via deze pagina graag op de hoogte van ontwikkelingen rondom onze winkels en restaurants: nieuwe vestigingen, verhuizingen of juist vernieuwingen. Je leest het allemaal in het overzicht op deze pagina zodat je precies weet wat er gaande is in ons winkelcentrum.

Wil je altijd direct op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. >