Vandaag geopend 09:00 - 18:00

Op zoek naar een commerciële ruimte om te huren?

Wanneer u informatie zoekt over de verhuurmogelijkheden in Winkelcentrum Sterrenburg dan kunt u contact opnemen met de leasing manager. U kunt uw gegevens ook achterlaten via het formulier onderin deze pagina en wij zullen daarop zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Niels Keulen is leasing manager voor Winkelcentrum Sterrenburg.

e-mail: niels.keulen@wereldhave.com

Telefoon: 020 702 78 00

 

Winkelcentrum Sterrenburg Dordrecht

Winkelcentrum Sterrenburg in Dordrecht heeft een oppervlakte van maar liefst (ca.) 13.200 m² waarin 50 winkels en restaurants zijn gevestigd. Sterrenburg wordt jaarlijks door circa 3.7 miljoen bezoekers en passanten bezocht. Met een belangrijke functie in het verzorgingsgebied is het grootste gedeelte van de bezoekers wekelijks te vinden in het winkelcentrum. 

Management van Winkelcentrum Sterrenburg

Marvin de Roode is asset manager voor Winkelcentrum Sterrenburg.

e-mail: marvin.de.roode@wereldhave.com  

Hij beantwoordt graag al uw vragen over Winkelcentrum Sterrenburg. 

 

Managementkantoor Sterrenburg
P.A. de Kokplein 111
3318 JW Dordrecht

 

Winkelcentrum Sterrenburg is een centrum van Wereldhave 

Onze focus: de behoeften van de consument en uw commerciële belangen als ondernemer

Wereldhave investeert in stedelijke winkelcentra die dominant zijn in het verzorgingsgebied. De centra zijn goed bereikbaar en bieden een breed aanbod van winkels, faciliteiten, aantrekkelijke horeca, supermarkten en een sterke mix van (inter)nationale huurders en local heroes. 

Van verhuur tot operatie, marketing en techniek; wij streven naar maximale betrokkenheid op onze centra. In nauwe samenwerking met retailers en partners wordt tot in detail gemanaged wat goed is voor een winkelcentrum.  

Voor meer informatie over Wereldhave en onze portefeuille download hier onze brochure of bezoek de website van Wereldhave.