Vandaag geopend 09:00 - 17:30

Update: Steiger boven rolpad bij Lidl

20 oktober 2022

Hé, wat is dat nu boven ons hoofd? Vanaf deze week zal er over het rolpad bij Lidl een steiger staan. De werkzaamheden die voorheen plaatsvonden bij het rolpad bij HEMA, worden nu ook toegepast aan de andere kant van Sterrenburg. 🔧

Er worden onder andere aanpassingen gemaakt aan de sprinkler, verlichting en lichtkoepels aan het plafond. Wel zo fijn om hieronder door te lopen zonder thuis te komen met een laagje stof over je heen, toch? Mocht je dat wel willen, kunnen we dit natuurlijk ook voor je regelen. 😉 Naar verwachting zullen de werkzaamheden eind november/begin december klaar zijn.

Bedankje
Elke dag komen we stap voor stap dichter bij het nieuwe Sterrenburg. Dit is niet alleen te danken aan onze ondernemers en bouwlui, maar ook aan onze trouwe bezoekers. We willen jullie graag bedanken voor jullie begrip en medewerking tijdens de verbouwing. We staan met z’n allen te popelen op het eindresultaat!

Niets missen?
Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent de verbouwing? Hou dan onze Facebook, Instagram én website in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief!