Vandaag geopend 11:00 - 18:00

Hij komt, hij komt!

8 november 2022

Daar wordt aan de deur geklopt... Wie zou dat zijn? Sinterklaas met zijn Pieten! Van Sinterklaas ontmoeten tot aan spannende uitdagingen voor een prijs, Sterrenburg is er klaar voor. 

Zaterdag 26 november: Meet & Greet! 
Op zaterdag 26 november brengt Sinterklaas samen met zijn Pieten een bezoekje aan Sterrenburg. Schrijf maar vlug een verlanglijstje, want tussen 12:00 en 16:00 is er de kans om de enige echte goedheiligman te ontmoeten! Wie weet noteert hij dat in zijn grote sinterklaasboek.  

Zaterdag 3 december: Snoeppiet & prijzen winnen!
Op zaterdag 3 december kun je tussen 12:00 en 16:00 terecht bij twee Pieten. Hou een plekje in je maag vrij voor al het lekkere snoepgoed, want de Snoeppiet staat op jullie te wachten in zijn snoepkraam! Dit is meteen jouw kans om een gezellig praatje te maken met dé piet die ieder jaar voor al dat lekkers zorgt! 😉 

Ook kun je langsgaan bij de Cadeaupieten! Heel voorzichtig en vol spanning trek je aan de touwtjes om te kijken wat voor prijsje er aan het touwtje hangt. Geen zorgen, de Cadeaupieten laten jou niet met lege handen naar huis gaan! Nu is de vraag... Trek jij een hand vol lekkers om te smullen of een te gek cadeautje om mee naar huis te nemen?  

Psst... Ook aan het kortste touwtje kan er een héél leuk cadeautje hangen. 🤫 

Wij hebben, net zoals Sinterklaas, er heel veel zin in!