Vandaag geopend 11:00 - 18:00

Verbouwingsupdate: rustig de decembermaand in!

23 november 2022

Sinterklaas, kerst, oud en nieuw… De decembermaand is een maand waar iedereen naar uitkijkt en volop van geniet. Om deze reden worden de meeste werkzaamheden de komende twee weken ('s nachts) afgerond. Daarna merk je eventjes vrijwel niets van de verbouwing, maar wel van de vernieuwing!

Interne bouw
Alle plafonds en puien bij de winkels tot en met Lidl zijn naar verwachting af in de week van 28 november. Begin volgend jaar zullen dezelfde werkzaamheden plaatsvinden bij de winkels in het rijtje van Kruidvat naar Koelewijn. Ook het vinden van de beste route door het winkelcentrum zal makkelijker worden: we krijgen gloednieuwe wegwijzers! Daarbij komen er gloednieuwe haakse signing borden voor de winkels. Deze aanpassingen zullen in de week van 28 november worden afgerond en maakt je bezoek aan Sterrenburg een stuk overzichtelijker.

Entrees
De twee entrees bij Lotus wordt aan de buitenzijde opgefrist en zal in de loop van volgende week zo veel mogelijk worden afgerond. Ook kunnen we alvast verklappen dat vanaf de tweede week van januari de entree bij de nu nog huidige Multivlaai en Koelewijn een upgrade krijgt! Om een goed resultaat te behalen, zal deze entree tegen deze tijd tijdelijk gesloten zijn. Je kunt Sterrenburg via op dat moment betreden nog steeds betreden via deze kant, maar dan via de oude (nu nog huidige) unit van Multivlaai.

Psst… wist je dat de nieuwe Multivlaai 7 december de deuren opent naast Kippie? 🥮

Nieuw parkeerdek
Je hebt het misschien al gezien, de bouwlui zijn hard op weg om circa 80 nieuwe parkeerplaatsen te creëren op het parkeerdek. Deze worden op dit moment boven HEMA gebouwd. Met een beetje geluk kun je net voor kerst al een nieuw plekje uitproberen!

Openbare zitgelegenheden
Naar verwachting zijn in de week van 28 november de openbare zitplaatsen bij het every.deli plein gereed. Plof tussen het shoppen lekker neer, geniet straks van een warme kop koffie tussen de leuke groene wanden die geplaatst worden. Zo kom jij heerlijk even bij!

Ook de openbare zitplaatsen tegenover Intertoys steken we in een nieuw jasje en op het pleintje voor de Jumbo Foodmarkt komt een extra gelegenheid om even uit te rusten. Zo lees jij lekker je nieuwe tijdschrift van Bruna, terwijl je partner zich waagt aan de boodschappen. 😉

Hou onze Facebook, Instagram én website goed in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen updates te missen!