Vandaag geopend 11:00 - 18:00

Nieuwe opgang naar parkeerdek geopend

31 mei 2021

Eerste realisatie vernieuwing Sterrenburg is een feit

Vorig jaar heeft Wereldhave het startschot gegeven voor de vernieuwing en uitbreiding van winkelcentrum Sterrenburg in Dordrecht. Tot medio 2022 zullen er werkzaamheden plaatsvinden om het centrum beter op de behoeften van de moderne consument te laten aansluiten.

Met de opening van de nieuwe parkeerdekopgang aan de Planetenlaan is de eerste realisatie een feit. Vandaag is de nieuwe opgang open gegaan voor alle bezoekers. Hiermee wordt het voor bezoekers nu ook mogelijk om vanaf de Planetenlaan het parkeerdek op te rijden. Voor nu is de opgang alleen open voor het oprijden van het parkeerdek en dus eenrichtingsverkeer. We verwachten dat de helling weer wordt vrijgegeven voor tweerichtingsverkeer eind derde kwartaal. De andere opgang is gevestigd aan de Galileilaan en deze is voor zowel oprijden als afrijden bereikbaar. Met de opening van deze nieuwe opgang wordt het voor bezoekers nog makkelijker om het parkeerdek snel te bereiken.

Momenteel zijn er 650 gratis parkeerplekken op- en rondom het centrum, dit jaar zullen daar nog eens circa 200 gratis parkeerplekken bij komen.

Meer vernieuwingen in het verschiet
Niet alleen de buitenzijde wordt vernieuwt ook de binnenzijde van het centrum krijgt een metamorfose. Er komen onder andere nieuwe plafonds, vloeren, verlichting, extra zitgelegenheid, een upgrade van de entrees en moderne winkelpuien.

Sterrenburg krijgt grootste supermarkt van Dordrecht
Als klap op de vuurpijl opent Jumbo begin 2022 een Jumbo Foodmarkt in Sterrenburg. Gezien de omvang van dit Foodmarkt concept zijn er hier maar acht van in heel Nederland. De toekomstige Jumbo Foodmarkt in Sterrenburg wordt daarmee ook direct de grootste supermarkt in Dordrecht!