Vandaag geopend 09:00 - 18:00

Sinterklaas in Sterrenburg!

11 november 2021

Hoor wie shopt daar kinderen? Sinterklaas is terug van weggeweest! We mogen onze schoen weer zetten, Sinterklaasliedjes zingen en oneindig veel pepernoten eten. We hebben Sinterklaas, alle Pieten en Ozosnel ontzettend gemist.

De goedheiligman heeft ons vanuit Spanje alvast een speciaal programma gestuurd van zijn tijd in Nederland:

Start Kleurwedstrijd – 13 november 🖌️
De kleurpieten zijn dit jaar extra hard bezig geweest. Zaterdag 13 november komt Sinterklaas aan in Nederland en dan begint Sterrenburg meteen met kleuren! De Sinterklaas kleurplaten zijn bij iedere winkel af te halen of te downloaden op onderstaande link. Kleur hem zo leuk en mooi mogelijk in en maak kans op een Sterrenburg cadeaukaart van €10.-, €25,- of €50,- of één van de tien Sinterklaas CD’s van Clown Jopie en Tante Angelique. Lever je ingekleurde kleurplaat vóór donderdag 2 december in bij de speciale Sinterklaas schoorsteen op het plein bij de Lidl. Houd de socials in de gaten, niemand minder dan Sinterklaas zal de winnaars bekend maken!   

   > Download de kleurplaat

Kom Sinterklaas en zijn Pieten tegen – 20 november, 27 november & 4 december
Er is in ons oor gefluisterd dat Sinterklaas en zijn Pieten cadeau's inkopen in Sterrenburg op zaterdag 20 en 27 november en zaterdag 4 december. Loop jij dan ook in het winkelcentrum om een box of high five te ontvangen van de Sint? De Sint en zijn Pieten lopen tussen 12.00 en 16.00 uur rond in het winkelcentrum.

Nou Sinterklaas, mocht u dit lezen dan wensen wij u heel veel succes en alvast een fijne verjaardag. U heeft natuurlijk al een aantal jaar ervaring, maar als u nog cadeautips nodig heeft kunnen wij Sterrenburg zeker aanraden. Wij zullen zorgen voor een wortel en wat water voor Ozosnel en hopen dat we wakker worden met een goedgevuld schoentje!

Fijne Sinterklaasviering namens winkelcentrum Sterrenburg. 🎁

*Deze dagen zijn onder voorbehoud.