Vandaag geopend 09:00 - 18:00
Event: Sinterklaasfeest in Sterrenburg

Event: Sinterklaasfeest in Sterrenburg

23 november 2019 - 4 december 2019

Op zaterdag 16 november varen de boten ‘Spanje & de Pepernoot’ weer de haven van Dordrecht binnen en zijnSint & Piet weer in ons land. Uiteraard komt hij ook op bezoek in winkelcentrum Sterrenburg, daarnaast zijn er diverse leuke activiteiten. Jullie komen toch ook langs?

Zaterdag 16 november | Kleurwedstrijd 

Vanaf vandaag worden er door alle winkeliers sinterklaaskleurplaten uitgedeeld. Met deze kleurplaat kun je meedoen aan de kleurwedstrijd en mooie prijzen winnen. Heb je hem ingekleurd dan kun je hem inleveren in de speciale kleurplaten schoorsteen welke voor het Sinterklaasdecor in het Winkelcentrum staat op het plein bij de Lidl.

Klik hier om de kleurplaat te downloaden. 

Zaterdag 23 november | Op de foto met Sinterklaas

Zaterdag 23 november kun je tussen 12.00 en 16.00 uur op de foto met Sinterklaas. Door een professionele fotograaf worden de mooiste foto’s gemaakt. De foto wordt direct voor je uitgeprint en mag je mee naar huis nemen. 

Woensdag 27 november | Mega kleurplaat

In het winkelcentrum wordt een mega kleurplaat neergezet. Kom vandaag, tussen 13.00 en 17.00 uur, samen met je vriendjes en vriendinnetjes de mega kleurplaat inkleuren. 

Zaterdag 30 november | Meet & Greet Sint & Pieten

Vandaag vindt er tussen 12.00 en 16.00 uur een meet & greet plaats met Sinterklaas en zijn Pieten. Je kunt ze een dikke knuffel geven, een box of high five. Of neem een gave selfie met Sint en de Pieten. Jij komt toch ook?
Bovendien speelt de Pietenband er tussen 12.30 en 15.30 uur vrolijk op los met de leukste sinterklaasliedjes.

Zaterdag 30 november | Prijsuitreiking kleurwedstrijd 

Aan het einde van de middag vindt de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd plaats. Kom naar het winkelcentrum en misschien ben jij de winnaar!

Woensdag 4 december | Kidsworkshop

Op woensdag 4 december kunnen de kids tussen 13.00 en 17.00 uur gezellig komen knutselen. Tijdens deze workshop kun je je eigen Pieten baret maken. Uiteraard mag je deze na afloop mee naar huis nemen, zodat je hem tijdens pakjesavond kunt dragen als echte hulp Piet.

 Zien we je ook op één of meerdere Sinterklaasdagen in Winkelcentrum Sterrenburg?

Lees meer
Event: Black Friday Shopping Night

Event: Black Friday Shopping Night

29 november 2019

Op vrijdag 29 november is het weer Black Friday! In Sterrenburg winkel je tijdens de Black Friday Shopping Night tot maar liefst 23:00 uur! Natuurlijk profiteer je van hoge kortingen en speciale acties van de winkeliers. Ook is er entertainment en een spectaculair optreden van Vinchenzo.

Opening Black Friday 

Om 13:00 uur zal Black Friday officieel geopend worden door niemand minder dan ons koninklijk paar (look-a-likes). Daarnaast is er tevens gelegenheid om op de foto te gaan met koning Willem-Alexander en koningin Maxima. 

Shoppen en Winnen 

Shop jij tijdens Black Friday in winkelcentrum Sterrenburg? Vergeet dan vooral je kassabon niet! Op het versplein wordt namelijk de Spelshow 'Shoppen en Winnen' gespeeld. Op vertoon van je kassabon ontvang je een uniek lotnummer. Binnen 20 minuten na de uitgifte van de lotnummers vindt de trekking plaats. Naast alle kortingen maak je tevens kans op mooie prijzen.

Black Friday Globe

Op Black Friday komt er een levensgrote versie van de ouderwetse sneeuwbol naar winkelcentrum Sterrenburg. Ga op de foto in de Black Friday Globe en neem de uitgeprinte versie meteen mee naar huis. Daarnaast maak je ook nog eens kans op €50,- shoptegoed! Hoe? De foto's komen op de Facebookgina te staan en diegene met de meeste likes wint. Jij doet toch ook mee? 

Entertainment

Vanaf 19:00 uur zullen diverse dansgroepen optreden in het winkelcentrum. Je kunt een waar dansspektakel verwachten met diverse dansstijlen en muziekstijlen. De dansgroepen komen allemaal uit de regio en bestaan uit verschillende leeftijden. 

Afsluiting met Vinchenzo

De 20-jarige Vinchenzo heeft sinds zijn deelname aan ‘The Voice Of Holland’, waar hij derde werd,  zeker niet stilgezeten. In 2017 scoorde Vinchenzo al twee hits met ‘Steady Love’ en ‘Daily’. En dit jaar bleek hij niet alleen zangtalent te hebben, maar ook aardige dansskills te bezitten. Door zijn deelname aan 'Dance Dance Dance' weet deze populaire zanger hoge ogen te gooien bij het jonge publiek. Op vrijdag 29 november brengt hij een bezoekje aan winkelcentrum Sterrenburg. Hij zal om 22.00 uur Black Friday knallend afsluiten. Dit mag je zeker niet missen!

Maak kans op een meet & greet

Vanaf dinsdag 19 november maak je kans op een meet & greet met Vinchenzo! Wil jij meedoen aan deze winactie? Houd dan goed onze Facebookpagina in de gaten. 

Kom op vrijdag 29 november naar Black Friday in winkelcentrum Sterrenburg! Let op je brievenbus voor de strippenkaart vol met aanbiedingen van de winkeliers en vergeet deze niet mee te nemen. 

Lees meer
Nieuws: Burgerinitiatief De Tuin van Sterrenburg

Nieuws: Burgerinitiatief De Tuin van Sterrenburg

11 oktober 2019

Kom naar buiten en ontmoet elkaar in De Tuin van Sterrenburg! Dit burgerinitiatief wordt gesteund door Stichting e-wheels, Jumbo Sterrenburg, Trivire Woningcorporatie, Gemeente Dordrecht, Stichting het Spectrum, Bewonersvereniging Sterrenburg en Winkelcentrum Sterrenburg.

Burgerinitiatief

De afgelopen tijd zijn er tijdens dit prachtige project al vele ideeën verwezelijkt. Nieuwe activiteiten in het Sterrenburgpark, (kleinschalige) horeca bij de nieuwe natuurlijke, waterrijke speelplek in het park, een openbaar toilet voor wandelaars en sportievelingen, maar ook ‘Sterrenburg doet samen’, een buurtcoöperatie van Sterrenburg en het Leerwerkbedrijf ‘Sterrenburg werkt’.

Bijeenkomst Sterrenburgpark

Op dinsdag 5 november is er eind van de middag in het Cultureel Centrum weer een bijeenkomst over het Sterrenburgpark. Iedereen die de afgelopen twee jaar heeft meegedacht en meegewerkt, is daar voor uitgenodigd. Overigens zijn alle Sterrenburgers welkom! Je leest er hier alles over.

Videoimpressie Tuin van Sterrenburg

Benieuwd naar een impressie van de Tuin van Sterrenburg? Bekijk hieronder dan de video van het burgerinitiatief!

Lees meer
Blog: Fun facts over fietsen en meer

Blog: Fun facts over fietsen en meer

20 september 2019

Zaterdag 28 september vindt ‘Sterrenburg Fietst’ plaats in winkelcentrum Sterrenburg. Tijdens dit evenement draait alles om het thema fietsen. Wij delen de leukste weetjes over fietsen en fietsroutes in Dordrecht. Lees snel verder!

5 weetjes over fietsen

Er wordt veel gefietst in ons land. Vaak is dit ook de snelste manier om van A naar B te gaan. Fietsen is niet alleen beter voor het milieu maar ook voor je gezondheid. Wij hebben de leukste fietsfeitjes verzameld!

 • Lengte fietspaden
  Nederland is een echt fietsland. Jong en oud fietst overal heen. Wist jij dat de totale lengte van fietspaden in Nederland 35.000 km is? Er valt dus nog genoeg te fietsen in ons landje.
 • Tweehonderd jaar oud
  De eerste fiets met trappers werd in 1865 gemaakt. Maar eigenlijk is de fiets geboren in 1817, zonder trappers. Dit is dus al meer dan tweehonderd jaar geleden! Ondertussen heeft de fiets verschillende veranderingen ondergaa. Ook nu is de fiets nog volop in ontwikkeling, denk maar aan de populaire elektrische fiets.
 • 18 miljoen fietsen
  In Nederland tellen we ruim 18 miljoen fietsen. Dit betekent dus dat er meer fietsen zijn dan Nederlandse inwoners!
 • Lekker snacken
  Wist je dat je binnen een half uur fietsen een kroket verbrandt? Als je met 20 kilometer per uur fietst, verbrand je 8 calorieën per uur. Tel hier je gewicht bij op en bereken hoeveel calorieën je daadwerkelijk per uur verbrandt. Een persoon van 60 kilo verbrandt gemiddeld 480 calorieën per uur. Dit is meer dan genoeg voor het verbranden van een kroket.
 • 2,9 kilometer per dag
  De fiets wordt ook vaak gebruikt voor korte afstanden. Snel naar de supermarkt, bij iemand op visite, naar school of het werk. Het gemiddelde aantal kilometers dat een Nederlander per dag fietst, ligt op 2,9 kilometer.

Fietsroutes in Dordrecht

De stad Dordrecht heeft veel te bieden voor de fietsliefhebber. Er zijn meer dan 900 rijksmonumenten en twee beschermde stadsgezichten. Het is dan ook een aanrader om te beginnen met fietsen in het oude centrum. Dordrecht heeft 73 verschillende fietsroutes, die je hier kunt vinden. Je geniet van de afwisseling van de historische stad en het polderlandschap. Ook kun je picknicken op een van de prachtige natuurplekjes langs de route. Tip: stap tijdens de fietstocht af voor een bezoekje aan winkelcentrum Sterrenburg voor een welverdiende koffiepauze en wie weet scoor je nog iets leuks in de winkels.

Veel fietsplezier en tot snel in winkelcentrum Sterrenburg!

Lees meer
Nieuws: Zeeman Verbouwt

Nieuws: Zeeman Verbouwt

17 september 2019

Zeeman in winkelcentrum Sterrenburg verbouwt tot en met 10 oktober. De winkel ondergaat een vernieuwing zodat je binnenkort kunt genieten van nóg meer winkelplezier! Vanaf 11 oktober is de vernieuwde Zeeman weer geopend.

Zeeman. Zo eenvoudig kan het zijn!

Goede kleding en textiel hoeft niet duur te zijn. Zeeman biedt verrassend goede en mooie kleding tegen een betaalbare prijs. In de winkel kun je terecht voor dames-, heren-, baby- en kinderkleding. En voor woontextiel als handdoeken en dekbedden. Scherp zijn zit immers in kleine én grote dingen. Shop jij ook graag bij Zeeman?

 

Lees meer
Nieuws: Tijdelijke Outlet Smit Mode

Nieuws: Tijdelijke Outlet Smit Mode

17 september 2019

Smit Mode heeft tijdelijk een pop-up outlet store geopend in de oude Witteveen unit in winkelcentrum Sterrenburg. Je kunt hier de komende maanden terecht voor herenmode en een klein gedeelte outletkleding voor dames. Kom je ook snel winkelen?

Shoppen bij Smit Mode

Naast de Smit Mode dameszaak in winkelcentrum Sterrenburg, is er nu ook aanbod voor mannen in de Smit Mode Outlet. Je shopt in de outletwinkel een mooie collectie overhemden van merken als Olymp, Profuomo en Ledûb. Naast zakelijke herenmode verkoopt Smit Mode ook kleding van de bekende merken Scotch & Soda en PME Legend.

Smit Mode is een familiebedrijf en heeft 18 filialen verdeeld onder 9 heren- en 9 dameszaken in de Drechtsteden. De sfeervolle Smit Mode winkel in Sterrenburg is ruim opgezet en biedt een totaalpakket aan mode en accessoires van merken als Expresso, Geisha, Taifun, Opus en meer. 

Lees meer
Nieuws: Fietsenstalling bijna klaar!

Nieuws: Fietsenstalling bijna klaar!

11 september 2019

Het duurde even, maar de fietsenstalling bij Winkelcentrum Sterrenburg is dan eindelijk bijna klaar! In week 42 en week 43 wordt de laatste hand gelegd aan de fietsenstalling. De opstelplaatsen voor de winkelwagens worden dan ook aangepast. Daarmee zal enige hinder rondom de fietsenstalling ook verleden tijd zijn.

Samen met de fietsenbond heeft de architect gekeken naar het ontwerp van de stalling. Hierbij is gekeken naar ruimte, veiligheid, diefstalgevoeligheid en andere belangrijke zaken. Zo hangen er bij de drie fietsenstallingen beveiligingscamera's die alles in de gaten houden. Mochten er in de toekomst werkzaamheden verricht gaan worden, dan zullen eventuele klachten meegemomen worden. 

Bij winkelcentrum Sterrenburg kun je de fiets parkeren bij de Planetenlaan (nabij Kruidvat), nabij Multivlaai en aan de Galileilaan (nabij Lotus).

Sterrenburg Fietst
Kom je altijd op de fiets naar Sterrenburg? Op zaterdag 28 september vindt ‘Sterrenburg Fietst’ plaats. Tijdens dit evenement valt er van alles te zien en te beleven rondom het thema fietsen. Kom naar winkelcentrum Sterrenburg en ervaar het zelf. Vanaf 12:00 uur kun je meedoen met Het Grote Fietswiel spel, waarbij je leuke fietsgerelateerde prijzen kunt winnen, maar ook kans maakt op een fiets!

APK Fietskeuringsstation
Naast de spelshow zal de Bike Store een APK Fietskeuringsstation plaatsen. Kom langs met je fiets en laat hem keuren op verlichting, remmen, banden en bel. Zo kun je veilig de winter in met jouw goedgekeurde fiets. Je vind het APK Fietskeuringsstation in de buurt van de Lidl.

 

Lees meer
Schoolspullen voor leuke prijsjes

Schoolspullen voor leuke prijsjes

26 augustus 2019

Inmiddels kun je met onze checklist op pad om het nieuwe schooljaar voorbereid te starten. Omdat de vakantie al genoeg heeft gekost, hebben we hieronder leuke prijsjes voor schoolspullen verzameld. Op deze manier wordt shoppen in winkelcentrum Sterrenburg nog leuker!

Onder € 1,-

Met het nieuwe schooljaar in zicht, wil je samen met jouw zoon of dochter natuurlijk alles in huis halen om de start vlekkeloos te laten verlopen. Ben je klaar voor de leukste prijsjes? Bij Action kun je voor minder dan € 1,- terecht voor diverse varianten kaftpapier, A5 schriften en zelfs een hippe schoolagenda. Scoor bij Blokker etiketten, een gum met grip en een geodriehoek. Houden jouw kids van knutselen? Dan shop je bij HEMA washi tape, een goude schaar en een set van 4 schattige highlighters. Je kunt natuurlijk nooit genoeg notitieblokken hebben. Die tik je voor een fijn prijsje op de kop bij Big Bazar.

Onder € 5,-

Maak van iedere lunch een feestje en koop bij Blokker een bamboe lunchbox of snackbox met een leuke print voor een zachte prijs. Woordenboeken nodig? Bij Big Bazar shop je de Van Dale variant voor nog geen € 5,-. Daarnaast krijg je hier 20% korting op alle rugzakken. Lekker blijven plakken doe je bij Bruna, hier hebben ze namelijk een leuke actie van het merk Pritt. Koop een plakstift en krijg er één gratis of koop een pakje posterbuddies met 50% meer inhoud.

Onder € 10,-

Reken er maar op dat je met hoge korting bij Big Bazar een rekenmachine kunt scoren. De Casio rekenmachine is maar liefst 30% goedkoper dan in andere winkels. Is jouw zoon of dochter fan van Lil’ Kleine, dan heeft HEMA hele leuke exclusieve schoolspullen. Voor het nieuwe sportseizoen kun je onder de 10 euro terecht bij Zeeman. Hier hebben ze schattige balletpakjes, stoere shorts voor jongens en Fortnite gymtassen. Iedere dag een fietstocht voor de boeg? Zorg dan dat jouw kids goed voorbereid op pad gaan met de leukste accessoires van Bike Store Dordrecht. Snelbinders, een hippe fietsbel, een waterafstotende zadelhoes en vrolijke bloemen om je fiets op te fleuren.  

Onder € 15,-

HEMA geeft met je klantenpas maar liefst 20% korting op superhandige items voor de fiets. Shop hier een fietskrat, ringslot of een bagagedragerkussen. Speciaal bij Bruna is er een luxury line schoolspullen. Ook kun je hier terecht voor agenda’s van hippe merken en tv-programma’s. Gaan jouw kinderen op de fiets naar school? Dan is een goed regenpak essentieel! Bij Zeeman scoor je deze voor minder dan € 15,-.

Kom jij ook je slag slaan met deze leuke koopjes?

Lees meer
Nieuws: Onderhoudswerkzaamheden Eetcafé De Ster

Nieuws: Onderhoudswerkzaamheden Eetcafé De Ster

29 juli 2019

Eetcafé De Ster is wegens onderhoudswerkzaamheden gesloten van maandag 29 juli tot en met zaterdag 10 augustus. De werkzaamheden omvatten onder andere het opnieuw schilderen en opknappen van de gehele zaak.

Genieten bij Eetcafé De Ster

Eetcafé De Ster is een begrip in Winkelcentrum Sterrenburg. Je kunt hier terecht voor een heerlijke lunch of diner bereid met verse producten. Van soepen, broodjes en salades tot pannenkoeken en andere lekkere maaltijden. Natuurlijk kun je hier ook neerstrijken voor een koffiepauze tijdens het winkelen. Eetcafé De Ster is van maandag 29 juli tot en met zaterdag 10 augustus gesloten wegens verbouwing. Kom je daarna weer snel langs voor een lekker hapje eten en drinken?

Lees meer
Blog: 5x leuke zomertips voor Dordrecht

Blog: 5x leuke zomertips voor Dordrecht

27 juni 2019

In Dordrecht staat je een warm onthaal te wachten. De stad doet er namelijk alles aan om het levendig te houden. Zo mengen bewoners en toeristen zich tijdens evenementen, vind je er gezellige hotspots om te eten en drinken én kom je ook cultureel gezien niets te kort. Deze zomer bezoek jij Dordrecht en wel hierom:

Shoppen en lunchen in Winkelcentrum Sterrenburg

Het visitekaartje van Dordrecht is Winkelcentrum Sterrenburg. Met zoveel winkels onder één dak, ben je hier aan het juiste adres voor werkelijk waar alles. Of je nu een picknickmand wilt vullen met de meest heerlijke hapjes voor een picknick in het park of je op zoek bent naar een zomerse outfit: slagen doe je hier zeker. Gaan er ook mensen mee die niet zo van winkelen houden? Geen probleem, hen parkeer je bij een van de leukste lunchgelegenheden in het winkelcentrum. Lunchroom Delicious en eetcafé De Ster zijn echte aanraders.

Dansen en zingen tijdens Big Rivers 2019

Tijdens Big Rivers 2019 verandert Dordrecht in een festivalstad. Van vrijdag 12 juli t/m zondag 14 juli zijn er optredens van bands op verschillende binnen- en buitenpodia door de hele stad. Waar je je ook bevindt, je wordt verrast met livemuziek. Genres als soul, funk, rock, jazz en latin passeren de revue, en daarvoor heb je dansschoenen nodig. Waar je die vindt? Bij Winkelcentrum Sterrenburg natuurlijk.  

Bekijk Dordrecht vanuit een ander perspectief

Natuurpark De Biesbosch is een van de redenen om Dordrecht een bezoek te brengen. Een gedeelte van dit natuurgebied is namelijk neergestreken in ‘Dordt’. Huur een bootje op een zomerse dag of bewandel de natuurpaden. De Biesbosch is letterlijk en figuurlijk altijd in beweging.

Kunst bekijken in het Dordrechts Museum

Het Dordrechts Museum is een van de oudste musea van Nederland. De 19e eeuwse meesters zijn hier goed vertegenwoordigd, maar ze schromen ook niet om de hedendaagse kunst een plekje te geven. Een mooie mix van historische en moderne kunst dus. Vorig jaar gingen ruim 100.000 bezoekers je al voor. Zij bezochten het museum, nu jij nog.   

Heerlijk vertoeven op het terras

Op iedere hoek van de straat vind je een leuk stekje om te eten of drinken. En dat doen we in de zomer het liefst buiten. Deze zomer is de stad Dordrecht jouw favoriet. Goed om te weten is dat er naast bovengenoemde activiteiten nog veel meer leuks te beleven is in het mooie ‘Dordt’. De kans is groot dat je, terwijl je ronddwaalt door de stad, stuit op nieuwe bezienswaardigheden en attracties. Is dat het geval? Dan zit er maar één ding op: elke zomer terugkeren naar het stralende Dordrecht.

Lees meer
Blog: Tips voor vakantiegangers

Blog: Tips voor vakantiegangers

27 juni 2019

Yes, de vakantieperiode is in zicht! Ga jij op reis deze zomer? Alles voor een geslaagde vakantie scoor je in de winkels in Winkelcentrum Sterrenburg. Lees dus snel de shoptips van Tom!

Tom is klaar voor de zomer

Tom is een echte reiziger, het liefst gaat hij zo ver mogelijk weg en neemt hij zijn hele gezin mee. Omdat er net een kleine geboren is in het gezin, hebben hij en zijn vrouw besloten om niet al te ver te reizen dit jaar en de auto te pakken naar Portugal. Voor een heerlijke vakantie aan het strand. In het weekend besluit Tom alvast wat inkopen te gaan doen voor zijn zonvakantie. Hij baseert zijn keuzes op drie type dagen: lekker aan het strand, de stad in en een actieve dag.

Lekker aan het strand

Wat doe jij het liefst aan het strand? Tom geniet ervan om zich met een goed boek op een strandbed te stationeren. Hij loopt Bruna Sterrenburg binnen, op zoek naar reisboeken, om alvast nieuwe inspiratie op te kunnen doen voor zijn volgende reis. Uiteraard is het hebben van een badhanddoek en slippers ook essentieel voor een dagje aan zee. Hiervoor bezoekt Tom Shoes by Shoeby, waar hij mooie slippers haalt voor het hele gezin. Daarnaast haalt Tom als verrassing voor zijn vrouw een roze microvezelhanddoek. Deze handdoek kan super klein opgevouwen worden en droogt in no time. Handig!

De stad in

Ter afwisseling met het strand vindt Tom het fijn om met zijn gezin af en toe de auto te pakken naar een stad toe. Dit zal een warme dag worden als de zon volop schijnt, dus een zonnebril is zeker geen overbodige luxe. Tom bezoekt Eye Wish Opticiens en koopt daar een modern exemplaar. Daarnaast loopt hij even binnen bij Kruidvat om zonnebrand te halen en haalt hij hier ook een drinkfles voor de kleine. Niet uitdrogen is belangrijk!

Actieve dag

De grootste hobby van Tom is wandelen en op avontuur gaan. Nu zit dat er dit jaar helaas niet in met alle kids erbij, dus heeft hij samen met zijn vrouw het plan gemaakt om een mooi park te bezoeken. Voor bij de picknick halverwege de dag, vindt Tom het leuk om muziek aan te zetten. Hij gaat langs Action voor een bluetooth speaker. In het park, en op het strand of in de stad, scheelt wandelen met shorts aan veel in de warmte. Deze haalt hij dan ook bij The Stone waar hij gaat voor een mooie short van Only & Sons. Om ervoor te zorgen dat niemand verbrandt door de zon, stopt Tom eerst nog even bij Drogisterij Parfumerie Sterrenburg voor een goede zonnebrand.

Zo! Alle inkopen zijn gedaan. Tom is klaar voor zijn zonvakantie met zijn gezinnetje. Ben jij ook al bezig met de voorbereidingen van je vakantie? Bezoek dan Winkelcentrum Sterrenburg en shop hier je complete boodschappenlijst.

Lees meer
Blog: Alles voor papa

Blog: Alles voor papa

16 juni 2019

Er zijn vaders in alle soorten en maten: de stoere man, de sportieve man of de zorgzame man. Op Vaderdag krijgen al deze lieve mannen een klein podium, om ze te bedanken voor hun ‘heldendaden’. Want: wie leerde jou fietsen, wie stond er altijd langs de zijlijn bij weer en wind en wie kwam je altijd braaf ophalen na een avond stappen? Juist ja: papa! We helpen je alvast op weg met een mooie lijst aan cadeautjes die je aan iedere soort vader kunt schenken.

Door de maag

Ze zeggen ook wel: liefde gaat door de maag. Dat advies mag je zeker ter harte nemen als het om je vader gaat. Wat dacht je van lekker vers vlees van Slagerij Gelderblom, als cadeau voor op de barbecue. Dit ongewone cadeau biedt je gelijk de gelegenheid om een familiebarbecue te plannen. Leuk voor iedereen! Je kunt je vader ook verrassen met de lekkere delicatessen van Van Pelt of een kakelvers ontbijtje maken met de broodjes van Bakkerij Korteweg. Neem je hem liever mee op pad? Bij Lunchroom Delicious kun je neerstrijken voor een heerlijke lunch.

Goed gekleed

Iedere vader verdient het om op Vaderdag in een splinternieuwe outfit rond te lopen. Piet Lap Mode is er speciaal voor de vader. Wat dacht je van een nieuwe trui, blazer of overhemd? Combineer dit met en Ecco herenschoen van Nelson Schoenen en de outfit is compleet. Bij Shoeby Fashion vind je allerlei leuke, kleurrijke t-shirts voor iedere soort vader. Bijvoorbeeld een felblauw exemplaar van Refill of een groen-gestreepte t-shirt van hetzelfde merk. Wedden dat hij hier blij van wordt?

Handige spullen

Tsja, vaders zijn nou eenmaal vaak van de handige spulletjes: snelle stofzuigers, slimme ledverlichting of een draadloze telefoonoplader. De vader die van koken houdt zou wel een Philips foodprocessor van Blokker kunnen gebruiken, waarmee hij ingrediënten in een handomdraai prepareert. Is je vader toe aan een smartwatch? Deze vind je bij Mostert Juweliers. Een ding is zeker: met deze handige cadeautjes is je vader weer helemaal up to date!

Lees meer
Nieuws: Werkzaamheden nieuwe bestrating

Nieuws: Werkzaamheden nieuwe bestrating

18 maart 2019

De komende weken zal de bestrating van het plein voor Restaurant Lotus en de oude ING-unit worden vernieuwd. Naar verwachting wordt in de week van 18 maart gestart met de nieuwe klinkerbestrating. Deze planning is onder voorbehoud van het weer. Als de weersomstandigheden het toelaten, zullen de werkzaamheden in week 14 gereed zijn. De afbeelding hierboven geeft een impressie van de nieuwe situatie!

Lees meer
Nieuws: Intertoys Sterrenburg blijft!

Nieuws: Intertoys Sterrenburg blijft!

11 maart 2019

Speelgoedwinkel Intertoys maakt een doorstart. Vrijdagochtend werd bekendgemaakt dat de Portugese investeringsmaatschappij Green Swan een deel van de speelgoedketen overneemt. Het filiaal in Sterrenburg blijft!

Blijvend speelplezier bij Intertoys

Eindelijk is er een einde aan de onzekerheid rondom Intertoys. De doorstart gaat op voor 220 winkels in Nederland. Het goede nieuws is dat de winkel in winkelcentrum Sterrenburg open blijft. Je kunt hier je speelgoed dus gewoon blijven shoppen en kinderen kunnen hun hart nog steeds ophalen in de winkel. Uiterlijk half mei gaan de zaken die wel gaan sluiten echt dicht.

Lees meer
Vier de liefde in Sterrenburg

Vier de liefde in Sterrenburg

14 februari 2019

Er hangt liefde in de lucht! Valentijnsdag komt er weer aan dus is het tijd om extra lief te zijn voor jouw lover (to be). We wensen je alvast een hele liefdevolle dag van de liefde!

De liefste cadeautips

Wil jij die ene speciale persoon verrassen? Verwen je geliefde of secret crush met een romantisch cadeau. In Sterrenburg vind je een groot aanbod aan winkels. Wij helpen je graag op weg met de leukste Valentijnsdagcadeaus voor hem en haar!

Lees meer
De liefste Valentijn cadeautips

De liefste Valentijn cadeautips

14 februari 2019

Heb jij nog geen cadeautje gevonden voor jouw Valentijn? Geen paniek! Wij helpen je graag op weg met de leukste Valentijnsdagcadeaus.

Voor haar

Etui - HEMA €4,-
Zorg dat je lief altijd aan je denkt als ze onderweg is. Dit HEMA-etui is multifunctioneel. Ideaal te gebruiken als beauty bag of voor naar haar werk. Spread the love!

Bos bloemen - Bonne Fleur v.a. €25,95
Is jouw Valentijn ook gek op bloemen? Laat je hart spreken en verras jouw lief met een prachtig Valentijn plukboeket van Bonne Fleur.

Gouden armband - Mostert Juweliers €208,-
Deze verfijnde gouden armband straalt liefde uit. Wil je jouw Valentijn écht een mooi cadeau geven? Dan zit je met dit pareltje zeker goed.

Voor hem

Jamie's comfort food - Bruna €29,99
Voor de echte keukenprins. Een cadeau waar je jezelf ook absoluut een plezier mee doet. Heerlijke maaltijden gegarandeerd!

Philips scheerapparaat - Blokker €45,99
Heeft jouw Valentijn een bebaarde kin? Dan maak je hem blij met dit functionele cadeau waarmee hij zal zich helemaal de man zal voelen.

Leonidas hart - Multivlaai €16,70
Liefde gaat door de maag! Verover jouw Valentijn met de lekkerste Leonidas bonbons. Wist je dat chocolade een gevoel van verliefdheid geeft? Geen man die dit cadeau kan weerstaan.

Joseph Guy cognac - Gall & Gall 21,99
Is jouw man een gezellige borrelaar? Dan is dit cadeau echt wat voor hem. Deze cognac is fruitig met lichte sporen van eikenhout en vanille voor een zachte afdronk. Cheers!

Nog meer shopplezier

Winkelcentrum Sterrenburg telt meer dan 50 winkels p het gebied van mode, lifestyle, beauty en horeca. Bekijk hier het complete winkelaanbod!

Lees meer
Liefde gaat door de maag

Liefde gaat door de maag

14 februari 2019

Wil je jouw Valentijn op een écht originele manier verrassen? Trakteer hem of haar dan op een heerlijke lunch of etentje in Sterrenburg. Wij geven je de beste tips om jouw Valentijn te veroveren!

Onze smakelijke tips

Van Pelt Delicatessen verkoopt niet alleen foodspecialiteiten, je kunt er ook gezellig neerstrijken voor een lunch of koffiedate! Neem jouw lief hier mee naartoe en je gooit zeker hoge ogen.

Ook bij Lunchroom Delicious kun je terecht voor de lekkerste koffiespecialiteiten, een zoet gebakje of sfeervolle lunch. Wedden dat jouw Valentijn dit niet kan weerstaan!

Neem je jouw geliefde liever uiteten? Bij Restaurant Lotus geniet je van Chinees en Japans dineren in een intieme sfeer. Perfect voor een romantisch diner voor twee.

Gaan jullie kids ook mee? Dan is Eethuis Family een goed idee. Je kunt hier genieten van de lekkerste snacks en patat, maar ook van een uitgebreide lunch. Bovendien is er een speciale kindermenukaart!

Natuurlijk zijn er in Sterrenburg nog andere leuke horecagelegenheden waar je de liefde kunt vieren. Bekijk hier het complete aanbod!

Lees meer
Heb jij gouden tips voor Sterrenburg?

Heb jij gouden tips voor Sterrenburg?

8 november 2017

Wij zijn benieuwd hoe wij winkelen in winkelcentrum Sterrenburg nóg gemakkelijker en leuker voor jou kunnen maken.

>> Geef Sterrenburg jouw gouden tips <<

Wij kijken uit naar je mening!

Afgelopen events van Sterrenburg

Event: Ontmoet jouw helden in de herfstvakantie

Event: Ontmoet jouw helden in de herfstvakantie

19 oktober 2019 - 26 oktober 2019

Tijdens de herfstvakantie kunnen kinderen in winkelcentrum Sterrenburg hun grootste televisiehelden ontmoeten. De characters van StoryZoo en PJ Masks komen namelijk op visite voor een meet & greet! Neem je fotocamera mee, ga op de foto en kom knuffelen met deze levensgrote poppen.

Zaterdag 19 oktober | StoryZoo

Zaterdag 19 oktober kun je tussen 13.00 en 15.30 uur op de foto met Toby, Pepper en Bax van StoryZoo. De razend populaire characters zijn te zien in een animatieserie op RTL Telekids, waarmee kinderen spelenderwijs Engels kunnen leren spreken.

Zaterdag 26 oktober | PJ Masks

Zaterdag 26 oktober kun je tussen 13.00 en 15.30 uur PJ Masks vinden in het winkelcentrum.  Connor, Amaya en Greg van PJ Masks komen langs voor een meet & greet. Een knuffel, foto, box of high five, PJ Masks is overal voor in. PJ Masks is dagelijks te zien op Disney XD. Deze superhelden zijn enorm populair onder de kleinste winkelcentrumbezoekers.

Zet jij deze data ook snel in je agenda?

Lees meer
Event: Sterrenburg Fietst

Event: Sterrenburg Fietst

28 september 2019

Op zaterdag 28 september vindt ‘Sterrenburg Fietst’ plaats in Winkelcentrum Sterrenburg. Dit evenement staat helemaal in het teken van fietsen. Want fietsen is hartstikke gezond, zowel voor jou als voor het milieu. Tijdens dit evenement valt er van alles te zien en te beleven rondom het thema fietsen. Kom naar winkelcentrum Sterrenburg en ervaar het zelf.

Win een fiets!

Vanaf 12:00 uur kun je meedoen met Het Grote Fietswiel spel. Deelnemen aan het spel kan op vertoon van een geldige kassabon van die dag van één van de ondernemers uit het winkelcentrum.

Het Rad van Het Grote Fietswiel is onderverdeeld in diverse vakken die een icoon bevatten waarmee een fietsgerelateerde prijs te winnen valt. Iedereen die meedoet aan het spel wint een prijs! Komt een kandidaat terecht op het vakje - Kans op een Fiets - dan krijgt deze kandidaat een nummer. Tijdens de laatste ronde wordt de winnaar van de hoofdprijs getrokken uit alle nummers. Deze winnaar wint een prachtige fiets!

APK Fietskeuringsstation

Naast de spelshow zal Bike Store een APK Fietskeuringsstation plaatsen. Kom langs met je fiets en laat hem keuren op verlichting, remmen, banden en bel. Zo kun je veilig de winter in met jouw goedgekeurde fiets. Je vind het APK Fietskeuringsstation in de buurt van de Lidl.

Het is dus zeker de moeite waard om op zaterdag 28 september een bezoek te brengen aan winkelcentrum Sterrenburg en vergeet niet je fiets mee te nemen. Wel te verstaan aan de hand, want fietsen in het winkelcentrum mag natuurlijk niet!

Lees meer
Winactie: maak een foto en win  €100,-

Winactie: maak een foto en win  €100,-

13 juli 2019 - 27 juli 2019

Zet jezelf tussen 13 en 27 jul op de foto in Winkelcentrum Sterrenburg en maak kans op € 100,- shoptegoed! 

Hoe doe je mee?

1. Maak een foto achter je favoriete figuur
2. Deel deze foto onder de speciale post op Facebook & Win!
2. Like WCsterrenburg op Facebook
3. De winnaar wordt bekend gemaakt op Facebook en krijgt € 100,- om te besteden in Winkelcentrum Sterrenburg.

Algemene voorwaarden

1. Deze winactie (hierna: de Actie) wordt aangeboden door: Winkelcentrum Sterrenburg te Dordrecht.
2. De looptijd van de Actie is 13 juli 2019 tot en met 27 juli 2019. In deze periode vindt de Actie plaats.
3. De winnaars worden bekend gemaakt op Facebook op 29 juli 2019.

Actie en deelname
3. Aan de Actie kan worden deelgenomen door alle bezoekers en fans van winkelcentrum Sterrenburg.
4. Deelnemers kunnen op Facebook een bericht achterlaten onder de post welke verwijst naar de actie.
5. De prijs inwisselen voor geld is niet mogelijk. 
6. Tijdelijke of vaste medewerkers van winkels in het winkelcentrum zijn uitgesloten van deelname.

Medewerking/privacy
7. De winnaar dient zijn/haar medewerking te verlenen aan met de actie verband houdende publiciteit. De winnaar ontvangt hiervoor geen vergoeding.

Aansprakelijkheid
8. Klachten m.b.t. de actie kunnen schriftelijk kenbaar worden gemaakt aan winkelcentrum Sterrenburg via, info@sterrenburg.nl waarna binnen drie weken na ontvangst van de klacht schriftelijk dan wel telefonisch contact zal worden opgenomen. 
9. Winkelcentrum Sterrenburg is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten.

Slotbepalingen
10. Winkelcentrum Sterrenburg behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden te allen tijde op enige wijze te wijzigen, aan te vullen of stop te zetten zonder daarvan nadere aankondiging te doen. 
11. Deelname aan de Actie is geheel op eigen risico. 
12. Deze Actie wordt beheerst door Nederlands recht. 
13. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door winkelcentrum Sterrenburg.
14. Door deelname aan de Actie verklaart de Deelnemer akkoord te gaan met de bovenstaande voorwaarden.

Lees meer
Koopzondag 30 juni

Koopzondag 30 juni

30 juni 2019

Op koopzondag 30 juni kun je weer komen shoppen! In Sterrenburg vind je alle winkels voor jouw dagelijkse boodschappen, een nieuwe garderobe én alles voor je vakantie. Kom je ook gezellig winkelen?

Geopende winkels

Kijk voor de actuele openingstijden op de betreffende winkelpagina in het winkeloverzicht. De volgende winkels zijn open op de koopzondag van 30 juni:

 • Action
 • Bizz
 • BibliotheekAtotZ
 • Big Bazar
 • Blokker
 • Bonne Fleur
 • Bruna
 • Cafetaria Family
 • Chocking Chocolatiers
 • Delicious
 • Eetcafé de Ster
 • Euromode
 • Eye Wish Groeneveld
 • Gall & Gall
 • Hans Anders
 • Hema
 • Hizi Hair
 • Holland & Barrett
 • Jamin
 • Jumbo Supermarkt
 • Kruidvat
 • Lidl
 • Nelson Shoenen
 • Lotus
 • Shoeby Fashion
 • Witteveen Mode
 • Yes Yes Fashion
 • Zeeman
 • Zilveren Naald
Lees meer
Event: Vaderdag Greenscreen Fotoactie

Event: Vaderdag Greenscreen Fotoactie

15 juni 2019

Kom zaterdag 15 juni naar winkelcentrum Sterrenburg en maak een foto speciaal voor jouw superpapa! Tussen 12.00 en 16.00 uur is er een fotograaf aanwezig om kids op de foto te zetten in een leuke Vaderdag setting. Komen jullie ook?

Een origineel cadeau voor Vaderdag

Wil je jouw vader verrassen met een lief cadeau dat hij nooit meer vergeet? Breng ons op zaterdag 15 juni dan een bezoekje. Er is een fotograaf aanwezig in Sterrenburg die speciale trucage foto's maakt met behulp van een grote groene wand. Met een enkele muisklik tovert hij de achtergrond om in een échte Vaderdagfoto!

De foto wordt direct voor je afgedrukt. Thuis even inpakken of koop een mooi fotolijstje bij een van de winkels in het winkelcentrum. Dat is pas een origineel cadeau voor papa, toch?

Tot 15 juni!

Lees meer
Haal meer uit je Pinkstertijd!

Haal meer uit je Pinkstertijd!

10 juni 2019

Wat iedereen zo fijn vindt aan Pinksteren? De extra vrije weekenddag natuurlijk! Nu heb je meer tijd om te besteden aan je gezin, vrienden, familie, tuin of huisdieren. Dit valt perfect te combineren met een bezoek aan Sterrenburg, waar je alle ingrediënten vindt voor een geslaagde dag.

Voor iedereen

Bij Sterrenburg kun je uitgebreid shoppen bij winkels als Euromode, Smit Mode en Shoeby Fashion. Laat je in de watten leggen bij de kapsalons van Hizi Hair of Van Pelt Kappers en ga voor een nieuw geurtje bij Drogisterij Parfumerie Sterrenburg. Heb je trek gekregen van al het rondlopen, passen en proberen? Strijk dan neer bij Multivlaai voor een lekkere koffie of geniet van een lunch bij de Eetcafe De Ster.

Aangepaste openingstijden

Ben je klaar voor een gezellig dagje uit bij Sterrenburg? Mooi! Goed om te weten dat er tijdens Pinksteren aangepaste openingstijden zijn. Op Eerste Pinksterdag is het winkelcentrum gesloten. Tweede Pinksterdag is Sterrenburg geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Let op: de winkels hanteren eigen openingstijden.

Tot dan!

Lees meer
Zet je moeder in het zonnetje op Moederdag

Zet je moeder in het zonnetje op Moederdag

12 mei 2019

Natuurlijk verdient je moeder het hele jaar door alle aandacht die ze maar wenst. Op Moederdag mag dat nét even meer zijn. Je eigen moeder, schoonmoeder, oma of je zus die net mama is geworden. Wij geven je tips om haar op een leuke manier te verrassen. Lees je mee? 

Quality time met de liefste

Waar maak je jouw mama nu blijer mee dan wat quality time? Neem haar mee voor een gezellig dagje shoppen. Maak deze verwendag compleet door haar op een lekkere lunch te trakeren. Leuke adresjes in Sterrenburg zijn onder andere Eetcafe De SterLunchroom Delicious en Van Pelt delicatessen. Dat wordt intens genieten!

Een ontbijtje vol liefde

Deze Moederdag klassieker tovert altijd een lach op haar gezicht. Het mooie is dat je net zoveel kunt uitpakken als je zelft wilt! De lekkerste broodspecialiteiten en gebakjes scoor je bij Bakkerij Korteweg. Haal wat vitamientjes zoals aardbeien of ander vers fruit bij Bresser Groenteman. En wat dacht je van een glaasje bubbels van Gall & Gall voor wat extra feestelijkheid? Succes gegarandeerd!

Cadeau's die haar doen stralen

Leg de liefste in de watten met een beautybehandeling in de schoonheidssalon bij Van Pelt Kappers. Is jouw mams een echte chocoladeliefhebber? Dan maak je haar dolgelukkig met een doosje ambachtelijke bonbons van Multivlaai. Of laat je hart spreken door haar te verrassen met een prachtige bos bloemen van Bonne Fleur. Een lief zelfgeschreven kaartje of gedichtje erbij en haar dag kan niet meer stuk!

Lees meer
Wie zijn de liefste moeders van Dordrecht?

Wie zijn de liefste moeders van Dordrecht?

4 mei 2019 - 11 mei 2019

Winkelcentrum Sterrenburg is op zoek naar de liefste moeders van Dordrecht. Zet jouw moeder in het zonnetje door op zaterdag 4 mei een kaartje in te vullen bij de stand in het winkelcentrum.

Mama je bent de liefste!

Eigenlijk zeggen we het niet vaak genoeg, maar af en toe kunnen onze moeders wel een complimentje gebruiken. Moederdag is hét ideale moment hiervoor! Winkelcentum Sterrenburg geeft jou nu de mogelijkheid om je moeder, je schoonmoeder, je oppasmoeder en/of de moeder van je moeder extra in het zonnetje te zetten. 

Maak kans op een Moederdagtaart

Op zaterdag 4 mei staat er een stand in het winkelcentrum. Vul hier tussen 12.00 en 16.00 uur een kaartje in waarom jouw moeder het verdient om verwend te worden met één van de 50 Moederdagtaarten. Alle gelukkige winnaars worden gebeld en mogen op zaterdag 11 mei de taart tussen 14.00 en 15.00 uur komen ophalen in Sterrenburg. De heerlijke taarten worden mede mogelijk gemaakt door Multivlaai en Bakkerij Korteweg.

Online winactie 

Naast de kaartjes die je in kunt leveren in het winkelcentrum komt er een online winactie. Houd de Facebookpagina goed in de gaten!

Lees meer
Koopzondag 28 april

Koopzondag 28 april

28 april 2019

Op koopzondag 28 april kun je weer gezellig komen shoppen! In Sterrenburg vind je alle winkels voor jouw dagelijkse boodschappen. Kom je ook gezellig winkelen?

Geopende winkels

Kijk voor de actuele openingstijden op de betreffende winkelpagina in het winkeloverzicht. De volgende winkels zijn open op de koopzondag van 28 april:

 • Action
 • Bizz
 • BibliotheekAtotZ
 • Big Bazar
 • Blokker
 • Bonne Fleur
 • Bruna
 • Cafetaria Family
 • Chocking Chocolatiers
 • Delicious
 • Eetcafé de Ster
 • Euromode
 • Eye Wish Groeneveld
 • Gall & Gall
 • Hans Anders
 • Hema
 • Hizi Hair
 • Holland & Barrett
 • Jamin
 • Jumbo Supermarkt
 • Kruidvat
 • Lidl
 • Nelson Shoenen
 • Lotus
 • Shoeby Fashion
 • Witteveen Mode
 • Yes Yes Fashion
 • Zeeman
 • Zilveren Naald
Lees meer
Paashazen op bezoek in Sterrenburg

Paashazen op bezoek in Sterrenburg

20 april 2019

Zaterdag 20 april ontmoet je Broer en Zus Paashaas in Sterrenburg! Ze delen tussen 12:00 en 16:00 uur vrolijk gekleurde paaseitjes uit aan het winkelend publiek. Kom je ook gezellig shoppen?

Broer en Zus Paashaas

Deze schattige Paashazen maken er een gezellige boel van op 20 april! Uiteraard op hun paasbest gekleed en met een goedgevulde mand paaseitjes. Dat wordt smullen tussen het winkelen door!

Op de foto of even knuffelen

Natuurlijk mag iedereen op de foto met deze gezellige broer en zus! Vergeet dus je mobiele telefoon niet mee te nemen. Kun jij een hoog knuffelgehalte ook niet weerstaan? Je kun de Paashazen ook een handje geven of een echte paasknuffel.

Vrolijk Pasen!

Lees meer
National Glamour Day!

National Glamour Day!

6 april 2019

Shoppers opgelet! 6 april is het weer National Glamour Day! Op deze dag krijg je 20% korting bij Eye Wish Opticiens en Kruidvat in Sterrenburg.

Wat moet je doen?

20% korting bij je favoriete winkels is natuurlijk helemaal top, maar hoe werkt dat dan precies? Nou het enige waar je voor hoeft te zorgen is dat je de vierde editie van de Glamour bij je hebt of vraag naar de actievoorwaarden in de winkel! Makkelijk toch?

De stickerkaart

Alsof die 20% korting nog niet genoeg was bestaat er sinds dit jaar ook nog eens een stickerkaart, waarmee je spaart voor geweldige cadeaus!

Nog meer korting!

Om het helemaal af te maken krijg je als abonnee ook nog eens extra korting! Abonnees krijgen een speciale abonneecover om mee te nemen naar de winkels. Hiermee krijg je extra korting of een leuk cadeautje bij je aankoop.

Bezoek voor meer informatie de National Glamour Day website! Veel shopplezier!

Lees meer
Koopzondag 31 maart

Koopzondag 31 maart

31 maart 2019

Op koopzondag 31 maart kun je weer naar hartelust shoppen! In Sterrenburg vind je alle winkels voor jouw dagelijkse boodschappen. Kom je ook gezellig winkelen?

Geopende winkels

Kijk voor de actuele openingstijden op de betreffende winkelpagina in het winkeloverzicht. De volgende winkels zijn open op de koopzondag van 31 maart:

 • Action
 • Bizz
 • BibliotheekAtotZ
 • Big Bazar
 • Blokker
 • Bonne Fleur
 • Bruna
 • Cafetaria Family
 • Chocking Chocolatiers
 • Delicious
 • Eetcafé de Ster
 • Euromode
 • Eye Wish Groeneveld
 • Gall & Gall
 • Hans Anders
 • Hema
 • Hizi Hair
 • Holland & Barrett
 • Jamin
 • Jumbo Supermarkt
 • Kruidvat
 • Lidl
 • Nelson Shoenen
 • Lotus
 • Shoeby Fashion
 • Witteveen Mode
 • Yes Yes Fashion
 • Zeeman
 • Zilveren Naald
Lees meer
Event: Mode Flitsen in Sterrenburg

Event: Mode Flitsen in Sterrenburg

30 maart 2019

Wil je weten wat het nieuwe modeseizoen gaat brengen? In winkelcentrum Sterrenburg laten we je op 30 maart van 12.00 tot 16.00 uur de nieuwste looks zien. Zet deze datum dus snel in je agenda!

Een fantastische fashion show

Wat je kunt verwachten? Tijdens Mode Flitsen op 30 maart ontdek je de nieuwe modecollecties van o.a. de volgende winkels: The Stone, Witteveen Mode, Nelson Schoenen, Smit Mode, Piet Lap Mode, Euromode, HEMA en Shoeby Fashion. We pakken uit met twee opvallend gekleurde fashion-lopers, catchy catwalk-muziek en professionele modellen die de mooiste outfits showen.

Er zijn meerdere shows per dag waarbij de nieuwste voorjaarscollecties de revue zullen passeren. De showtijden zijn om 12:30, 13:30, 14:30 en 15:30 uur. Ook zo benieuwd naar de laatste looks op het gebied van fashion, accessoires, brilmode en sieraden?

Lees meer
Koopzondag 24 februari

Koopzondag 24 februari

24 februari 2019

Zondag 24 februari is het weer koopzondag! Kom naar Sterrenburg om  al je dagelijkse boodschappen te doen, lekker overdekt te winkelen en gezellig te lunchen.

Geopende winkels

Kijk voor de actuele openingstijden op de betreffende winkelpagina in het winkeloverzicht. De volgende winkels zijn open op de koopzondag van 24 februari:

 • Action
 • Bizz
 • BibliotheekAtotZ
 • Big Bazar
 • Blokker
 • Bonne Fleur
 • Bruna
 • Cafetaria Family
 • Chocking Chocolatiers
 • Delicious
 • Eetcafé de Ster
 • Euromode
 • Eye Wish Groeneveld
 • Gall & Gall
 • Hans Anders
 • Hema
 • Hizi Hair
 • Holland & Barrett
 • Jamin
 • Jumbo Supermarkt
 • Kruidvat
 • Lidl
 • Nelson Shoenen
 • Lotus
 • Shoeby Fashion
 • Witteveen Mode
 • Yes Yes Fashion
 • Zeeman
 • Zilveren Naald
Lees meer
Buurman & Buurman bouwen met Sluban

Buurman & Buurman bouwen met Sluban

23 februari 2019

A je to! De grootste vrienden Buurman & Buurman komen op zaterdag 23 februari bouwen met Sluban in Sterrenburg. Komen jullie met de kids lekker bouwen in de voorjaarsvakantie?

De gaafste bouwwerken

Op zaterdag 23 februari kun je samen met deze vindingrijke klussers de mooiste bouwwerken maken van Sluban. De bouwtafels met kleurige Slubanblokjes staan voor jullie klaar. Doe goed je best, want degene met het mooiste bouwwerk wint een supergaaf Buurman & Buurman prijzenpakket. Ook ontvangt iedere deelnemer na afloop een leuke Sluban give-away!

Zet deze datum dus snel in je agenda!

Lees meer

In winkelcentrum Sterrenburg in Dordrecht is altijd iets leuks te doen.
Met veel aandacht verzorgen wij de leukste en gezelligste events! Denk aan sfeervolle kerstacties, het jaarlijkse bezoek van Sinterklaas aan ons winkelcentrum of events rondom Vader- en Moederdag en Valentijnsdag. Ook aan de allerkleinsten wordt gedacht met leuke knutselmiddagen of een kinderboerderij met écht dieren Wij zorgen er altijd voor dat jij én je familie een geslaagde dag hebben in Sterrenburg!

Tenslotte houden wij je via deze pagina graag op de hoogte van ontwikkelingen rondom onze winkels en restaurants: nieuwe vestigingen, verhuizingen of juist vernieuwingen. Je leest het allemaal in het overzicht op deze pagina zodat je precies weet wat er gaande is in ons winkelcentrum.

Wil je altijd direct op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. >