Vandaag gesloten

Lieve Jenny, dank je wel!

6 september 2022

Loop jij wel eens door het mooie Sterrenburg en kan een snelle pitstop aan Jamin niet ontbreken? Dan zal je Jenny vast wel kennen! Bijna 46 jaar lang maakte Jenny deel uit van de 'Jamin familie'. Zo begon ze als 16-jarig meisje als verkoopster bij een Jamin en jaren later heeft ze haar eigen deuren kunnen openen hier in Sterrenburg.  

Met heel veel liefde en plezier heeft Jenny jarenlang in de snoepwinkel van Sterrenburg gestaan, maar helaas is vorige week de tijd aangekomen om de deuren te sluiten. Na de kids keer op keer blij te maken met de ouderwetste kikkertjes of juist de hippe tiktok trends, nemen we afscheid van deze local in Sterrenburg. Om ons een beetje te troosten vertelt Jenny dat de Jamin binnenkort weer terugkeert in het winkelcentrum, alleen dan met een nieuw gezicht die staat te popelen om het avontuur in Sterrenburg te beginnen.

Jenny kijkt met veel plezier terug op haar tijd in Sterrenburg en zal haar trouwe bezoekers erg gaan missen. Wij willen Jenny dan ook heel erg bedanken voor de mooie jaren hier en al de leuke herinneringen die zijn gemaakt! Wat was jouw leukste herinnering aan Jenny in de Jamin?  

Jenny is geïnterviewd door Jip's Column (Indebuurt Dordrecht). Lees het volledige interview hier