Vandaag geopend 09:00 - 17:30

Update uitbreiding Sterrenburg zomervakantie

14 juli 2021

De zomer is begonnen, maar aan een gloednieuw Sterrenburg wordt nog altijd hard gewerkt! We zijn inmiddels al bijna een half jaar bezig met de verbouwing van het winkelcentrum en hebben al een aantal updates kunnen geven. Langzaam maar zeker krijgt de uitbreiding van Sterrenburg vorm!

De hardwerkende bouwlui zijn goed op weg. Zo is het metselwerk al van start gegaan en zal het laatste deel van de staalconstructie de komende 2 weken worden aangebracht. Deze zal over de passage aan de zijde van de Planetenlaan worden heen gebouwd. Tot slot zal hier het laatste deel van de dakvloer met beton druklaag over komen. Ook voor het parkeerdek gaan ze deze week de basis binnen en buiten leggen voor een dakbedekking, we houden alle klanten van Sterrenburg namelijk graag netjes en droog!

De hellingbaan aan de Planetenlaan is ook al enkele weken in gebruik. We willen nog graag even benadrukken dat dit een eenrichtingsverkeer naar boven is, het is dus niet mogelijk om deze baan af te rijden. Voor voetgangers en fietsverkeer is deze hellingbaan ook gevaarlijk en is het niet toegestaan om deze te betreden, safety first! Na de zomer wordt deze hellingbaan weer tweerichtingsverkeer, dus nog eventjes geduld.

Zomervakantie
Om de harde werkers ook wat van de zomer te laten meemaken zullen de werkzaamheden in een wat gematigder tempo doorgaan. Het team zal onderling gespreid van het zonnetje gaan genieten, zodat de bouw in de vakantie ook nog door zal gaan.

Tijdens jouw zomer nog steeds nieuwsgierig naar de werkzaamheden? Houd dan onze Facebook én website in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief!