Vandaag geopend 11:00 - 18:00

Update: vernieuwingen voor het nieuwe jaar!

4 januari 2023

Goed nieuws, de eindstreep van het vernieuwde Sterrenburg komt in zicht! Vanaf maandag 9 januari worden de werkzaamheden aan Sterrenburg weer opgepakt. Benieuwd naar de planning? Lees dan snel verder!  

Entree bij Koelewijn en Delicious 
In de week van 9 januari worden er bouwmuren geplaatst voor Delicious en worden de huidige puien van Delicious en de oude Multivlaai gesloopt. Er komt wellicht een tijdelijke tunnel bij de entree van het winkelcentrum naast Koelewijn, zodat bezoekers gemakkelijk naar binnen kunnen lopen.  

Let op dat de entree en schuifdeuren tijdelijk weggehaald worden en dat er op een bepaald moment een nieuw dak komt boven de entree. Dit betekent dat de entree voor winkelend publiek een dagje tijdelijk dicht moet. We laten jullie op tijd weten wanneer dit gebeurt en verwijzen jullie naar de andere entrees. Koelewijn Visspecialiteiten blijft wel bereikbaar via de passage.  

Buitengevels Galileilaan 
Vanaf begin februari krijgen de buitengevels vanaf de entree van Koelewijn tot en met Cafetaria Family Snacks en de Sterrenburgflat nieuwe gevelstenen en speciale verf. Dat belooft een plaatje te worden! 

Parkeerdek boven Basic-Fit, Hema, Zeeman en Blokker 
We hebben het storten van het uitgebreide parkeerdek moeten uitstellen vanwege slecht weer, maar het staat nu gepland voor halverwege januari (als de weergoden het toelaten). Het storten zal ’s ochtends vroeg beginnen en halverwege de middag weer klaar zijn. Deze werkzaamheden zorgen voor beperkte doorgang aan de Expiditiestraat,  

Entrees naast Lotus 
In de week van 9 januari worden de twee steigers voor de entrees naast Lotus opnieuw opgebouwd. Daarna gaan we de luifels boven beide entrees afmaken. We verwachten dat we in februari klaar zullen zijn met het vervangen van de schuifdeuren van beide entrees. 

Passage voor Lotus 
Bovendien gaan we ook in de week van 9 januari de passage bovenaan de rolpaden bij Lotus en Hizi Hair renoveren. We vervangen de oude plafonds door nieuwe gipsplafonds met LED-verlichting en de hoge passage tussen Lotus en BurgerME krijgt nieuwe gevelbekleding.  

We hopen dat deze update jullie een beter idee geeft van wat er de komende tijd gepland staat. Bedankt voor al jullie geduld en vertrouwen! 

Houd onze Facebook, Instagram én website goed in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen updates te missen!