Vandaag geopend 09:00 - 17:30
Winactie: in het nieuw naar Carré!

Winactie: in het nieuw naar Carré!

29 april 2024

Update: de winactie is gesloten!

Samen met je moeder als echte ster naar Carré? Nu is het jouw kans! Sterrenburg geeft in samenwerking met Koninklijk Theater Carré in Amsterdam een spetterende avond weg voor twee personen. 

Een avond om nooit te vergeten, want je wint...

⭐️ Shoptegoed ter waarde van €250 om jullie outfits samen te stellen!
⭐️ Twee eersterang vrijkaarten voor één van de geselecteerde voorstellingen* van Najib Amhali óf Hans Klok in het Koninklijk Theater Carré.
⭐️ Een compleet verzorgd borrelarrangement.

Jullie worden deze avond helemaal in de watten gelegd! 🥰

Klaviyo formulier


*Bekijk hier de actievoorwaarden.  

Lees meer
Vier de feestdagen met Sterrenburg

Vier de feestdagen met Sterrenburg

12 december 2023

De komende weken wordt Sterrenburg omgetoverd tot het paradijs van de Kerstman. Zo deelt onze Walking Christmas Table de lekkerste kersttraktaties uit en zin je mee met al het muzikaal kersttalent. 🎅

Woensdag 20 december 12.00 - 16.00 uur | Walking Christmas Table   
Een lopende tafel? Het bestaat echt! Hier scoor je heerlijke lekkernijen en geniet ja van gezellig kerstmuziek.  

Zaterdag 23 december 12.00 - 16.00 uur | Unwind Christmas Carols
Jingle Bells, Let it snow, Feliz Navidad, White Christmas… net als de geur van dennennaalden is muziek onlosmakelijk verbonden met de warme sfeer rondom kerst. Zing jij met ons mee? 

Zondag 24 december 12.00 - 16.00 uur | Dickens Diva's 
Deze prachtige dames zingen de sterren van de hemel! 

Alvast hele fijne feestdagen namens Sterrenburg! 🎄

Lees meer
Sinterklaas komt naar Sterrenburg!

Sinterklaas komt naar Sterrenburg!

25 november 2023

Sinterklaasje kom maar binnen! 🎶 Sinterklaas is samen met zijn pieten onderweg naar Sterrenburg. Het wordt een feest van hier tot aan Spanje, dus neem je papa, mama en verlanglijstje maar mee. 

Programma Sinterklaas:
Sint en zijn twee pieten | zaterdag 25 november
De Sint komt tussen 12.00 en 16.00 uur samen met zijn pieten langs bij Sterrenburg. Vergeet niet om je verlanglijstje en een mooie tekening mee te nemen!

Snoeppiet en zijn mobiele kraam | zaterdag 2 december
Ook snoeppiet komt een dagje langs met zijn mobiele kraam! Voor een lekker zakje snoep ben je bij hem aan het juiste adres.

De pepernoten en schuimpjes liggen al klaar. Met wie kom jij al dat lekkers opeten? 

Tot dan! 🎁

Lees meer
Stem op jouw favoriet!

Stem op jouw favoriet!

6 november 2023

Heb jij ze al zien staan, of zie je door de bomen het winkelcentrum niet meer? 😉🌳 Maarliefst 11 basisscholen uit de omgeving hebben de handjes uit de mouwen gestoken en een prachtig kunstwerk gemaakt. En dat speciaal voor ons 50 jarig jubileum! ❤️

De bomen worden beoordeeld door een vakjury én door jullie! De twee winnende scholen ontvangen een geldbedrag van €1000(!). Laat je stem achter, help jouw favoriete school naar de overwinning én maak kans op een Sterrenburg-cadeaukaart t.w.v. € 25. 🏆 

Let op! Je kunt maar één keer stemmen op je favoriet. Dubbele stemmen worden er automatisch uitgefilterd.

Stem
Lees meer
Dat wordt smullen!

Dat wordt smullen!

29 maart 2023

De Vers Weken zijn begonnen in Sterrenburg

Vers, verser, verst! Van krokant gebakken brood tot romige kazen en manden vol fruit. Op ons gloednieuwe every.deli-plein vind je gegarandeerd de lekkerste versproducten. Dat moet gevierd worden!

Tijdens de Vers Weken krijg je bij iedere aankoop in één van onze verswinkels een voucher met een unieke speelcode. Vul de code in op de speelpagina en maak kans op diverse cadeaukaarten met een waarde van tot wel 100 euro! We hebben naast cadeaukaarten ook specifieke vers prijzen van ondernemers.

Pssst… met onze speciale Sterrenburg Jokers maak je extra veel kans! 😉

Vers Weken Video Sterrenburg
Vul hier jouw code in!
Lees meer
Win: weet jij hoeveel paaseitjes verstopt zijn?

Win: weet jij hoeveel paaseitjes verstopt zijn?

27 maart 2023

Deze actie is afgelopen. 

Weet jij hoeveel paaseitjes er verstopt zitten in Sterrenburg? Vul hieronder je gegevens in, zoek de verstopte paaseitjes en maak kans op een cadeaubon van Shoeby, Nelson, Intertoys en meer! Eitje, toch? 🐣

winactie pasen

Actievoorwaarden

 • Deelname aan de actie staat open voor iedereen vanaf 16 jaar en ouder.
 • De actie loopt tot 4 april.
 • Prijzen moeten opgehaald worden in het winkelcentrum, dus kunnen niet opgestuurd worden.
 • Er wordt via e-mail contact opgenomen met de winnaars.
 • Ondernemers, personeel, evenals iedereen die op enigerlei wijze (in)direct betrokken is bij  zijn uitgesloten van deelname.
 • De prijs kan uitsluitend worden toegekend aan de winnaar en kan niet worden ingewisseld voor contant geld.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Lees meer
Sterrenburg draagt jullie een warm hart toe!

Sterrenburg draagt jullie een warm hart toe!

30 november 2022

De kerstman heeft met behulp van onze ondernemers een aantal kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten geven we weg aan de mensen die jullie een warm hart toe dragen. 🎁❤️

Wat moet je doen?
Heb jij iemand die je dit jaar een extra warm hart wilt toedragen? Dan hebben we goed nieuws, want jullie bepalen wie deze pakketten gaan ontvangen! Via onderstaand aanmeldformulier kunnen mensen aangedragen worden.

Uit alle inzendingen worden 25 namen getrokken waar een kerstpakket thuis afgeleverd zal worden. Vul hem snel in en wie weet staat ons kerstengeltje in december bij je opa, moeder, beste vriendin of behulpzame buurman aan de deur!

Warm Hart 22 - SB

De actie loopt tot en met 11 december 23:59.   

Algemene Voorwaarden

Lees meer
Hij komt, hij komt!

Hij komt, hij komt!

8 november 2022

Daar wordt aan de deur geklopt... Wie zou dat zijn? Sinterklaas met zijn Pieten! Van Sinterklaas ontmoeten tot aan spannende uitdagingen voor een prijs, Sterrenburg is er klaar voor. 

Zaterdag 26 november: Meet & Greet! 
Op zaterdag 26 november brengt Sinterklaas samen met zijn Pieten een bezoekje aan Sterrenburg. Schrijf maar vlug een verlanglijstje, want tussen 12:00 en 16:00 is er de kans om de enige echte goedheiligman te ontmoeten! Wie weet noteert hij dat in zijn grote sinterklaasboek.  

Zaterdag 3 december: Snoeppiet & prijzen winnen!
Op zaterdag 3 december kun je tussen 12:00 en 16:00 terecht bij twee Pieten. Hou een plekje in je maag vrij voor al het lekkere snoepgoed, want de Snoeppiet staat op jullie te wachten in zijn snoepkraam! Dit is meteen jouw kans om een gezellig praatje te maken met dé piet die ieder jaar voor al dat lekkers zorgt! 😉 

Ook kun je langsgaan bij de Cadeaupieten! Heel voorzichtig en vol spanning trek je aan de touwtjes om te kijken wat voor prijsje er aan het touwtje hangt. Geen zorgen, de Cadeaupieten laten jou niet met lege handen naar huis gaan! Nu is de vraag... Trek jij een hand vol lekkers om te smullen of een te gek cadeautje om mee naar huis te nemen?  

Psst... Ook aan het kortste touwtje kan er een héél leuk cadeautje hangen. 🤫 

Wij hebben, net zoals Sinterklaas, er heel veel zin in!  

Lees meer
World Cleanup Day

World Cleanup Day

17 september 2022

Doe mee met de World Cleanup Day!

Zaterdag 17 september is het World Cleanup Day! Tijdens deze wereldwijde opruimactie krijgt de hele planeet een grote schoonmaakbeurt.  

Ook wij als winkelcentrum dragen graag bij aan een schonere leefomgeving. Wij moedigen onze ondernemers aan om gewapend met prikker en vuilniszak op pad gaan om de buurt een stukje schoner te maken. Help jij onze ondernemers op 17 september tussen 09.00 uur en 17.00 uur mee met het schoonmaken van het winkelcentrum en de directe omgeving? Samen helpen we plasticvervuiling de wereld uit. 🌱

Samen sta je sterker!
Ook jij kunt bijdragen aan een schonere buurt. Verzamel je buren, vrienden of familie en organiseer zelf een opruimactie. Om jullie een eindje op weg te helpen hebben we de belangrijkste tips op een rijtje gezet:

 • Voorbereiding
  Een goede voorbereiding is het halve werk! Zorg voor de juiste opruimmaterialen, zoals vuilniszakken, handschoenen en een grijper. Spreek een verzamellocatie en tijdstip af met je opruimgroep én check voor de zekerheid even het weerbericht! 😉 Alvast een tip: bij Duurzaamheidscentrum Weizigt leen je nodige grijpers en vuilniszakken. Dat is handig! 

 • Veiligheid voorop
  Let tijdens het opruimen op straat goed op het verkeer. Zo is het verstandig om opvallende kleding aan te trekken (veiligheidshesjes) en loop niet langs hele drukke wegen. Let op jezelf, en op elkaar. 

 • Deel jouw opruimactie
  Hoe meer deelnemers, hoe meer impact! Deel jouw opruimactie via Facebook en Instagram met de #worldcleanupdaysterrenburg en inspireer jouw omgeving om samen te werken aan een schonere buurt. 

Draag jij ook een steentje bij? 💚

Wist je dat je jouw opruimactie ook kunt laten sponsoren? Met het opgehaalde geld steun jij de Plastic Soup Foundation. Kijk op www.worldcleanupday.nl voor meer informatie!

Lees meer
Toiletten tijdelijk gesloten

Toiletten tijdelijk gesloten

7 september 2022

Zoals jullie weten is de bouw op de eerste verdieping van Sterrenburg ook al even bezig. De entree wordt opgeknapt en de vloer en het plafond bij de roltrappen worden vervangen. Naast de entree en roltrappen, bevinden zich op deze verdieping ook de toiletten. Die worden zeker niet vergeten in het plan voor een vernieuwd Sterrenburg!

De bouwlui zijn begonnen aan de werkzaamheden en om deze reden zullen de toiletten voor een aantal weken gesloten zijnNaar verwachting kun je over 4 á 5 weken terecht bij de splinternieuwe toiletten van Sterrenburg. We vragen je om een klein beetje geduld, en voor je het weet kan je je shopdag weer extra lang volhouden! 😉

Lees meer
Lieve Jenny, dank je wel!

Lieve Jenny, dank je wel!

6 september 2022

Loop jij wel eens door het mooie Sterrenburg en kan een snelle pitstop aan Jamin niet ontbreken? Dan zal je Jenny vast wel kennen! Bijna 46 jaar lang maakte Jenny deel uit van de 'Jamin familie'. Zo begon ze als 16-jarig meisje als verkoopster bij een Jamin en jaren later heeft ze haar eigen deuren kunnen openen hier in Sterrenburg.  

Met heel veel liefde en plezier heeft Jenny jarenlang in de snoepwinkel van Sterrenburg gestaan, maar helaas is vorige week de tijd aangekomen om de deuren te sluiten. Na de kids keer op keer blij te maken met de ouderwetste kikkertjes of juist de hippe tiktok trends, nemen we afscheid van deze local in Sterrenburg. Om ons een beetje te troosten vertelt Jenny dat de Jamin binnenkort weer terugkeert in het winkelcentrum, alleen dan met een nieuw gezicht die staat te popelen om het avontuur in Sterrenburg te beginnen.

Jenny kijkt met veel plezier terug op haar tijd in Sterrenburg en zal haar trouwe bezoekers erg gaan missen. Wij willen Jenny dan ook heel erg bedanken voor de mooie jaren hier en al de leuke herinneringen die zijn gemaakt! Wat was jouw leukste herinnering aan Jenny in de Jamin?  

Jenny is geïnterviewd door Jip's Column (Indebuurt Dordrecht). Lees het volledige interview hier

Lees meer
De leukste uitjes voor jou en je kids in Nederland!

De leukste uitjes voor jou en je kids in Nederland!

29 juni 2022

De zomervakantie is in aantocht en de agenda raakt rustig aan steeds voller! Of wacht? Heb je toch nog een aantal vrije dagen en is je inspiratie op? Geen zorgen! Speciaal voor de aankomende zomer hebben wij een aantal tips voor je op een rij gezet.

De Apenheul in Apeldoorn

 

NEMO in Amsterdam

 

Dierenpark Amersfoort

 

Julianatoren in Apeldoorn

 

Toverland in Sevenum (Limburg)

 

Madurodam in Den Haag

Handige tips & tricks voor onderweg

 • Ga lekker vroeg op pad zodat je een groot deel van de drukte voor bent
 • Weet wat je kan verwachten! Check altijd voor je bezoek de website, zo sta je niet voor verrassingen zoals gesloten attracties of gebieden
 • Bij veel uitjes en parken mag je je eigen drinken of eten meenemen. Dit kan flink schelen in de kosten voor een uitje!
 • Wordt het een hele warme zomerdag? Leg dan de nacht van te voren een flesje water in de vriezer. Zo heb jij altijd een koud drankje bij de hand!

Een hele fijne zomer namens Sterrenburg!

Lees meer
De mooiste vakantieplekjes binnen Europa

De mooiste vakantieplekjes binnen Europa

23 juni 2022

De zomervakantie komt steeds dichterbij dus het is tijd om een leuke reis uit te zoeken en voorbereidingen te treffen. Maar waar ga je naartoe? Wil je vliegen, rijden of lekker met het openbaar vervoer? Dan hebben we het nog niet eens gehad over het doel van je reis: avontuurlijk, cultureel of een strandvakantie? Wij hebben alvast wat plekjes in Europa op een rijtje gezet die je niet alleen zullen verrassen, maar je ook op weg zullen helpen met het uitzoeken van de perfecte vakantiebestemming! 🏝️😎 

Sardinie

 

Portugal

 

Italie

 

Griekenland

 

Noorwegen

 

Spanje

 

Ieder heeft natuurlijk zo zijn of haar eigen voorkeur. Het enige wat wij kunnen doen is jou een eindje op weg helpen. ✈️ 

Een hele fijne zomer namens Sterrenburg!

 

Lees meer
Vijf zomerse drankjes om jouw hoofd koel te houden!

Vijf zomerse drankjes om jouw hoofd koel te houden!

14 mei 2022

It’s getting hot in here… dus veel drinken is een must! Wil je eens wat anders dan water met munt en een citroentje? Lees dan snel verder, want wij hebben vijf heerlijke, verfrissende drankjes voor je uitgezocht. Zo houd jij jouw hoofd koel deze zomer! 

But first, coffee

Een goede ijskoffie kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Deze maak je eenvoudig zelf door espresso, ijsblokjes, melk en eventueel wat suiker te blenden in een blender. Je kunt jouw ijskoffie afmaken met een toef slagroom of een bolletje vanille ijs (tip: bij Multivlaai kun je het ijs bestellen en meenemen voor thuis!). Liefhebbers kunnen een scheutje karamelsiroop, amaretto of whisky toevoegen. 

Super smoothie

Als je aan zomers fruit denkt, denk je natuurlijk aan watermeloen. Dit prachtige fruit is niet alleen een fijne dorstlesser, het zit ook nog eens boordevol vitaminen, mineralen en antioxidanten. Super gezond dus! Blend de watermeloen met een banaan, wat (kokos)melk, ijsblokjes en een scheutje limoensap voor een verfrissende smoothie. Vind je het drankje te dik? Voeg dan water toe tot de gewenste consistentie. 

Ice, ice baby

Zelf ijsthee maken is heel simpel, lekker en ook nog eens gezonder! Het enige wat je hoeft te doen is een aantal van jouw favoriete theezakjes te laten trekken in een halve liter gekookt water. Na een kwartier haal je de zakjes eruit, vul je de kan aan met een liter koud water en verse munt en laat je de ijsthee afkoelen in de koelkast. Serveer met wat ijsblokjes, een schijfje citroen en wat rood fruit. Heerlijk verkoelend op een warme zomerdag!

Onder de Spaanse zon

De Bijna Zomerweken zijn perfect om een beetje Spanje naar ons eigen land te halen. Hoe kun je dat beter doen dan met een glaasje sangria? Wij hebben een authentiek Spaans recept opgezocht, waar je eindeloos mee kunt variëren. Zet een fles rode wijn vast koud. Was een citroen, limoen en sinaasappel, snijd deze in dunne schijfjes en doe ze in een grote karaf. Hier voeg je 350 milliliter rum en 100 gram suiker aan toe. Laat het twee uur staan in de koelkast, zo trekken alle smaken goed in. Wanneer je de sangria serveert, plet dan het fruit een beetje en voeg de rode wijn en 250 milliliter sinaasappelsap toe. Tip: laat je adviseren bij Gall & Gall voor de lekkerste rode wijn en rum voor in dit recept. ¡Salud!

Verfrissend met of zonder alcohol

Last but not least hebben we een cocktail die ook zonder alcohol heerlijk is, namelijk de vlierbloesem gin cocktail. Hiervoor doe je wat ijsblokjes in een glas en schenk je er gin, vlierbloesem siroop, limoensap en koolzuurhoudend water bij. Maak jouw cocktail af met schijfjes limoen en komkommer. Ga je liever voor een mocktail? Laat dan de gin weg. Simpel, snel en o zo lekker!

Met deze dorstlessers kom jij de warme dagen wel door. Welk verfrissend drankje ga jij als eerste proberen? Proost op de zomer! 

Lees meer
Een kakelverse paaslunch? Eitje!

Een kakelverse paaslunch? Eitje!

4 april 2022

Kakelverse paaslunch? Eitje! Haal bij onze ondernemers alles voor een smakelijk Pasen.

FB Pasen

 

Buikje rond gegeten: check!
Bij een écht geslaagd feest hoort natuurlijk lekker eten. Of je nou de focus legt op het ontbijt, de lunch, het diner of een goede gourmetsessie met het gezin: je haalt het bij ons. Wij hebben twee heerlijke recepten voor jou uitgezocht: vrolijke paashaaspannenkoeken en verrassende roze gevulde eitjes. Hiermee maak je gegarandeerd indruk op jouw kids en schoonmoeder! 😉

Wil je weten waar je terecht kunt tijdens de paasdagen? Bekijk hier onze openingstijden

Eettafel: check!
De paashaas jaloers maken op wat er allemaal op jouw tafel staat tijdens de paasbrunch, -lunch of -diner? Say no more! Een goed begin is het halve werk. Dit geldt voor alles, maar zeker ook voor Pasen. Je wilt tenslotte deze dag op je paasbest zijn! Met de gezellige decoraties van onze ondernemers kun je alvast lekker in de stemming komen. Onze tip: je woonkamer is pas paas-proof met een mooie bos kleurrijke lentebloemen.

Fijne Pasen! 🐣🐰

Terug naar Pasen
Lees meer
Kids tip: Paashaaspannenkoeken

Kids tip: Paashaaspannenkoeken

3 april 2022

Wat vinden kinderen nóg leuker dan pannenkoeken? Juist, pannenkoeken in de vorm van een paashaas! 🐇 Wij hebben een supermakkelijk en gegarandeerd succesvol paasrecept voor je. Eitje! 🥚 Tip: ook leuk om samen met de kids te doen!

Ingredienten

 • 1 ei
 • Snufje zout
 • 40 gram zelfrijzend bakmeel
 • 1/2 tl bakingsoda
 • 50 ml karnemelk
 • 1/2 tl vanille extract

Instructies

 1. Begin met het scheiden van het eiwit en de eidooier. Klop hierna het eiwit met een snufje zout luchtig.

 2. Roer de overige ingrediënten in een andere kom door elkaar. Voeg als laatst het geklopte eiwit toe en schep dit er voorzichtig doorheen. 

 3. Verhit een grote pan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur en veeg deze voorzichtig schoon met wat geolied keukenpapier. Voeg met een grote lepel een royale klodder beslag toe aan de pan. De eerste klodder is voor het konijnenlichaam dus deze vorm moet rond zijn. Voeg een kleiner rondje toe voor het hoofd, twee kleine ovalen voor de voeten en twee lange dunne stroken voor de oren. Je kunt eventueel ook alle onderdelen één voor één bakken.

  Tip: Gebruik kookringen in verschillende maten om het jezelf makkelijk te maken!

 4. Draai de pannenkoeken na een minuut of twee om, zodra de randen gaar zijn. Bak nog een minuut tot ze goudbruin zijn.

 5. Leg het hoofd, de oren en de voeten elkaar net overlappend op het bord, zodat het eruit ziet als een konijntje.
   
 6. Voeg wat fruit naar keuze toe voor de staart en voor de voetjes. Of laat je kids de finishing touch doen! 👨‍👩‍👦‍👦

 

MicrosoftTeams-image (22).png

Lees meer
Roze gevulde eitjes

Roze gevulde eitjes

2 april 2022

Één ei is geen ei! Met Pasen kun je nooit genoeg eitjes eten, toch? Daarom delen wij graag dit verrassende recept voor roze gevulde eitjes! Eitje! 🥚

 

Ingredienten

Voor 6 personen:

 • 3 eieren
 • 375 ml bietensap
 • 25 ml rodewijnazijn (optioneel: gewone azijn)
 • 2 el witte basterdsuiker (optioneel: gewone suiker)
 • 1½ el mayonaise
 • ½ tl kerriepoeder (of probeer eens vadouvan!)
 • 2½ g verse platte peterselie

Instructies

 1. Breng water aan de kook, voeg als het water kookt de eieren toe en kook in 8 minuten hard. Laat schrikken onder koud stromend water en pel de eitjes.
 2. Meng het bietensap, de azijn en suiker en wacht tot de suiker is opgelost. Schenk in het bakje met de eieren. Leg een bordje op de eieren, zodat ze helemaal onderstaan (ze mogen niet geplet worden). Zet afgedekt ca. 3 uur in de koelkast.
 3. Haal de eieren uit het bakje en halveer overlangs, haal met een theelepel het eigeel eruit en doe in een kom. Prak het eigeel met een vork. Meng de mayonaise en kruiden erdoorheen en breng op smaak met peper en zout.
 4. Schep het eigeelmengsel in de spuitzak en vul er de eihelften mee. Snijd de blaadjes van de peterselie fijn en bestrooi de eieren ermee. Smakelijk!
Lees meer
Corona-update

Corona-update

18 februari 2022

Beste bezoeker, 

Wij van Sterrenburg doen er alles aan om jouw bezoek aan ons winkelcentrum zo veilig mogelijk te maken. Lees op deze pagina welke coronamaatregelen gelden vanaf vrijdag 18 februari 2022. Deze regels veranderen op 25 februari weer.

Huidige regels (vanaf 18 februari)

 • Alle winkels en horeca zijn open
 • Houd 1,5 meter afstand
 • Draag een mondkapje
 • Was vaak en goed je handen

Coronatoegangsbewijs en mondkapjes

Alle voor publiek toegankelijke plekken, zoals winkels en horeca, mogen tot 01:00 uur open zijn. Voor de horeca is nog een coronatoegangsbewijs nodig en in de winkels is een mondkapje nog verplicht.

Vanaf 25 februari

Vanaf vrijdag 25 februari gelden de volgende regels. Dan:

 • gelden weer de normale openingstijden
 • is het coronatoegangsbewijs niet meer nodig (op locaties waar minder dan 500 mensen binnen zijn)
 • vervalt de verplichte 1,5 meter afstand
 • is een mondkapje niet meer verplicht
 • zit er geen maximum aan het aantal bezoekers en is er geen vaste zitplaats meer in de horeca

Bedankt voor je medewerking!
#samensterk

Lees meer
We mogen weer!

We mogen weer!

19 januari 2022

Wij zijn blij jou weer te mogen verwelkomen in ons winkelcentrum, dankzij de versoepelingen! Je kunt weer in al onze winkels komen shoppen (zonder afspraak!). De horeca is enkel geopend voor afhaal en/of bezorgen. Onze ondernemers staan te popelen om advies te geven over de prachtige voorjaarscollectie van 2022. Dus: haal de lente in huis dankzij jouw favoriete winkels! ☀️

Maak kans op een cadeaukaart t.w.v. €50,- euro van jouw favoriete winkel!
De ondernemers hebben jou ook gemist! Daarom geven we een tegoedbon van jouw favoriete winkel weg. Je maakt kans door op de Facebook post te reageren en ons te vertellen welke winkel jij het meest gemist hebt. Reageer snel en wie weet win jij de cadeaubon van die winkel. Dat wordt shoppen! 🛍️

winactie


Samen gezond – samen sterk

Vanzelfsprekend is het belangrijk dat wij dit samen veilig doen en alle RIVM-richtlijnen in acht blijven nemen. Ga naar samen gezond – samen sterk en bekijk de huidige maatregelen.

Lees meer
Click, bel & collect!

Click, bel & collect!

20 december 2021

De winkels zijn weer open, maar Click & Collect is inmiddels een begrip wat niet meer weg te slaan is!

Click & Collect  

Via Click & Collect is het mogelijk om je bestelling op te halen of te laten bezorgen. Ook kunnen bestellingen vaak telefonisch doorgegeven worden. Of je nu gaat voor een shopdagje in winkelcentrum Sterrenburg of lekker scrollen op de bank, shoppen kan altijd! 🤗   

Hoe kan ik bestellen bij de ondernemers?* 

Zeeman: Je kan je bestelling plaatsen via de site www.zeeman.com of telefonisch via 088-0070219. Je kunt ze ook een berichtje sturen op Instagram

Mooi Parfumerie Sterrenburg: Bestellen kan telefonisch op 078-6175210 of per mail naar parfumeriesterrenburg@outlook.com. Houd onze socials in de gaten voor de laatste informatie. 

Van Pelt Kappers: Wij blijven tijdens deze periode telefonisch voor u bereikbaar (met uitzondering van de Feestdagen) onder het voor u bekende telefoonnummer. U kunt bij ons terecht voor het bestellen en afhalen van uw persoonlijke kleurpakket/uitgroeiset maar ook voor uw producten voor haarverzorging, haarstyling en uw schoonheidsproducten. Ook hebben wij mooie cadeausets en natuurlijk cadeaubonnen. Tot de Kerst kunt u voor het bestellen en afhalen terecht op uw vertrouwde filiaal van Van Pelt Kappers, na de Kerst kan dit alleen nog op ons filiaal in Dubbeldam. (Rechte Zandweg 2). Bezorging producten via de webshop (betaling via Ideal).

Moster Juweliers: Interesse in een mooi sieraad of het perfecte horloge? U kunt het bij ons bestellen! Bel ons op: 078-6175751 (9.00-17.00) of mail ons: dordrecht@mostert-juweliers.nl. Kijk voor het aanbod op onze website en op onze Instagram.

Bakker Korteweg: Je kunt online bestellen via www.bakkerkorteweg.nl en de bestelling ophalen of thuis laten bezorgen. Langskomen in de winkel kan ook! 

Burger Me: Burger Me is open voor Click & Collect. Bestel het via de website en haal het af, óf laat het bezorgen! Al het lekkers is ook te bestellen via www.thuisbezorgd.nl

Intertoys: Je kunt online bestellen via de website en telefonisch. 

Piet Lap Mode: Piet Lap Mode doet aan Click & Collect en thuisbezorging. Van maandag t/m zaterdag is er altijd iemand in de winkel aanwezig voor al uw vragen van 10.00 tot 15.30 en het afhalen van bestellingen. Als afhalen niet mogelijk is binnen deze tijd kijken ze graag naar een andere oplossing. 

Bruna: Je kunt bij Bruna via de website een bestelling halen en dit in de winkel afhalen. Ook kun je je bestelling doorgeven via 078-6549721 of bruna0792@brunawinkel.nl

Lunchroom Delicious: Je kan je bestelling op 1e of 2e kerstdag laten bezorgen aan huis, of op 24 december afhalen in de winkel. Plaats je bestelling eenvoudig door te mailen naar lunchroomdelicious@hotmai.com of door te bellen naar 078-6474939.    

Nelson: Call & Collect: bel de winkel met jouw wens en de schoenen worden gereserveerd! Je kan de bestelling in de winkel afhalen! 

Shoeby: Bij Shoeby is de PAS-TAS beschikbaar. Je kunt ze bellen of via Instagram of Facebook bereiken. Ze maken een leuke tas voor je klaar, zodat jij thuis lekker op je gemak kan passen. 

Yes Yes Fashion: Via de Facebook pagina en window-shopping kan je de collectie bewonderen. Je kan ze bereiken via Facebook messenger of telefonisch op 010-5112456. 

 

Zo blijven we samen gezond! #samensterk

 

*Wij doen ons uiterste best om deze lijst zo actueel mogelijk te houden met nieuwe initiatieven en diensten van onze ondernemers. 

Lees meer
Kerstrecepten

Kerstrecepten

20 december 2021

Wil jij tijdens de feestdagen indruk maken met jouw geweldige kookkunsten? Met de overheerlijke producten van onze top ondernemers lukt dat zeker! Omdat dit jaar al zwaar genoeg was, gaan wij jou een handje helpen. Met dit feestelijke hoofdgerecht is jouw avond pas echt compleet! 😋 

Hoofdgerecht: eendenborst met mandarijnsaus.

Recept voor 4 personen:

Wat heb je nodig?

 • 440 g eendenborst van Kippie  
 • 2 el olijfolie van de Jumbo  
 • 5 mandarijnen van Bresser groenteman  
 • 2 el honing van de Jumbo  
 • 50 g koude roomboter van de Lidl  
 • 200 g minipatissons geel van Bresser groenteman 
 • 200 g minipatissons groen van Bresser groenteman 

Aan de slag!

Verwarm de oven voor tot 180 °C. Snijd de vetkant van de eendenborsten met een scherp mes kruislings in. Verhit een koekenpan zonder boter of olie op hoog vuur, zet het vuur laag en bak de eendenborsten op de vetkant 6 min. tot het vet begint te smelten. Keer ze en bak de andere kant 4 min. 

Leg de minipatissons in de ovenschaal, besprenkel ze met de olijfolie en zet ca. 20 min. in de oven. 

Verpak de eendenborst losjes in aluminiumfolie en laat 10 min. rusten. 

Pers 4 mandarijnen uit. Snijd de overgebleven mandarijn met schil in 4 plakken. Verhit 10 g boter in de koekenpan waarin de eend is gebakken en bak de plakjes mandarijn tot ze beginnen te kleuren. Haal uit de pan. 

Doe het mandarijnsap en de honing in de pan en kook op hoog vuur in tot ongeveer de helft. Snijd de rest van de boter in blokjes. Zet het vuur uit en roer de blokjes boter door het mandarijnsap. Breng op smaak. 

Snijd de eendenborsten in schuine plakjes en verdeel over 4 warme borden. Verdeel er de saus en plakjes mandarijn over. Serveer met de geroosterde groenten.  

Smakelijk en fijne feestdagen! 🎄

 

Kijk op origineel recept, voor het filmpje!

Lees meer
Black Friday

Black Friday

17 november 2021

Het is bijna zover… 26 november begint het Black Friday Weekend! 🖤 Tijdens dit weekend kun je jouw slag slaan. Bij Sterrenburg haal je de beste deals in huis!

Daarbij staat jouw veiligheid voorop. Vergeet daarom je mondkapje niet en shop slim door jouw bezoek tijdens een rustig moment te plannen. Zo haal jij verantwoord alle gave deals in huis! Bekijk hieronder het drukteschema.

STER_SCHEMA_LOS_20uur.png


Tips van Sterrenburg

Om je een beetje op weg te helpen deze Black Friday hebben wij alvast een duidelijk stappenplan voor je gemaakt. Weet jij al welke items absoluut niet mogen ontbreken in jouw shoppingbags? Winkelen tijdens Black Friday gaat verder dan zomaar een middagje funshopping. Black Friday is namelijk besteed aan de echte professionals. Zoals je kunt zien, zijn er weer genoeg acties om af te struinen. Met de juiste voorbereiding en een goede strategie haal jij het beste uit deze dag! Om jou volledig klaar te stomen voor deze intensieve dag hebben we wat een stappenplan voor je gemaakt. 👇

Be prepared
Wat je ook doet, ga niet het huis uit zonder plan! Voor je het weet kom je thuis met zes zakken kattenvoer terwijl je eigenlijk alleen een goudvis hebt. Om dit soort impulsieve aankopen te voorkomen is het goed om een verlanglijstje te maken. Black Friday is juist hét moment om die dure aankoop met een mooie aanbieding te scoren. Scrol onze socials af voor de leukste outfits, beste deals en sla je favorieten op. Misschien kun je zelfs een Pinterest moodboard aanmaken waar je al je shopinspiratie kunt verzamelen. Ook niet onbelangrijk: plan je bezoek slim! Zo kun je rustiger en veiliger shoppen. Bekijk onze druktemeter voor de gunstigste tijd.

Actie deals 
Voordat je naar het winkelcentrum gaat, ga je natuurlijk eerst nog even alle Black Friday deals na. Wij hebben er al een aantal voor jou op een rijtje gezet:

 • Parfumerie Mooi Sterrenburg - Hele week: 25% korting op bijna alle geuren, skincare en make-up.
 • Van Pelt delicatessen - vrijdag 26-11 - proeverij in onze winkel met een 16kg cranberry paté. Bij aankoop van deze paté een gratis pak toast.
 • Hizi Hair - 20% korting op een Olaplex herstelbehandeling.
 • Bakkerij Korteweg - GRATIS! Bij een Roomboter- amandelletter of een Roomboter- amandelstaaf ontvangt u gratis een zakje ambachtelijke pepernoten of kruidnootjes (250 gram).
 • Nelson schoenen - 20 % korting op diverse merken.
 • Piet Lap mode - Meyer broeken 20.- korting, Pierre Cardin broeken 10.- korting en Colberts met hoge kortingen!
 • Uw drogist Sterrenburg - Vrijdag 26 en zaterdag 27 november 20% korting op bijna ons gehele assortiment (uitgezonderd EYELOVE, geneesmiddelen, aanbiedingen).

Maar dit is nog niet alles… kom tijdens Black Friday langs en kijk welke super deals en nog meer zijn!

Game time
Het is zo ver, it’s game time. Jij kan dit! Je hebt precies uitgestippeld welke winkels je af gaat en welke producten je wil binnenhalen. Neem een goed ontbijt en doe stevige schoenen aan, zo ben jij klaar voor de start. Nog een paar tips:

 1. Wees er vroeg bij! Winkel vroeg in de ochtend om de beste deals binnen te halen. Geen ochtendmens? Pak het drukteschema er dan bij om een ander goed moment te plannen.
 2. Vergeet je mondkapje niet! #samensterk
 3. Neem af en toe goede pauze bij een van onze gezellige horecazaken.

Aftermath
Eenmaal thuis zou je natuurlijk het liefste op de bank ploffen en er niet meer van afkomen. Helaas pindakaas, het is tijd om al je nieuwe aankopen op te ruimen! Misschien kun je nog even naar Marie Kondo kijken op Netflix voor de beste opruimstrategie. Alles opgeruimd en ben je geïnstalleerd op de bank? Zet nu je tv maar aan en geniet van je welverdiende rust en natuurlijk je nieuwe aanwinsten! 🛍️

Heel veel succes en plezier namens Sterrenburg!

Lees meer
Sinterklaas in Sterrenburg!

Sinterklaas in Sterrenburg!

11 november 2021

Hoor wie shopt daar kinderen? Sinterklaas is terug van weggeweest! We mogen onze schoen weer zetten, Sinterklaasliedjes zingen en oneindig veel pepernoten eten. We hebben Sinterklaas, alle Pieten en Ozosnel ontzettend gemist.

De goedheiligman heeft ons vanuit Spanje alvast een speciaal programma gestuurd van zijn tijd in Nederland:

Start Kleurwedstrijd – 13 november 🖌️
De kleurpieten zijn dit jaar extra hard bezig geweest. Zaterdag 13 november komt Sinterklaas aan in Nederland en dan begint Sterrenburg meteen met kleuren! De Sinterklaas kleurplaten zijn bij iedere winkel af te halen of te downloaden op onderstaande link. Kleur hem zo leuk en mooi mogelijk in en maak kans op een Sterrenburg cadeaukaart van €10.-, €25,- of €50,- of één van de tien Sinterklaas CD’s van Clown Jopie en Tante Angelique. Lever je ingekleurde kleurplaat vóór donderdag 2 december in bij de speciale Sinterklaas schoorsteen op het plein bij de Lidl. Houd de socials in de gaten, niemand minder dan Sinterklaas zal de winnaars bekend maken!   

   > Download de kleurplaat

Kom Sinterklaas en zijn Pieten tegen – 20 november, 27 november & 4 december
Er is in ons oor gefluisterd dat Sinterklaas en zijn Pieten cadeau's inkopen in Sterrenburg op zaterdag 20 en 27 november en zaterdag 4 december. Loop jij dan ook in het winkelcentrum om een box of high five te ontvangen van de Sint? De Sint en zijn Pieten lopen tussen 12.00 en 16.00 uur rond in het winkelcentrum.

Nou Sinterklaas, mocht u dit lezen dan wensen wij u heel veel succes en alvast een fijne verjaardag. U heeft natuurlijk al een aantal jaar ervaring, maar als u nog cadeautips nodig heeft kunnen wij Sterrenburg zeker aanraden. Wij zullen zorgen voor een wortel en wat water voor Ozosnel en hopen dat we wakker worden met een goedgevuld schoentje!

Fijne Sinterklaasviering namens winkelcentrum Sterrenburg. 🎁

*Deze dagen zijn onder voorbehoud.

Lees meer
Het is herfst!

Het is herfst!

12 oktober 2021

Leaves are falling, autumn is calling! 🍂🍁 Het is tijd voor dikke sokken, dekentjes en heel veel thee. Wees niet getreurd dat de zomer voorbij is, de herfst kent ook zeker haar charmes. In de onderstaande blog geven we je inspiratie tot de perfecte herfstdag! Ben jij al goed voorbereid op het najaar? Winkelcentrum Sterrenburg helpt jou warm, comfortabel en vooral ook fashionable het seizoen door te komen!  

Poppentheater Mini Muzemuis + Sesamstraat
Je start de herfstvakantie met het ontmoeten van BN’ers! Hoewel BN’ers, de kids weten maar al te goed wie het zijn natuurlijk. Bert & Ernie en Tommie van Sesamstraat lopen op zaterdag 23 oktober rond in het winkelcentrum om jullie te ontmoeten. Daarnaast kun je plaats nemen op één van de bankjes of stoeltjes voor Poppentheater Mini Muzemuis. Laat je meevoeren in de mooie verhalen van de poppenspeler. Leuk dagje voor de kinderen? Lees hier snel meer.

Let’s take a walk outside
 
Dit seizoen kan natuurlijk niet voorbij gaan zonder dat je een lange herfstwandeling door het bos hebt gemaakt. Ga goed voorbereid de deur uit en haal je regenlaarzen bij Hema, ga voor een lekkere warme jas naar Yes Yes Fashion en vergeet niet je paraplu van Kruidvat mee te nemen. De leukste herfstoutfit voor jouw mini-me haal je natuurlijk bij Shoeby. Kom je na jullie wandeling gezellig bij Eetcafé De Ster opwarmen onder het genot van warm drankje? 

Ga trendy het najaar in
Een dagje (droog) winkelen mag natuurlijk niet ontbreken in de hersftvakantie. Ben je benieuwd hoe de wintermode 2021/2022 eruit komt te zien? Wij hebben 3 fantastisch mooie wintertrends voor je op een rij gezet. Een fashion trend die we echt heel veel gaan zien: veel tweed, ruiten, sjaaltjes, pied-de-poule… Bij The Stone vind je de perfecte tussenjassen voor deze tijd van het jaar, mét ruitjes! 🧥 Ook zijn hoge laarzen niet meer weg te denken. Wat dacht je van een gaaf paar bij Nelson? Als laatste dragen we dit jaar nog steeds veel print: van bloemetjes tot zebra! Er hangen bij veel van onze winkeliers mooie items met print op jou te wachten!

Game time! 
Zijn je rode wangetjes inmiddels weer op kamertemperatuur en zijn je sokken een beetje opgedroogd? Tijd om naar huis te gaan! Vul je spelletjeskast aan met een leuk bordspel van Intertoys en haal wat lekker bij Jamin. Eenmaal thuis haal je de strijdbijl tevoorschijn en is het tijd voor revanche. De winnaar mag kiezen wat jullie gaan eten vanavond! Zo zou je wat lekkers kunnen afhalen bij Burgerme of een hapje gaan eten bij Restaurant Lotus😋

Movie Night 
Heb je nou nog steeds je natte sokken aan? Tijd voor een warme douche en je nieuwe pyjama van ZeemanPlof gezellig samen met een bak popcorn op de bank en kies jullie favoriete film uit. Gaan jullie voor een gezellige familiefilm of houden jullie meer van een spannende horrorfilm? Netflix al uitgekeken? Je kunt natuurlijk ook je goede voornemen om meer te gaan lezen waarmaken met een nieuw boek van de Bruna. 

Klinkt best goed toch? Lijkt dit een beetje op een ideale herfstdag of zou jij een compleet andere planning maken? Wat je voorkeur ook is, winkelcentrum Sterrenburg wenst je een fijne herfst en hoopt jullie snel weer te zien! 

Lees meer
Sterrenburg pakt uit in de herfstvakantie!

Sterrenburg pakt uit in de herfstvakantie!

12 oktober 2021

De herfstvakantie op een leuke manier afsluiten? Dat doe je natuurlijk bij winkelcentrum Sterrenburg. Op zaterdag 23 oktober zijn er namelijk allerlei leuke kinderactiviteiten te beleven in het winkelcentrum én krijgen we bezoek van drie hele speciale gasten…

Hoog bezoek 🧸
De speciale gasten in kwestie zijn niemand minder dan Bert, Ernie en Tommie van Sesamstraat. Kom langs en scoor een high-five, een knuffel of een selfie. De Meet and Greet met Bert en Ernie vindt plaats van 13:00 tot 13:30 en van 1500: tot 15:30. De Meet and Greet met Tommie vindt plaats tussen 14:00 en 14:30. Hopelijk zien onze vrienden uit de Sesamstraat je daar!

Poppentheater Mini Muzemuis 🐭
Naast het bezoek van de sterren uit Sesamstraat is er nog meer te beleven voor de kleintjes op de 23e. Poppentheater Mini Muzemuis komt namelijk naar het winkelcentrum. Ze zullen maar liefst vier voorstellingen verzorgen en je laten meevoeren in mooie verhalen. Maar wel opletten, wie weet hebben ze jouw hulp daar wel bij nodig! De tijden van de voorstellingen zijn als volgt:

 • 1e voorstelling 12:15 uur
 • 2e voorstelling 13:15 uur
 • 3e voorstelling 14:15 uur
 • 4e voorstelling 15:15 uur

Sluit de herfstvakantie af met Sterrenburg, tot dan! 🍁🤎

Lees meer
De les van vandaag: back to cool!

De les van vandaag: back to cool!

16 augustus 2021

Het is een bijzonder jaar geweest. Na een zomer relaxen, kunnen we weer een frisse start maken! Maar hoe ging dat alweer? En hoe maak je je klaar voor die eerste dag na de zomer? Dit jaar zijn we verleerd hoe je goed voor de dag komt. Cool zijn, hoe ging dat ook alweer? Daarom gaan we dit jaar niet alleen back to school, maar ook back to cool! Dat lesje is zo geleerd in winkelcentrum Sterrenburg.

Back to school
De meeste kinderen zijn niet van nature gek op plannen en leren. 😉 Je kunt ze een handje helpen met een gave agenda van Bruna of Intertoys. Ideaal om al je afspraken met vriendinnen in te noteren, berichtjes voor elkaar achter te laten en tekeningetjes te krabbelen. Oh, en natuurlijk je huiswerk op te schrijven. Maar dan ben je er nog niet! De andere essentials zijn pennen, schriften, kaftpapier en een flitsende backpack om alles in te vervoeren. Bij de Blokker of Hema vind je alle gear die je nodig hebt. Want wat is een klusjesman zonder hamer, een kok zonder messen en wat ben jij zonder de perfecte schoolspullen? Juist, goed gereedschap is het halve werk!

Back to work
Maar niet alleen de kids gaan back to school, veel volwassenen gaan ook vaker terug naar kantoor! Na de zomervakantie is het vaak weer even wennen. Zeker omdat we de afgelopen periode zo weinig op kantoor zijn geweest. Waarschijnlijk is een garderobe-update wel op zijn plaats! Ga je voor nette loafers van Nelson of een mooie blouse bij Shoeby? En voor de heren verkopen ze prachtige overhemden bij Piet Lap, of een mooi pantalon bij The Stone. Is die coupe soleil niet echt gelukt deze zomer? Dan staan onze kappers voor je klaar!

Back to sport
Heb jij de afgelopen periode iets teveel tijd doorgebracht op de bank? Dan is het nu de hoogste tijd om eraf te komen en weer wat lichaamsbeweging te krijgen! Lukt het jou nog niet om motivatie te vinden? Ook hierbij is een goed begin het halve werk en nieuwe sportkleding is dé perfecte manier om je in de mood te brengen! Trakteer jezelf daarom op een paar nieuwe sportschoenen, een fijne sportlegging of zelfs een Fitbit en die motivatie komt vanzelf. Daarbij maakt het niet uit of je nou van yoga, krachttraining of cardio houdt, bij Action hebben ze yogamatten, gewichten en springtouwen om jouw eerste workout tot een groot succes te maken!

Back to life
Nu we alle tools op orde hebben, is het tijd voor de volgende stap: genieten van het leven! Tijd om weer (oude) vrienden op te trommelen voor een bezoekje aan een van onze horecazaken, een shopdagje in te plannen of op date te gaan op een bijzondere locatie. En met een bezoekje aan ons winkelcentrum staat in ieder geval één ding vast: ongeacht waar je gaat en staat, jij laat een verpletterende indruk achter. 

Succes!

 

.

Lees meer
Versoepel Weken

Versoepel Weken

18 mei 2021

We mogen weer! Onze winkeliers zijn ontzettend blij dat steeds meer mag en ze jullie daardoor vaker terugzien. Om jullie terugkeer groots te vieren komt winkelcentrum Sterrenburg daarom met de Versoepel Weken. Je kan namelijk tijdens de Versoepel Weken niet alleen genieten van een gezellige shopdag, we hebben nog véél meer voor je in petto!

Shop & win mooie prijzen 🎁
Van 19 mei tot en met 4 juli krijg je bij een aankoop van € 10 of meer in de winkels een gelukskaartje waarmee je aan het rad van fortuin kan draaien. Hiermee maak je kans op mooie prijzen, bijvoorbeeld een cadeaukaart van een van onze winkeliers. En het leukste gedeelte: er is altijd prijs!

Hoe werkt het?

 • Bij elke aankoop van € 10 of meer ontvang je een gelukskaartje met unieke wincode. Ga naar de winpagina (klik hier) en vul jouw wincode in.
 • Draai aan het rad en check direct jouw prijs!
 • Haal met de bevestigingsmail jouw prijs op bij de desbetreffende winkel.
 • De Versoepel Weken lopen van woensdag 19 mei t/m zondag 4 juli.
 • Bekijk hier de actievoorwaarden.

Check hier jouw gelukscode

 

De ondernemers zetten alle voordelen op een rijtje
Tijdens de Versoepel Weken geniet je van veel voordelen. Ben jij benieuwd naar nog meer voordelen nu je winkelcentrum Sterrenburg weer kunt bezoeken? Onze ondernemers zetten ze graag nog even voor je op een rijtje in onderstaande video. Kijk je mee?

video versoepelweken

Tot snel in Sterrenburg! 👋

Lees meer
Met jou is alles veel leuker

Met jou is alles veel leuker

5 februari 2021

Via deze weg willen we je laten weten dat we jou niet zijn vergeten. Tijdelijk uit het oog betekent namelijk niet uit het hart. Daarom speelt winkelcentrum Sterrenburg ook dit jaar weer graag voor Cupido en richten we onze pijlen op iedereen die een sprankje liefde verdient. Grijp 14 februari jouw kans om die ene persoon te verrassen: de liefde van je leven, je zorgzame (schoon)moeder, allerbeste vriend of gewoon jezelf. Speciaal voor jou, van Sterrenburg.

Maak kans op een Sterrenburg Cadeaubox t.w.v. € 100,- voor jezelf of voor je Valentijn

We willen niets liever dan straks de draad samen kunnen oppakken waar we ooit zijn gebleven. Meld je daarom hieronder aan voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van onze plannen, ondernemersacties en activiteiten. Hiermee willen we jou laten zien dat de liefde in Sterrenburg nog steeds in de lucht hangt. Als je dat doet, maak je bovendien kans op een Sterrenburg Cadeaubox Gewoon, omdat we je missen. En omdat we elke dag bijzonder willen maken.

Liefs van de ondernemers

Helaas is het niet meer mogelijk om mee te doen aan deze actie. De winnaars ontvangen binnenkort een e-mail.

Hopelijk zien we elkaar snel. Wij missen je met heel ons hart!

 

XOXO,

Winkelcentrum Sterrenburg

*Actievoorwaarden Valentijn

Lees meer
Ondernemersacties in beeld

Ondernemersacties in beeld

16 december 2020

Bijzondere tijden, vragen om uitzonderlijk mooie initiatieven! De ondernemers in Winkelcentrum Sterrenburg doen er alles aan om jouw de vertrouwde service te blijven leveren.

Bonus: door lokaal te bestellen support je ook jouw lokale helden! Stay safe!

Lunchroom Delicious:

Trakteer jezelf op een heerlijke lunch van Delicious! Plaats je bestelling door te mailen naar: lunchroomdelicious@hotmail.com of bel naar 078- 647 49 39. Ze brengen het thuis of u kunt het ophalen in de winkel.

Bekijk het menu: https://www.facebook.com/Lunchroom-Delicious-170322600100520

Shoeby:

Shoeby zal blijven dienen als Shoeby en DHL afhaalpunt en retourneren. Shoeby biedt ook een extra service point aan. Lees hier wat dat inhoud: https://www.shoeby.nl/coronamaatregelen-vanuit-shoeby.

Bestel online via: https://www.shoeby.nl/

The Stone:

Open voor DHL afhaalpunt tijdens de regulieren openingstijden.

Bestel online via: https://www.thestone.nl/

Hizi Hair:

Hizi Hair verkoopt de professionele kleur-kit voor thuis. Alles wat u nodig hebt in één handig pakket: professionele verf afgestemd op uw haartype en huidige kleur, een kwastje, handschoenen én verzorgende producten. Te koop voor €34,95. Heeft u een Hizi Hair Card? Dan betaalt u maar €24,47. Mail dordrecht@hizihair.nl of bel 078-6511997 ons zodat we uw wensen kunnen bespreken. Wij brengen het vervolgens bij u thuis. 

Bestel meer producten via: https://www.hizihair.nl/webshop

Van Pelt Kappers

De kapper is gesloten, maar wist je dat hun webshop nog wel geopend is?  Hier kunt je jouw favoriete haar- en huidverzorgingsproducten bestellen. 

Bestel via: www.vanpeltkappers.nl Meer informatie over de uitgroeisets vindt je hier.

Mooi Parfumerie

Helaas is Mooi parfumerie (www.facebook.com/parfumeriesterrenburg) op dit moment gesloten. Maar niet getreurd, ze staan de gehele week digitaal voor u klaar voor alle vragen en bestellingen van uw favoriete beauty producten.

Neem contact op voor de verschillende bezorg opties op 078-6175210
of Parfumeriesterrenburg@outlook.com

Shoppen via webshops

Piet Lap

In lockdown verslonsen op de bank? Niet als het aan Piet Lap ligt!

Bestel via: https://pietlapmode.shop/

Multivlaai:

Zoek jij iets lekkers voor bij de koffie? Of wil je je verjaardag niet aan je voorbij laten gaan? Bestel dan nu makkelijk en snel bij Multivlaai. Voor 13:00 besteld, morgen in huis.

Bestel via: https://www.multivlaai.nl/

Jumbo:

Leun achterover en laat je boodschappen thuis bezorgen door Jumbo. Dat zijn nou feestdagen zonder zorgen.

Bestel via: https://www.jumbo.com/service/online-boodschappen

Holland & Barret:

Juist in deze tijd is het belangrijk om genoeg vitamines, mineralen en gezonde voeding binnen te krijgen. Bestel eenvoudig je supplementen online.

Bestel via: https://www.hollandandbarrett.nl/

Gall & Gall:

Door de huidige maatregelen raden we je aan om online te bestellen. Houd wel rekening met langere levertijden.

Bestel via: https://www.gall.nl/

Van Pelt delicatessen:

Ontdek onze producten van hoge kwaliteit. Eenvoudig online te bestellen. De bestelling is af te halen in onze winkel of wij bezorgen het bij u thuis.

Bestel via: https://vanpelt.midmid.shop/

Bakkerij Korteweg:

Online bestellen is mogelijk. Om teleurstellingen te voorkomen dient uw bestelling uiterlijk op de werkdag voor de afleverdatum om 16.00 uur geplaatst te zijn.

Bestel via: https://www.bakkerkorteweg.nl/shop/

Jamin:

Jamin biedt ook een online optie aan. Plaats eenvoudig uw bestelling en betaal via Tikkie. Ook via een online bankoverschrijving te voltooien.

Bestel via: https://www.jamin.nl/

Lidl:

Met een paar klikjes laat je eenvoudig je boodschappen thuisbezorgen door Lidl. 

Bestel via: https://www.lidl-shop.nl/

Bike Store:

Blijft open voor fietsreparaties. GRATIS thuisbreng service tussen 16:00 en 18:00 uur. Ophaal service voor €3,50 tussen 16:00 en 18:00 uur. Bekijk ook de webshop voor een online aankoop.

Bekijk hier de webshop: https://bikesandlifestyle.nl/

De verswinkeliers slaan de handen ineen!

Kun je niet naar ons, dan komt Sterrenburg naar jou! De ondernemers in Sterrenburg brengen kosteloos* hun producten naar je toe. Kloppen we binnenkort bij jou thuis aan?

Hoe werkt het?

 • Plaats je bestelling bij een deelnemende winkel of stuur een mail met één of meerdere bestellingen naar info@vanpeltdelicatessen.nl;
 • Vragen? Bel: 078-6182641;
 • Betaling kan aan de deur door contactloos te pinnen;
 • Bestelling voor 12:00? Dan bezorgen de volgende dag tussen 10:00 en 18:00 alles bij jou thuis;
 • De bezorgingsdienst geldt niet op tabak- of loterij-artikelen.
 • Ook bezorgen zij niet op zondag.

Deelnemende winkels

Bakkerij Korteweg | MultiVlaai Sterrenburg | Lunchroom Delicious | Koelewijn's Visspecialiteiten | Kippie Dordrecht Grill en Maaltijdenwinkel | Van Pelt Delicatessen Dordrecht | Gelderblom Slagerij & Partyservice Dordrecht | Bruna Sterrenburg | MOOI Parfumerie | Uw Drogist Sterrenburg

*Bij besteding vanaf 50 euro bezorgen we gratis, anders zijn de kosten 5 euro.

Lokale trek

Eetcafe De Ster

Smullen bij De Ster! Zij zijn geopend voor afhaal van maandag t/m zaterdag van 15.00 tot 20.00. Een bestelling plaatsen doe je via 078-6172805 of 06-53459546. Smullen! 

Lunchroom Delicious

Ondanks dat het restaurant is gesloten, kun je nog steeds terecht bij Lunchroom Delicious op de normale openingstijden voor je dagelijkse dosis cafeïne of wat anders lekkers. Zij hebben namelijk take-away koffie, gebak en broodjes klaar staan om opgehaald te worden. Daarnaast hebben zij ook een bezorgdienst of kan je voor het weekend luxe ontbijtjes bestellen. Een bestelling plaatsen kan via 078 647 4939. Zo wordt thuiswerken nog leuk!

Bizz Eethuis

Een kapsalon, broodje döner of overheerlijke pizza.. Loopt het kwijl je al in de mond? Snel op naar Bizz Eethuis dan! Daar staan zij te wachten met een glimlach en heel wat lekkers om afgehaald te worden. Bestellen kan via 078-6451688 en ze zijn geopend volgens normale openingstijden.

Van Pelt Delicatessen

Maak het thuiswerken wat gezelliger en smakelijker met Van Pelt Delicatessen. Zin in een blokje kaas? Of wil je tijdens de video vrijdagmiddagborrel een lekker nootje op tafel met een goede wijn? Neem dan eens een kijkje op hun webshop: http://www.vanpeltdelicatessen.nl/

Family Cafetaria Snacks

Geen zin om te koken vanavond? En zin in een snack of iets uit de friteuse. Family Cafetaria is geopend voor afhaal! Zo hoef jij het gele goud oftewel patat niet te missen. Want jezelf een beetje verwennen mag in deze tijd wel. Zij zijn geopend op de normale openingstijden en bestellen voor afhaal kan via 078-6170670.

Chinees, Japans, Indisch restaurant Lotus

Kan je niet naar Azië dan komt Azië naar jou toe! Haal de lekkerste Chinese, Japanse en Indische gerechten bij restaurant Lotus. Bestellen kan iedere dag via 078-6171612 zodat jij jouw bestelling kan komen afhalen tussen 16:00 en 20:30. 

*wij doen ons uiterste best om deze lijst zo actueel mogelijk te houden met nieuwe initiatieven en diensten van alle ondernemers.

Lees meer
Sterrenburg bij jou thuis

Sterrenburg bij jou thuis

10 december 2020

Bart is eigenaar van Van Pelt Delicatessen en sinds kort initiatiefnemer van de thuisbezorgservice van Sterrenburg. Hij brengt de vers- en speciaalzaken in Sterrenburg bij elkaar en gezamenlijk zorgen zij ervoor dat niemand in Dordrecht zijn favoriete kaasje of stukje vlees hoeft te missen. De lokale held vertelt ons alles over de bijzondere service, hoe je veilig en verantwoordelijk je kerstboodschappen doet en geeft de ultieme tip voor de feestdagen!

De vertrouwde Sterrenburgservice
In maart startte de bezorgservice en tijdens de decembermaand is de service nog steeds erg geliefd bij de Dordtenaren. De bezorgservice is een samenwerking tussen alle versondernemers in Sterrenburg, met Bart als aanvoerder.

Er worden bestellingen gedaan door jong en oud. Vooral voor deze laatste groep is de service een uitkomst, zij hoeven dan niet naar het centrum toe te komen. De Sterrenburgservice is als vanouds, maar dan aan huis in plaats van in het winkelcentrum.

Hoe werkt het? 

Bestellen is simpel, je stuurt een mail naar de desbetreffende ondernemer of naar info@vanpeltdelicatessen.nl.  In de ochtend verzamelen de ondernemers alle bestellingen en kan het busje beginnen aan zijn route van de dag.  

Wanneer de bezorger bij jou thuis aankomt, zet hij de bestelling netjes voor de deur, belt aan en zorgt ervoor dat hij op gepaste afstand blijft. Deze chauffeur is tevens in het bezit van een mobiel pinapparaat op een verlengde plank. De betaling verloopt dus geheel coronaproof.

Bonuspunten: de service is helemaal gratis, mits je het bedrag van € 50 haalt! In alle andere gevallen betaal je slechts vijf euro.

Bijdragen als bezoeker
Zorg er vooral voor dat je de drukte spreidt en kom op de rustige momenten naar winkelcentrum Sterrenburg. Zo gaat Van Pelt Delicatessen op vrijdag en zaterdag al om 7:00 uur open. Vroeg op de dag kun je rustig en op je eigen tempo alle inkopen doen voor de feestdagen. Wil je al helemaal efficiënt te werk gaan? Je kan voor 14 december ook de bestellijst van Van Pelt invullen en inleveren.

Kerst bij Bart
Nog geen idee welke producten je wil bestellen deze kerst? Een goede fles wijn en een buitenlandse kruidenkaas zijn twee aanraders van Bart. Zijn persoonlijke favoriet: Primitivo uit Puglia, mag zeker niet ontbreken. Deze combineert uitstekend met alle andere Italiaanse lekkernijen uit de winkel. Persoonlijk kiest hij ervoor om deze soepele wijn te drinken met een stukje pittige Gorgonzola. In de kaas is Prosecco verwerkt en deze sluit dan ook perfect aan op het feestelijke thema.

Bart zijn kerstwens? Een goed gevulde kersttafel vol met (bestelde) producten uit Sterrenburg!

Lees meer
Winkeliers Winkelcentrum Sterrenburg bezorgen thuis!

Winkeliers Winkelcentrum Sterrenburg bezorgen thuis!

30 maart 2020

Support your locals! De winkeliers van Winkelcentrum Sterrenburg hebben de “handen in één geslagen” om ook in deze periode jou te voorzien van hun bekende kwaliteitsproducten. Jouw versproducten, maaltijden en verzorgingsproducten worden kosteloos thuisbezorgd wanneer je een bestelling plaatst bij de aangesloten winkeliers. Zo kan jij dus nog steeds heerlijk smullen van de meest verse producten. Bon appetit! 

Hoe werkt het?

 • Je plaatst een bestelling bij één of meerder aangesloten winkeliers of door een mail te sturen naar info@vanpeltdelicatessen.nl. Bij vragen zijn zij telefonisch bereikbaar op 078-6182641.
 • Al vroeg op de dag trek gekregen? Mooi! Want als jij jouw bestelling vóór 13:00 doorgeeft wordt deze op dezelfde dag tussen 16:00u en 19:00u bij je thuisbezorgd. Hierbij geldt dat ouderen en zorgmedewerkers voorrang hebben.
 • Deze service is gratis! Je betaald dus geen bezorgkosten als je in Dordrecht woont. Buiten Dordrecht bestellen? Dan geldt er een minimum besteedbedrag van €25,-.
 • De bezorging zal contactloos verlopen. Je kunt aan de deur dus ook contactloos betalen met de pin.

Bij wie kan je bestellen?

 

Lees meer
Winkelcentrum Sterrenburg komt naar je toe!

Winkelcentrum Sterrenburg komt naar je toe!

24 maart 2020

Ben je niet in de gelegenheid om naar het winkelcentrum te komen? Wij komen graag naar jou!

De ondernemers in winkelcentrum Sterrenburg blijven jou graag bedienen met hun producten en diensten, ook in een tijd dat een bezoek aan het winkelcentrum niet vanzelfsprekend is. Veel van onze winkels hanteren een webshop waar je 24/7 terecht kunt voor je lievelingsproducten. Zo hoef je ook nu je favoriete product niet te missen! In de lijst hieronder vind je per winkel de webshop en/of de plek waar je kunt bestellen*

*wij doen ons uiterste best om deze lijst zo actueel mogelijk te houden met nieuwe initiatieven en diensten van onze ondernemers.
 

Bij de volgende ondernemers kun je (ook) terecht via de webshop:

 

Lees meer

Afgelopen events van Sterrenburg

Puzzeldag

Puzzeldag

13 juli 2024 - 13 juli 2024

Voor degenen die van een uitdaging houden, is er een speciaal ontworpen Sterrenburg-cartoon-puzzel ter ere van ons 50-jarig jubileum! 🧩 Deze unieke puzzel van 1000 stukjes is verkrijgbaar bij tien verschillende winkels in Sterrenburg. 

Puzzeldag op zaterdag 13 juli 👇

Op Internationale Puzzeldag organiseert Sterrenburg van 11.00 tot 16.00 uur een puzzeldag in het winkelcentrum! Je scoort dan jouw Sterrenburg-puzzel met €2,49 korting én je maakt dan ook nog eens kans op fantatische prijzen.

Zien we jou op 13 juli in Sterrenburg? 🤩

 

Lees meer
Fiets de zomer tegemoet!

Fiets de zomer tegemoet!

3 juni 2024 - 30 juni 2024

Update: de winactie is gesloten!

*Tring tring* Winactie-alert! Wil jij de zomer tegemoet fietsen op een Fatbike van La Souris? Meld je dan nu aan via onderstaand formulier, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en die van La Souris. Wie weet cruise jij binnenkort in stijl door de straten van Dordrecht. 

Pssst… goed nieuws: je hebt altijd prijs! Zodra jij je aanmeld voor de La Souris Nieuwsbrief ontvang je een unieke kortingsvoucher in je mailbox.

Klaviyo La Souris

Lees hier de actievoorwaarden.

Lees meer
December Cadeaumaand

December Cadeaumaand

1 december 2023 - 31 december 2023

December is een échte feestmaand, en dat moet gevierd worden! Het is een maand van samenzijn met familie en vrienden, heerlijk eten én een maand vol geluk. Bij Sterrenburg vinden we dat geluk is om te delen. Daarom ontvang je van 1 t/m 31 december bij elke aankoop in Sterrenburg een gelukskaartje waarmee jij mooie prijzen kunt winnen! 🎁 Zo maak jij kans op één van de vele cadeaukaarten, Staatsloten of andere prijzen!


Hoe werkt het?

 1. Shop in de winkel
 2. Ontvang bij een aankoop een gelukskaartje met een unieke wincode
 3. Speel mee & maak kans op mooie prijzen:


Met een beetje geluk win jij een cadeaubon tot wel €100,-, in te leveren bij een van onze vele winkels! Een leuk cadeau voor jezelf of misschien wel voor iemand anders.

Met wie ga jij je geluk delen? Tot snel!


Openingstijden feestdagen*

Koopzondag 3 december: 12.00 - 17.00 uur
Pakjesavond 5 december: 9.00 - 17.00 uur
Koopzondag 10 december: 12.00 - 17.00 uur
Koopzondag 17 december: 12.00 - 17.00 uur
Extra koopavond 22 december: 9.00 - 21.00 uur
Koopzondag 24 december: 12.00 - 17.00 uur
Eerste Kerstdag 25 december: gesloten
Tweede Kerstdag 26 december: 12.00 - 17.00 uur
Oudjaarsdag 31 december: 12.00 - 17.00 uur
Nieuwjaarsdag 1 januari: gesloten


*Individuele winkels kunnen hiervan afwijken. Bezoek de winkelpagina's voor de exacte openingstijden. 

Kerst Video


Fijne feestdagen!
Team Sterrenburg

*Lees hier de algemene voorwaarden.

Lees meer
Black Friday Week

Black Friday Week

20 november 2023

Het is weer bijna tijd voor de dag waar iedereen op zit te wachten: Black Friday! Dit jaar pakken we het in Sterrenburg groots aan en daarom beleef je van 20 t/m 26 november Black Friday Week. Een week voor échte shopprofessionals, want zeg nu eerlijk: shoppen in deze week staat gelijk aan een intensieve workout! Onze ondernemers halen weer hoge kortingen en te gekke extra’s uit de kast.

Shoppen tijdens Black Friday Week
Black Friday Week is dé ideale gelegenheid om jouw duurdere wishlist weer tevoorschijn te halen, de decembercadeaus alvast in huis te halen óf gewoon even lekker rond te neuzen (let op, het laatste is op eigen risico! 🤭). De ondernemers verwennen je deze dagen namelijk graag met gigakortingen en -acties. Zo weet jij jouw shoppingbag wel te vullen!

bfd

Black Friday Week wordt een dolle week. Hou je verlanglijstje bij de hand, stippel je shoproute uit en sluit je geslaagde dag(en) af bij één van onze horecazaken.

Veel plezier!

Lees meer
50 jaar Sterrenburg

50 jaar Sterrenburg

28 september 2023 - 28 september 2023

50 jaar Sterrenburg: vier het jubileum met ons! 

Dit jaar markeert een bijzondere mijlpaal voor Sterrenburg, want we vieren ons 50-jarig jubileum! 🎉 We nodigen jou van harte uit om dit bijzondere moment met ons te delen. In de maanden oktober, november en december hebben we een spannend programma gepland, te beginnen met een spectaculaire jubileumopening op 3 oktober. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten. 

Een reusachtige 50-meter lange taart! 

Wie jarig is, trakteert! 🎂 Op dinsdag 3 oktober ben je vanaf 8.30 uur van harte welkom om een stukje te proeven van een onvergetelijke zoete traktatie. Tijdens de jubileumopening kun je als bezoeker namelijk genieten van een 50-meter lange taart, met liefde gemaakt door Bakker Korteweg. 

Foto-expositie: terug in de tijd   

Op de dag van het jubileumfeest, 3 oktober, vindt ook de opening plaats van een bijzondere foto-expositie. 📸 Hier kun je historische foto's en krantenknipsels bewonderen die het verhaal vertellen vanSterrenburg. Neem een trip down memory lane en ontdek hoe ons centrum is gegroeid en veranderd. 

Sterrenburg-Cartoon-puzzel  

Voor degenen die van een uitdaging houden, is er nog een speciale traktatie op 3 oktober. Die dag presenteren we een speciaal ontworpen Sterrenburg-cartoon-puzzel! 🧩 Deze unieke puzzel van 1000 stukjes is verkrijgbaar bij tien verschillende winkels in Sterrenburg voor slechts € 12,49.   

Scholen versieren Sterrenburgbomen 

Na de feestelijke aftrap op 3 oktober gaat het jubileumfeest verder met een creatieve twist. Elf basisscholen in de wijk Sterrenburg nemen deel aan een speciaal project. Elke school ontvangt een kartonnen boom die de kinderen mogen versieren met als thema: Sterrenburg 50 jaar. 

Vanaf 7 november worden de prachtig versierde bomen, met liefde gemaakt door de basisschoolkinderen, op diverse locaties in Sterrenburg tentoongesteld. Je kunt als bezoeker van het centrum de bomen bewonderen én beoordelen voor de publieksprijs. Maar dat is nog niet alles! Er komt ook een vakjury die de elf bomen zal beoordelen op creativiteit en originaliteit. Welke school zal de felbegeerde hoofdprijs voor de beste Sterrenburgboom winnen? Bovendien ontvangen alle deelnemende scholen een mooie geldprijs. Stem jouw favoriete boom naar de overwinning op www.sterrenburg.nl/scholenactie

Big Shopper event 

Vier ook in december samen met ons het 50jarig jubileum in Sterrenburg. Op 2 en 9 december worden er in Sterrenburg duizenden speciale jubileum-Big Shoppers uitgedeeld. Bezoek je op 16 december Sterrenburg en heb je de Big Shopper bij je? Dan maak je kans op 1 van de 50 goedgevulde Big Shoppers met een inhoud van maar liefst € 50,-. 

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in Sterrenburg om samen met ons dit jubileum te vieren. Tot dan! 🎈 

Lees meer
Athene winactie ✈️

Athene winactie ✈️

26 juni 2023 - 16 juli 2023

Schrijf je in op de nieuwsbrief in en maak kans op een compleet verzorgd weekend naar Athene met het gezin via reisorganisatie Let's meet in Athens.

Inclusief: vlucht, twee hotelovernachtingen met ontbijt, fietstour én een dagtour naar paradijselijk eiland Agistri. Griekenland wacht op je!

 

Formulier

 

Over de reis naar Griekenland

INCLUSIEF (4 personen)

 • Twee volwassen en twee kinderen (andere samenstelling eventueel mogelijk)
 • 2 x hotelovernachting in Athene inclusief ontbijt
 • Vlucht
 • Athens for kids fietstour mét leuke verrassing en kinderfietsen
 • Dagtour naar het eiland Agistri

Athene

Athene is niet alleen de hoofdstad, maar ook de grootste stad van Griekenland. De naam “Athene” is afkomstig van de Griekse godin Athena. Voor liefhebbers van het oude Griekenland een paradijs. De stad staat vol met oude monumenten, Griekse tempels en nog veel meer. Met als kers op de taart natuurlijk de Akropolis die pronkend boven de stad uitsteekt. Naast al het culturele erfgoed is Athene ook een heel gezellige stad met kleine idyllische straatjes en leuke pleinen. Een geweldige stad voor een citytrip. Er is voor het hele gezin van alles te beleven!

Het eiland Agistri

Op slechts 35km van de haven van Piraeus ligt het eiland Agistri. Met prachtige dennenbossen, charmante strandjes en kristalhelder water is dit eiland een klein natuurparadijs. Geniet de hele dag van het typische Griekse eiland gevoel.

 

Actievoorwaarden

Bekijk hier de actievoorwaarden.

image3xe8k.png

 

Lees meer
Ontmoet je helden tijdens Kids Heroes

Ontmoet je helden tijdens Kids Heroes

1 april 2023

Heb jij altijd al eens je kidshelden willen ontmoeten? Dat kan! Zaterdag 1 april komen jouw helden naar Sterrenburg!

Naast de leukste ontmoetingen met helden als Bob de Bouwer, Elsa & Olaf en Spiderman, kun jij ook een bekende YouTuber ontmoeten. Milan Knol komt namelijk speciaal langs in Sterrenburg!

MEET & GREET PODIUM: 11:00 - 16:30 // Passage t.h.v. Basic-Fit

11.00 – 11.45 uur: Bob de bouwer
12.30 – 13.15 uur: Elsa & Olaf
14.00 – 14.45 uur: Spiderman, Iron Man & Batman
15.30 – 16.30 uur: Youtube Hero: Milan Knol

We verwachten tijdens dit evenement veel drukte. Dat is natuurlijk gezellig,

maar daarom hebben we voor de Meet & Greet met de YouTubers wel wat regels opgesteld om het event voor iedereen fijn en veilig te houden:

 • Er worden geen handtekeningen uitgedeeld.
 • Als je bijna aan de beurt bent, zet dan alvast je telefoon op de selfie-stand.
 • Je mag of alleen op de foto, of met een groep, maar niet beiden.

Foto's

Er zijn ontzettend veel foto's gemaakt afgelopen tijdens Kids Heroes. Was jij erbij en wil je graag de foto's van jou en je kinderen downloaden? Dan kan dat middels onderstaand formulier. Vul je gegevens in en jij krijgt op dezelfde pagina een link te zien waar je de beelden kunt downloaden. Wij hebben een topdag gehad, hopelijk jullie ook! 

STER_inschrijving_KIDS HEROES2023(2)
Lees meer
Opening Vernieuwd Sterrenburg

Opening Vernieuwd Sterrenburg

31 maart 2023

Hard workpays off!  Na een lange periode aan werkzaamheden is het eindelijk zover: Sterrenburg is (nu echt bijna) vernieuwd. Dat laten we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbijgaan...

Op vrijdag 31 maart is het tijd voor de officiële opening van het vernieuwde Sterrenburg. Trek je dansschoenen aan en neem je favoriete party animal mee, want we gaan er een feestje van maken.🕺

Onze ondernemers zorgen voor verbluffende openingsacties, er is fantastisch entertainment en als klap op de 
vuurpijl komen de dames van OG3NE langs voor een spetterend optreden. Er is maar één regel: je MOET meezingen! 🎶

Het optreden van OG3NE is tussen 17:00 - 17:30 uur. Zorg dat je op tijd komt zodat je een goed plekje weet te bemachtigen!

Wil jij je shoppinglist alvast samenstellen? ​Onze ondernemers hebben hun openingsacties aan ons doorgegeven. 👇

Openingsacties:

 • Eye Wish Opticiens
  De opticien pakt uit met een styliste, gratis make-up touch ups én bij aankoop van een bril krijg je de tweede cadeau. 

 • Van Pelt Kappers
  Neem plaats op de kappersstoel voor een mini-makeover van een echte visagist én hairstylist. Zij demonstreren hoe je met een paar tips en tricks je look weer een boost geeft. 

 • Mostert Juweliers
  Win win win! Raad het juiste aantal items in de grote vaas bij Mostert Juweliers en maak kans op een Buddha to Buddha armband t.w.v. 215 euro óf één van de drie cadeaukaarten. 

 • Evelynn Mode
  Bij Evelynn Mode grabbel je jouw eigen korting in de grote grabbelton en wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje.

 • Gall & Gall
  Bij Gall & Gall komt een master distilleerder van distilleerderij Loopuyt om hun alcoholvrije gin-tonic te laten proeven. Deze scoor je ook nog eens met 10% extra korting. 

 • Specsavers
  Kan jouw bril wel een schoonmaakbeurt gebruiken? Ga dan langs bij Specsavers voor een gratis servicebeurt. Je krijgt een goodiebag met handige schoonmaakmiddelen mee naar huis. Draag jij juist lenzen? Doe dan mee aan de winactie en maak kans op een half jaar gratis maandlenzen. Inclusief aanpassing, nazorg én controle. 

 • HEMA 
  Bij HEMA kun je gratis je nagels laten lakken! 

 • Bruna
  Bij Bruna komen de Zoete Zusjes langs voor een meet & greet. Sla de tijden alvast op en zorg dat je ze niet mist!

  Tijden:
  14:00-14:30, 15:00-15:30 en 16:00-16:30

 • Mooi Parfumerie
  Op zoek naar een nieuwe parfum? Bij Mooi Parfumerie krijg je 21% korting op bijna het hele assortiment. 

 • Van Pelt Delicatessen
  Cheese-lovers, opgelet! Van Pelt Delicatessen zorgt voor een heerlijke kaasproeverij. Proef de enige echte 'Van Pelt kaas' of probeer de romige kruidenkaas uit Giessenburg. Geloof ons, die wil je mee naar huis nemen! Dat kan 31 maart met 10% extra korting. 

 • Holland & Barrett
  Kom even tot rust bij Holland & Barrett met een heerlijk kopje thee en een stukje chocolade. Dat wordt smullen!

 • Intertoys
  Bij Intertoys kunnen de kids zich gratis laten schminken als paashaas. Ook kun je vanaf 24 maart meedoen aan een spannende winactie. Raad hoeveel legostukjes er in de pot zitten en maak kans op een Go Play-bal!

 • Lidl
  Lever jouw bonnetje met naam en mailadres in bij Lidl en maak kans op een goedgevulde boodschappentas vol luxe producten. 

 • Nelson
  Het team van Nelson zorgt voor goodiebags, lekkere hapjes en 10% extra korting! 

 • Hans Anders
  Bij Hans Anders scoor jij 50% korting op een nieuwe bril of krijg je er 3(!) voor de prijs van 1.

 • Uw Drogisterij
  Ontdek het nieuwe merk Kayroi bij Uw Drogisterij. Er komt een expert langs die demonstraties geeft van deze mooie producten. Bij een besteding boven de 49,95 euro krijg je een luxe goodiebag cadeau! 

 • Slagerij Gelderblom
  Raad jij het gewicht van de rauwe ham? Dan maak je kans op een BBQ pakket voor 4 personen! 

Feliciteer je favoriete ondernemer, scoor de leukste koopjes en ga met een grote glimlach naar huis. We nodigen je van harte uit om het nieuwe centrum tussen 13:00 en 18:00 te bewonderen. Zien we jou daar?

Pssst... Houd onze website in de gaten voor alle openingsacties! 👀

Lees meer
Black Friday

Black Friday

25 november 2022

Het is weer bijna tijd voor de dag waar iedereen op zit te wachten: Black Friday! Op 25 november beleef je in Sterrenburg de welbekende shopdag voor de echte professionals. Want zeg nu eerlijk, shoppen op Black Friday staat gelijk aan een intensieve workout! Onze ondernemers halen weer hoge kortingen en te gekke extra’s uit de kast.

Shoppen tijdens Black Friday
Black Friday is dé ideale gelegenheid om jouw duurdere wishlist weer tevoorschijn te halen, de decembercadeaus alvast in huis te halen óf gewoon even lekker rond te neuzen (let op, het laatste is op eigen risico! 🤭 ). De ondernemers verwennen je deze dag namelijk graag met giga kortingen en acties. Zo weet jij jouw shoppingbag wel te vullen!

bfd

Black Friday wordt een dolle dag. Hou je verlanglijstje bij de hand, bereid je voor swingend door Sterrenburg te gaan en sluit je geslaagde shopdag af bij één van onze horecazaken!

Veel plezier!

Lees meer
Bijna Zomerweken

Bijna Zomerweken

16 mei 2022 - 30 juni 2022

Deze actie is afgelopen.

 

Het is bijna zomer! Daarom komt Sterrenburg met de Bijna Zomerweken. Bij elke aankoop van € 10,- of meer ontvang je bij de kassa een wincode waarmee je fantastische zomerse prijzen wint. Er is altijd prijs!

Shop & win zomerse prijzen

 • Bij elke aankoop vanaf 10 euro ontvang je een gelukskaartje met unieke wincode. 
 • Ga naar www.sterrenburg.nl/win en vul jouw wincode in.
 • Draai aan het rad en check direct jouw prijs!
 • Haal met de bevestigingsmail jouw prijs op bij de desbetreffende winkel.
 • De Bijna Zomerweken starten op maandag 16 mei en duren tot en met 30 juni. Je kunt tot uiterlijk 30 juni jouw kaartje invullen en je prijs ophalen.

De ondernemers hebben de zomer in hun bol
Ook onze ondernemers hebben al zin in de vakantie! Zó veel, dat sommigen al bijna denken dat het zomer is. Bekijk en like de video als jij ook de zomer in je bol hebt! ☀️

video

Klik hier voor de actievoorwaarden.

Lees meer
Het is cadeaumaand bij Sterrenburg!

Het is cadeaumaand bij Sterrenburg!

1 december 2021 - 31 december 2021

December is een échte feestmaand, en dat moet gevierd worden! Omdat jij altijd aan een ander denkt met cadeautjes, denkt Sterrenburg aan jou! Wij delen van 1 t/m 31 december cadeaus uit aan iedereen die bij ons inkopen doet. En het leukste: je hebt altijd prijs! 🎁


Hoe het werkt?

 1. Shop in de winkel (plan je bezoek slim, kom op rustige uren)
 2. Bij elke aankoop vanaf €10,- ontvang je een kaartje met een unieke wincode
 3. Speel mee & win: 

Tijdens de decembermaand kan het druk zijn in het winkelcentrum. Plan daarom je bezoek slim, zo vermijd je drukteKom op rustige uren naar Sterrenburg, dan kun je gemakkelijk anderhalve meter afstand bewaren. Zo beschik jij over alle tijd en ruimte om mooie decembercadeaus uit te zoe

ken

button

 

Waar is Beer?

December is de maand van samenzijn, familie, vrienden en vooral hoop. Ook dit jaar zitten we weer met onze familie aan het kerstdiner, of hebben ze andere plannen?

In onze kerstspecial zien jullie hoe het familie de Witt afgaat tijdens de kerstdagen. Zullen zij Kerst toch samen vieren? Pak je popcorn, kerstkransjes en drinken erbij en bekijk hem hier!

Kerstcommercial


Liefs van Sterrenburg

 

Lees hier de actievoorwoorden.
Lees meer

In winkelcentrum Sterrenburg in Dordrecht is altijd iets leuks te doen.
Met veel aandacht verzorgen wij de leukste en gezelligste events! Denk aan sfeervolle kerstacties, het jaarlijkse bezoek van Sinterklaas aan ons winkelcentrum of events rondom Vader- en Moederdag en Valentijnsdag. Ook aan de allerkleinsten wordt gedacht met leuke knutselmiddagen of een kinderboerderij. Wij zorgen er altijd voor dat jij én je familie een geslaagde dag hebben in Sterrenburg!

Tenslotte houden wij je via deze pagina graag op de hoogte van ontwikkelingen rondom onze winkels en restaurants: nieuwe vestigingen, verhuizingen of juist vernieuwingen. Je leest het allemaal in het overzicht op deze pagina zodat je precies weet wat er gaande is in ons winkelcentrum.

Wil je altijd direct op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. >