Vandaag geopend 09:00 - 17:30

Update uitbreiding Sterrenburg

2 april 2021

Een gloednieuw Sterrenburg, daar wordt hard aan gewerkt! Je bent er ongetwijfeld langs gelopen, gefietst of gereden en misschien vroeg je je toen af: wat doen die hardwerkende mannen precies? Die vraag wordt hieronder beantwoord, want wij vinden het belangrijk dat jij weet waarmee we bezig zijn tijdens de vernieuwing van winkelcentrum Sterrenburg.

Je weet wat ze zeggen: alles valt of staat met een juiste fundering. En die fundering, daar zijn de heren van Retailbouw druk mee bezig. Volgende week zit het eerste deel erop: het heiwerk. De  heipalen werden in de grond geslagen, zodat alles zo stevig als een huis staat. Vervolgens wordt de balkfundering gestort. Vanaf week 15 wordt er gestart met het opbouwen van de nieuwe hellingbaan naar het parkeerdek. Vanaf week 18 en 19 hopen we te kunnen starten met de staalconstructie en daarop aansluitend de 1e verdiepingsvloeren.

Werkzaamheden Pasen
Op Goede Vrijdag gaan de werkzaamheden door. Tijdens Eerste en Tweede Paasdag leggen de mannen hun gereedschap neer en worden er geen werkzaamheden uitgevoerd.

Zoals je hoort wordt er hard gewerkt in Winkelcentrum Sterrenburg. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de bouw? Houd dan onze Facebook goed in de gaten voor het laatste nieuws of schrijf je in voor de nieuwsbrief!