Vandaag gesloten

Click, bel & collect!

20 december 2021

De winkels zijn weer open, maar Click & Collect is inmiddels een begrip wat niet meer weg te slaan is!

Click & Collect  

Via Click & Collect is het mogelijk om je bestelling op te halen of te laten bezorgen. Ook kunnen bestellingen vaak telefonisch doorgegeven worden. Of je nu gaat voor een shopdagje in winkelcentrum Sterrenburg of lekker scrollen op de bank, shoppen kan altijd! 🤗   

Hoe kan ik bestellen bij de ondernemers?* 

Zeeman: Je kan je bestelling plaatsen via de site www.zeeman.com of telefonisch via 088-0070219. Je kunt ze ook een berichtje sturen op Instagram

Mooi Parfumerie Sterrenburg: Bestellen kan telefonisch op 078-6175210 of per mail naar parfumeriesterrenburg@outlook.com. Houd onze socials in de gaten voor de laatste informatie. 

Van Pelt Kappers: Wij blijven tijdens deze periode telefonisch voor u bereikbaar (met uitzondering van de Feestdagen) onder het voor u bekende telefoonnummer. U kunt bij ons terecht voor het bestellen en afhalen van uw persoonlijke kleurpakket/uitgroeiset maar ook voor uw producten voor haarverzorging, haarstyling en uw schoonheidsproducten. Ook hebben wij mooie cadeausets en natuurlijk cadeaubonnen. Tot de Kerst kunt u voor het bestellen en afhalen terecht op uw vertrouwde filiaal van Van Pelt Kappers, na de Kerst kan dit alleen nog op ons filiaal in Dubbeldam. (Rechte Zandweg 2). Bezorging producten via de webshop (betaling via Ideal).

Moster Juweliers: Interesse in een mooi sieraad of het perfecte horloge? U kunt het bij ons bestellen! Bel ons op: 078-6175751 (9.00-17.00) of mail ons: dordrecht@mostert-juweliers.nl. Kijk voor het aanbod op onze website en op onze Instagram.

Bakker Korteweg: Je kunt online bestellen via www.bakkerkorteweg.nl en de bestelling ophalen of thuis laten bezorgen. Langskomen in de winkel kan ook! 

Burger Me: Burger Me is open voor Click & Collect. Bestel het via de website en haal het af, óf laat het bezorgen! Al het lekkers is ook te bestellen via www.thuisbezorgd.nl

Intertoys: Je kunt online bestellen via de website en telefonisch. 

Piet Lap Mode: Piet Lap Mode doet aan Click & Collect en thuisbezorging. Van maandag t/m zaterdag is er altijd iemand in de winkel aanwezig voor al uw vragen van 10.00 tot 15.30 en het afhalen van bestellingen. Als afhalen niet mogelijk is binnen deze tijd kijken ze graag naar een andere oplossing. 

Bruna: Je kunt bij Bruna via de website een bestelling halen en dit in de winkel afhalen. Ook kun je je bestelling doorgeven via 078-6549721 of bruna0792@brunawinkel.nl

Lunchroom Delicious: Je kan je bestelling op 1e of 2e kerstdag laten bezorgen aan huis, of op 24 december afhalen in de winkel. Plaats je bestelling eenvoudig door te mailen naar lunchroomdelicious@hotmai.com of door te bellen naar 078-6474939.    

Nelson: Call & Collect: bel de winkel met jouw wens en de schoenen worden gereserveerd! Je kan de bestelling in de winkel afhalen! 

Shoeby: Bij Shoeby is de PAS-TAS beschikbaar. Je kunt ze bellen of via Instagram of Facebook bereiken. Ze maken een leuke tas voor je klaar, zodat jij thuis lekker op je gemak kan passen. 

Yes Yes Fashion: Via de Facebook pagina en window-shopping kan je de collectie bewonderen. Je kan ze bereiken via Facebook messenger of telefonisch op 010-5112456. 

 

Zo blijven we samen gezond! #samensterk

 

*Wij doen ons uiterste best om deze lijst zo actueel mogelijk te houden met nieuwe initiatieven en diensten van onze ondernemers.