Vandaag geopend 11:00 - 18:00

Interne bouw gaat starten

28 maart 2022

Je bent misschien al via de nieuwe entree aan de Planetenlaan naar binnen gelopen. Waar de vernieuwde passage blinkt en de net geopende Shoeby, Bonne Fleur en Jumbo Foodmarkt iedereen verwelkomt. De rest van het winkelcentrum kan natuurlijk niet achterblijven en de interne bouw gaat van start.  

 

Het komende jaar krijgt de binnenkant van het winkelcentrum een metamorfose. Dit gebeurt in fases zodat het winkelcentrum altijd open en toegankelijk blijft voor de dagelijkse shoprondes.

 

Fase 1 in april en mei 
Op 4 april starten de werkzaamheden van fase 1, die tot en met mei zullen duren. Fase 1 bestaat uit het stuk passage op de begane grond, van Yes Yes fashion t/m Big Bazar met daar tegenover Blokker t/m HEMA.

 

Facelift bestaande entree op het parkeerdek 
De entree aan de zijde van het parkeerdek, op de eerste verdieping schuin tegenover de dierenwinkel, krijgt een ‘facelift’. Het is nog steeds mogelijk om hier het winkelcentrum in en uit te lopen. Op enkele momenten kan het zo zijn dat deze een paar uurtjes dicht is. De rolpaden blijven te allen tijde bereikbaar.    

 

Passage begane grond 
Al in een van onze eerste berichten gaven we aan dat onder andere de plafonds, vloeren, verlichting, winkelfronten en puien worden aangepakt. Nu is het zover! De puien, verlichting en plafond worden in een deel van het centrum vervangen. De renovatie begint bij de passage van Yes Yes fashion t/m Big Bazar met daar tegenover Blokker t/m HEMA. In deze periode wordt er een speciale loopzone gecreëerd voor de bezoekers en zullen de winkels toegankelijk blijven via doorlooptunnels.  

 

Start bouw nieuwe Lidl 
Naast fase 1 gaat ook de bouw van de nieuwe Lidl van start. Weet je nog waar de oude Jumbo zat, voordat we de supermooie Jumbo Foodmarkt hadden? Ja, daar! Op deze plek slopen experts de vloer eruit. Om geluidsoverlast zo goed mogelijk te verminderen, installeren ze een geluidswerende wand.  

 

Let op, zelfs met deze wand kan het verwijderen van een vloer nog wel wat kabaal maken. Net zoals bij de Jumbo Foodmarkt bijten we eerst even gezamenlijk door de zure appel heen. Daarna genieten we drie dubbel zo erg van de vernieuwde Lidl. We bedanken jullie alvast voor jullie begrip.  
 
Niets missen?  

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Houd deze webpagina dan goed in de gaten voor alle updates. Ook via onze Facebookpagina en nieuwsbrief delen we het allerlaatste nieuws!