Vandaag geopend 09:00 - 17:30

Opening Jumbo Foodmarkt, Shoeby en Bonne Fleur

3 februari 2022

Ruim een jaar geleden startte de spannende bouw in Sterrenburg. Na grote plannen voor een nieuw parkeerdek, betere toegang naar het winkelcentrum en een gloednieuwe Jumbo Foodmarkt genieten we inmiddels al van de nieuwe parkeerplaatsen en rolpaden voor onze bezoekers. Nu is de tijd aangebroken dat ook de Jumbo Foodmarkt, die twee keer zo groot is als de huidige Jumbo, op 23 februari opent. 

De uitgebreide vers-markt 
Jumbo foodmarkt is een concept van Jumbo Supermarkten waarbij boodschappen doen een waar uitje wordt. Er komt een geheel nieuwe vers-markt. Hier kun je kiezen voor een vers bereide kant-en-klaar maaltijd of je neemt de lekkerste, verse producten mee naar huis om zelf aan de slag te gaan. Eenmaal thuis hoef je ook niet meer te wachten totdat je net gekochte bier koud is. Naast je gekochte, net vers gebrande noten neem je namelijk zo een kratje biertje uit de koeling mee! En wat dacht je van de nieuwe slijterij die zich in de Jumbo Foodmarkt vestigt? 

Een nieuwe beleving  
Bij de Jumbo Foodmarkt is er ook de gelegenheid om de nieuwe keukens ter plekke te proeven. Van stamppot tot Chinees, van soep tot sushi en van broodjes tot pizza. De keukens, met onder andere speciale sushi-chefs, maken met liefde iets voor je klaar. Dit smul je lekker op in het gezellige, ruime food-café van de Jumbo Foodmarkt. 

Duurzaamheid
Wist je dat de nieuwe Jumbo ook nog eens goed voor het milieu gaat zijn? De warmte die uit de koelingen komt wordt namelijk weer terug de winkel ingeblazen. Daarbij zullen de grote ramen ervoor zorgen dat er minder licht nodig is en zal het licht dat wel gebruikt wordt bestaan uit ledlampen. Zo wordt er minder energie verbruikt en stap voor stap gaat ook de rest van het winkelcentrum overstappen op duurzame energie. 

We wachten met smart op de opening van de nieuwe Jumbo Foodmarkt. Heb jij je boodschappenlijstje alvast klaar? 

Nog meer feest met Shoeby en Bonne Fleur
Wat voor leuks staat er ons nog eerst te wachten? De heropening van Shoeby & Bonne Fleur! Shoeby heeft zich tijdelijk gevestigd naast Nelson, maar zal op 16 februari weer terugkeren op de oude, vernieuwde locatie. Daarbij hebben we Bonne Fleur tijdelijk moeten missen, maar de lieftallige bloemenwinkel keert ook op 16 februari terug naar Sterrenburg. Hoog tijd om de bloementjes buiten te zetten!

Niets missen?
De Jumbo Foodmarkt, Shoeby en Bonne Fleur zullen flink bijdragen aan de nieuwe uitstraling van het winkelcentrum. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Houd dan onze Facebook én website in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief!