Vandaag geopend 09:00 - 17:30

Black Friday

25 november 2022 - 25 november 2022

Het is weer bijna tijd voor de dag waar iedereen op zit te wachten: Black Friday! Op 25 november beleef je in Sterrenburg de welbekende shopdag voor de echte professionals. Want zeg nu eerlijk, shoppen op Black Friday staat gelijk aan een intensieve workout! Onze ondernemers halen weer hoge kortingen en te gekke extra’s uit de kast.

Shoppen tijdens Black Friday
Black Friday is dé ideale gelegenheid om jouw duurdere wishlist weer tevoorschijn te halen, de decembercadeaus alvast in huis te halen óf gewoon even lekker rond te neuzen (let op, het laatste is op eigen risico! 🤭 ). De ondernemers verwennen je deze dag namelijk graag met giga kortingen en acties. Zo weet jij jouw shoppingbag wel te vullen!

Black Friday Deals* 

  • Mooi Parfumerie: Ontvang 25% korting op bijna alle geuren, huidverzorging en make-up!
  • Drogisterij Sterrenburg: Ontvang 20% korting op bijna het gehele assortiment! 
  • Hans Anders: Ontvang 50% korting op een complete bril en 0,- eigen bijdrage op hoortoestellen (je leest de voorwaarden op de website van Hans Anders). 
  • HEMA: Bij HEMA profiteer je van de allerbeste Black Friday deals en aanbiedingen met flinke kortingen. En dat niet alleen op vrijdag: de hele week vieren je feest bij HEMA!
  • Piet Lap Herenmode: Ontvang €20 korting op Meyer broeken model Dubai! Verkrijgbaar in diverse kleuren. 
  • Holland & Barrett: Shop tot wel 70% korting! 
  • Mostert Juweliers: Ontvang 20% korting op geselecteerde artikelen. 

*Deze lijst wordt aangevuld. 

Black Friday wordt een dolle dag. Hou je verlanglijstje bij de hand, bereid je voor swingend door Sterrenburg te gaan en sluit je geslaagde shopdag af bij één van onze horecazaken!

Veel plezier!