Vandaag geopend 11:00 - 18:00

Update: Winkeldans in Sterrenburg

2 juni 2022

De komende maanden doen een paar ondernemers mee aan de stoelen… winkeldans in Sterrenburg. Meerdere winkels krijgen een nieuwe locatie, gefeliciteerd!  

Evelynn mode  
De eerste winkel die gaat verhuizen is Evelynn Mode. Deze winkel staat bekend om zijn kleurrijke en tijdloze kleding en de gezellige verkopers. Op dit moment is de winkel voor enkele dagen gesloten. Op dinsdag 7 juni openen ze weer in het pand, waar voorheen de oude bibliotheek zat, naast Hizi Hair.

P.A. de Kokplein 176
3318 JW Dordrecht

Corren Schoenmakerij
Ook voor de geliefde Erdal is het tijd voor een verandering. Na 26 jaar (sinds 1996 een echt begrip in Sterrenburg!) gaat Corren Schoenmakerij verhuizen en zich vestigen in het oude pand van Evelynn Mode, het pand naast de Zilveren Naald. Vrijdag 3 juni worden de deuren tijdelijk gesloten, om naar verwachting dinsdag 7 juni weer feestelijk te openen op de nieuwe locatie. 

P.A. de Kokplein 163
3318 JW Dordrecht

Wij wensen hun veel succes op de nieuwe locatie!

Leuk vooruitzicht
Een groter en ruimer pand, dat is wat Lidl verdiend! Binnenkort gaat ook de tweede supermarkt in Sterrenburg schitteren in een nieuw pand. Houd onze website en Facebook goed in de gaten, want we kunnen alvast verklappen dat het een groot feest wordt!